Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Goed geïnformeerd en geholpen in de keuze van de badkamer. Uitwerking is zeer vakkundig gebeurt en wij zijn erg blij met het resultaat.
Tulfer
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 16 januari 2024
Onze badkamer en keukenblad hier gekocht en super tevreden! Je wordt erg goed geholpen, ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en geven goed advies. En erg fijn dat het snel geregeld is!
Stephanie Schelling
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 16 januari 2024
We hebben onze keuken aangeschaft via Grando Keukens. We zijn bij het aankoopproces goed geholpen door Marijse. We wilden geen standaard keuken in ons bijzondere huis. Zie zelf het resultaat. We zijn enorm blij met het keramieke blad en de kleur van de keuken (Eucalyptus). De indeling hebben we samen met Marijse bepaald. We hadden allebei leuke ideeën en die zijn perfect samen gekomen. Voordeel bij Grando is dat je meteen een 3D model krijgt als je je de eisen en wensen doorgeeft. Dit geeft meteen een goed beeld van wat je kan verwachten. Bedankt Marijse voor je hulp. We zijn er enorm blij mee en hopen hier de komende jaren veel lekkere gerechten te kunnen koken voor familie en vrienden.
Nynke Telgenhof
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 16 januari 2024
Levering van de keuken prima op afspraak. De keuken is keurig geplaatst. Monteurs die erg vriendelijk waren en op een vraag ook nog wat extra deden. Ook niet onbelangrijk netjes alle rommel meegenomen en keurig de boel met de stofzuiger aangezogen!
Bob
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 15 januari 2024
Ik ben erg tevreden over Grando. Ik ben goed geholpen met een leuk ontwerp en alles is binnen de afgesproken tijd geleverd en opgeleverd . Ik heb de aannemer nog twee keer terug gehad voor twee dingetjes maar dat wordt dan ook snel opgelost
Yvonne Ferkenius
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 11 januari 2024
Goede showroom en keuze, goed geholpen, en prima bezorging en plaatsing van de keuken.
T.J. de Vlieger
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 08 januari 2024
Super positieve ervaring en een prachtige keuken! Wij moesten op zeer korte termijn een nieuwe keuken en vloer hebben, de planning was eigenlijk niet realistisch en al van meerdere keukenzaken een nee te horen gekregen. Maar Dave Tierie van Grando Tilburg dacht in oplossingen, tekende een prachtige keuken voor ons uit en is al zijn beloftes nagekomen. Dave is een echte vakman die gehakt maakte van eerdere ontwerpen van concurrenten die in hindsight helemaal niet logisch waren. Thanks Dave, je bent een topper en dankzij jou zijn wij nu helemaal happy met onze woning!
Justin en Jessica
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 07 januari 2024
Wij zijn ontzettend goed geholpen door de mensen van Grando, de voor en nadelen zijn goed doorgesproken, ook bij de keuzes werd goed aandacht aan besteed. Het plaatsen van de keuken was in twee dagen klaar, er werd heel netjes gewerkt en voorzichtig gedaan. We zijn heel tevreden over Grando en zijn medewerkers.
Jannie van Hien
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Qasa - 05 januari 2024
We hebben bij Grando onze keuken afgenomen. We werden prettig geholpen bij het ontwerpproces, het uitzoeken van het keukenblad en de algemene keukenindeling. Goed om te vermelden dat wij geen 'standaard' keuken hadden gekozen op basis van een showmodel, maar een unieke keuken hebben laten ontwerpen door Grando. Doordat de oplevering van ons huis met regelmaat werd uitgesteld door externe problemen moest Grando ook schakelen en de oplevering van de keuken ook constant doorschuiven. Zij gingen hier prettig mee om, en maakten hier geen probleem van. Wat mij betreft een 9/10!
Eelco & Jorieke
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 03 januari 2024
Hele fijne service ervaren van Grando Alexandrium. Er waren helaas wat euvels tijdens de verbouwing (aanrechtblad uit de bijkeuken was ontvreemd) en bij de levering (de verkeerde toiletpot geleverd). Grando heeft me goed ondersteund met het opnieuw bestellen en levering van het aanrechtblad en ook goede service geboden bij de juiste levering en montage van de juiste toiletpot. Verder mooie materialen. Ik ben heel tevreden.
Sascha Kats
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 02 januari 2024
Grando keukens is een echte aanrader. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Elise heeft ons plezierig en vakkundig geadviseerd. Alle afspraken omtrent levering, plaatsing en nazorg zijn perfect verlopen. Het plaatsen van de keuken werd verzorgt door Jeroen, heel nauwkeurig met een top resultaat.
Fam. Vos
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 02 januari 2024
In vestiging Amersfoort keuken gekocht en zijn dik tevreden over de service en kwaliteit. Er wordt goed meegedacht en ook details waar ik niet aan had gedacht hebben zij rekening mee gehouden. Medewerkster Ellis is heel kundig in de technische implementatie. Ook de installatie monteur Robert is een vakman. De keuken is echt top! En dezelfde keuken was bij de concurrent een stuk duurder.
Gerbert Hofland
Beoordeling van Grando Amersfoort
Bron: Qasa - 02 januari 2024
Blij met onze droomkeuken Badkamer En de prachtige PVC vloer in heel onze beneden verdieping.
Lucia
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Feedback Company - 28 december 2023
Er wordt heel goed geluisterd en meegedacht naar de perfecte oplossing. Veel keuzes en goede kwaliteit van de materialen. De opgeleverde badkamer is vakkundig geplaatst. Het is een plaatje geworden.
Alwin
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 28 december 2023
Van begin tot eind super geholpen er was iets beschadigd met levering maar dat werd binnen acceptabele tijd opgelost.
Anoniem
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Feedback Company - 28 december 2023
Mijn badkamer is supermooi geworden. Ook bij de aankoop vriendelijk en deskundig geholpen. Ik durf Grando aan te bevelen
Leij
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 27 december 2023
Het maken van een offerte gaat prima. Ze nemen de tijd voor je en denken goed mee. Je kan veel door Grando extra laten doen. Zoals demontage, schilderen (ook elders in je huis) en aankoop en plaatsen van je vloer. De planning doen hun dan en dat is prima. Alle zaken die gedaan zijn bij ons waren uitstekend gedaan.
Ellen Bot
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 26 december 2023
Uitstekend geholpen door Grando Epe. Een complete renovatie van de badkamer waarbij echt meegedacht werd, verantwoordelijkheid werd genomen voor aansluiting op aangrenzende verbouwingsprojecten in huis, en een totaaloplossing in zeer hoge kwaliteit heeft weten te realiseren. Keurig conform planning met enorme betrokkenheid. Veel dank!
Harold K
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 25 december 2023