Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Vanaf het eerste bezoek tot en met de oplevering van de keuken verliep alles zonder problemen. Ook de electricien en stucadoor waren vakkundig en vriendelijk. Alles liep volgens planning en de communicatie met Grando was uitstekend.
Rinus van Druten
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 15 juli 2024
Fijne zaak. Heel fijn geholpen door Herman Wooning. Prima advies en meedenkend. Resultaat prachtige badkamer en toilet.
Hans Danklof
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 12 juli 2024
Bij Grando Rotterdam een heel mooi nieuw toilet gekocht en laten installeren. We waren en zijn blij met de creatieve inbreng van Grando om van een kleine ruimte toch iets spectaculairs te maken. Ondanks wat problemen met het transport van de grote (1,20 X 1,20 m) tegels uit Italië kwam Grando toch steeds met de goede oplossingen. De persoonlijke aandacht die leidde tot een werkelijk prachtig resultaat stemt ons zeer tevreden. Wij kunnen dan ook naar eer en geweten Grando Rotterdam van harte aanbevelen.
Aad Meerhof
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 12 juli 2024
In de ontwerpfase is geluisterd naar de wensen en tegelijk worden creatieve ideeën gedeeld waar we zelf niet op gekomen zouden zijn. Het resultaat is een flinke opwaardering van de badkamer geworden. De realisering van de badkamer is vakkundig uitgevoerd; er is sprake geweest van een prettige manier van werken en overleg.
Cor en Marleen van Dam
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 juli 2024
Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Grando Zwolle. Het mooie was dat we ook de vloer daar hebben kunnen kopen. Grando heeft de aanleg van de vloerverwarming en het leggen van de vloer met het plaatsen van de keuken mooi in een hand kunnen houden en daardoor alles goed op elkaar af kunnen stemmen. Heerlijk dat je er zelf niet achteraan hoeft. Goed contact, goede service en onze wensen t.a.v. de keuken konden gerealiseerd worden. De monteur van de keuken was precies en heeft goed werk geleverd.
Annerose
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 10 juli 2024
Ze doen wat ze beloven. Komen afspraken na en hebben een hele mooie keuken geleverd, welke helemaal naar onze wens is ontworpen. De montage hebben we zelf laten uitvoeren. Onze keukenmonteur was zeer te spreken over de kwaliteit en goede werkbeschrijving / details aansluitingen etc. voor het plaatsen van de keuken. Alle onderdelen waren er, er miste niets. Dus wij zijn zeer tevreden over de medewerkers bij Grando Doetinchem.
Smits
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 09 juli 2024
Goede service met een goede prijs. Klantvriendelijk, meedenkend, goede levering. We zijn erg tevreden.
Saskia
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 09 juli 2024
Erg vriendelijke mensen ,hebben humor niet geheel onbelangrijk. Jeroen heeft verstand van zaken, denkt met de klant mee.
G vd Veen
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 09 juli 2024
Zeer klantvriendelijk en hulpzaam en meedenken met de klant.
Edwin Turkesteen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 09 juli 2024
Keuken is keurig geplaatst door Spijkers montage Tilburg. Inclusief opruimen oude keuken en electrisch meerwerk.
Rien Lamberts
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 08 juli 2024
Wij hebben een hele mooie keuken met eiland gekocht. En we hebben ook een hele mooie pvc vloer erbij gekocht. En zijn zeer goed geholpen en geadviseerd door Dave Tierie. We zijn supers blij met onze vloer en zekers onze hele mooie keuken met alles erop en aan. We willen dan ook zekers onze grootste dank uiten naar Dave Tierie. Die ons supers goed heeft geholpen en geadviseerd. Zodat we de juiste keuze konden maken. En er supers supers blij mee zijn....we kunnen iedereen aanraden om hier een keuken of vloer of wat dan te kopen. Dave staat je met raad en daad heel goed bij. Echt een Topper eerste klas. Dank je wel Dave Tierie. Namens Familie van Hoof van Boven
Familie van Hoof
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 07 juli 2024
Een keuken gekocht bij Grando te Hoorn, vanaf het oriëntatiebezoek, het keuzegesprek en de uiteindelijke montage geen opdringerig gevoel gehad. Het is toch een behoorlijke bedrag wat je investeert, daar werd op alle fronten serieus mee om gegaan, over het uiteindelijke resultaat zijn we zeer tevreden.
Peter
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 07 juli 2024
Super geholpen door Olaf. Goed advies en bruikbare tips. Erg vriendelijk en Olaf heeft goed met ons mee gedacht. Wij zijn zeer tevreden.
J.Spoormakers
Beoordeling van Grando Helmond
Bron: Qasa - 06 juli 2024
Het verbouwen van de keuken was iets waar we jaren tegenop zagen. Deels vanwege al het gedoe dat erbij komt kijken en deels omdat we in de ruimte die we hadden weinig opties zagen. Omdat het nu echt moest zijn we bij verschillende winkels gaan kijken. In deze ronde sprong Grando er positief uit doordat Dave als enige wel dacht aan de keuken als onderdeel van de hele ruimte en met een creatieve invulling kwam waar we zelf nog niet aan hadden gedacht (werkblad inkorten waardoor er ruimte kwam voor een grote kast, om meer ruimte te maken wel het werkblad verdiepen). Zo kwamen we uit op een plan waarmee we verder konden. We zijn nog wel ergens anders gaan kijken, maar de ideeën die we hebben opgedaan konden we goed kwijt in ons ontwerp samen met Dave. De tweede reden dat we bij Grando uitkwamen is dat Dave ook het organiseren op zich nam van alle werkzaamheden. Qua timing is dit allemaal goed gelopen en zo konden we de ombouw heel wat vroeger voor elkaar krijgen dan we eerst dachten. De mannen die de uitvoering deden waren allemaal sympathiek wat in elk geval de bouw naar omstandigheden goed liet verlopen. Onvermijdelijke fouten werden ook netjes opgelost. Als totaal zitten we tussen de vier en de vijf sterren in. Een punt dat naar onze mening iets beter had gekund was de communicatie over sommige details. Een nisje onder de koelkast waar we een nuttige rol voor hadden is bijvoorbeeld netjes afgewerkt door de keukenbouwers.
Remco Woutersen
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 06 juli 2024
Wij zijn bij veel keukenleveranciers geweest, maar bij Grando Zaandam konden ze onze schets van de keuken omzetten tot realisatie. In de winkel voelde we ons welkom en kregen persoonlijk advies en maatwerk wat paste bij onze wensen. Zo zit ons werkblad bijvoorbeeld op 102cm hoogte, ideaal voor lange mensen!' Natuurlijk is dit geen eerlijke review als ik zeg dat alles goed ging. Gedurende de realisatie zijn we (zoals altijd met dit soort geavanceerde maatwerk) tegen problemen en uitdagingen aan gelopen. Al met al werd er door zowel het filiaal als door de monteurs meegedacht aan oplossingen. Problemen en uitdagingen kom je altijd wel tegen, hoe je hiermee omgaat is het belangrijkst en dat heeft Grando prima gedaan. Het eindresultaat mag er wezen! (kleur is currygeel)
Dylan
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 05 juli 2024
Vakkundige mensen, komen afspraken na en binnen 3 weken was de badkamer klaar. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer
Annet
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 04 juli 2024
Heb een keuken gekocht bij Grando-Keukens Groningen. Heel leuk gesprek gehad met de adviseur. Deskundig, duidelijk en klantvriendelijk. Dacht met je mee en mijn input werd daarin weer verwerkt. Heel plezierig en bij latere vragen korte lijnen. Afspraken zijn exact nagekomen en ook de contacten zeer correct bijv. leveringsdatum en tijdstip keuken, en plaatsing keuken. Alles werd vlak voor het gebeuren ook nog eens telefonisch bevestigd: het tijdstip van aankomst. Ook na de levering goede nazorg voor het geval er nog iets mis was gegaan. Het werd direct de volgende dag verholpen.
E.H. Bos
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 04 juli 2024
We hebben onze keuken bij Grando gekocht en dat is allemaal naar volle tevredenheid gegaan! Afgezien van het feit dat we erg gelachen hebben (en dat niet alleen tijdens het samenstellen van de keuken) maar ook achteraf...(gelukkig hadden we pleisters..). Wij zijn super blij met het eindresultaat!
Sonja Koolen
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 03 juli 2024