Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Wij gingen kijken voor een nieuwe keuken. Mede dankzij het hartelijke ontvangst, het meedenken en het deskundige advies van Susan kwamen we al snel tot een overeenkomst. Ook het hele verdere traject verliep prima, bijzonder goede samenwerking en service van alle betrokkenen Met uiteindelijk een uitstekend resultaat waar we zeer tevreden over zijn.
J. Geluk
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 20 februari 2024
Het ontwerpen en meedenken over onze wensen voor de badkamer en toilet zijn prima gedaan door Rick van Grando in Assen
J. Smit
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 19 februari 2024
Als je echt onbezorgd op zoek bent naar een nieuwe keuken kan ik dit adres aanraden. Alles helder en duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden. Komen thuis kijken/inmeten en laten hier hun ervaring spreken met aanvullende mogelijkheden. Resultaat: Grando mag ook nu mijn badkamer komen vernieuwen.
Johan de Beer
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 19 februari 2024
Wat zijn wij blij met onze nieuwe keuken via Grando Keukens in Emmen. Onze adviseur Richard dacht met ons mee en heeft onze wensen vertaald in een prachtige keuken. Altijd erg goed contact onderhouden tijdens het hele keuze proces en het was nooit een probleem om langs te komen om nog onze ideeën te bespreken en eventueel wijzigingen door te voren. Zelfs nu de keuken geplaatst en af is en wij zelf nog een verandering willen laten aanbrengen, wordt er meegedacht om dit alsnog voor ons te realiseren. Wij kunnen alleen maar zeggen Grando Emmen dank jullie wel !
Herbert & Jacquelien
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 17 februari 2024
We zijn onwijs gelukkig met onze prachtige keuken! Grando heeft letterlijk alles van A tot Z top geregeld. De persoonlijke begeleiding van ontwerp t/m oplevering van de keuken was boven verwachting! Wauw! Bedankt Romy, Emanuel en Peter van Grando Utrecht! Jullie zijn een top team!
Familie Verwaijen
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 17 februari 2024
Goed geholpen door de adviseur. Alles snel en goed geregeld. Er waren na installatie nog wel enkele punten die verbeterd moesten worden. maar de adviseur had zijn woord gehouden alles wordt geregeld. Dat is dus ook gebeurd.
C. Wiegers
Beoordeling van Grando Zevenbergen
Bron: Qasa - 14 februari 2024
Keuken uitgezocht, prima geholpen en geïnstalleerd
Gert Ruiters
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 12 februari 2024
Ik heb zowel mijn nieuwe badkamer als keuken besteld bij Grando Zwolle. Ik ben zeer goed geholpen door Elise. Ze dacht met mij mee en gaf waardevol advies. De hoogwaardige producten en klantenservice van Grando Zwolle kan ik zeker aanbevelen.
Roelie van de Worp
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 11 februari 2024
Wij zijn zeer blij en tevreden met onze nieuwe keuken! Heel fijn geadviseerd bij de aankoop en alles precies volgens afspraak geleverd! Ook het meerwerk en de plaatsing door Spijkers montage verliep zonder problemen: heel netjes en vakkundig! Zelfs het verpakkingsmateriaal werd opgehaald!
Familie Van der Werk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 09 februari 2024
Goede ervaring met het uitzoeken en begeleiden door de verkoper. De monteur heeft alles met zorg en aandacht gemonteerd en ook de nazorg was prima.
Boswijk
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 09 februari 2024
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Super geholpen in de winkel door verkoper Richard Robben, die echt meedacht en met fijne ideeën kwam! De monteur Robert van den Berg heeft de keuken met kunde gemonteerd. Kortom een geweldige service van aankoop tot plaatsen! We hopen hier jaren plezier van te hebben.
Antje Smelt
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 06 februari 2024
Onlangs keukenrenovatie via Grando geregeld. Prima service van Teun. Wel een paar dingetjes niet meteen goed geleverd maar dit wordt netjes opgelost. Corné heeft het zeer secuur gemonteerd. Bedankt.
Marcel
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 06 februari 2024
Wij zijn super tevreden met onze keuken bij Grando. Ontvangst in de winkel super, en goed te woord gestaan door het personeel. Goed geluisterd naar onze keuken wensen. Het leveren en plaatsen van de keuken netjes gedaan, en zeker netjes afgewerkt tot aan de millimeter. Klasse.
Marina
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 05 februari 2024
Toevallig terecht gekomen bij dit filiaal in Heerhugowaard. Direct bij binnenkomst heel erg fijn geholpen. Geen druk en goede adviezen waar wij wat mee konden. Tijdens het hele proces van samenstellen van de keuken super aardig en geduldig. Het is een echt familiebedrijf en dat merk je! Goed op elkaar ingespeeld en weten waar ze het over hebben. Eind resultaat mag er wezen! Wat een prachtige keuken! Voor onze nieuwe badkamer komen wij zeker terug.
Marianne Peters- Jansen
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 05 februari 2024
Zeer mooie showroom. Erg vriendelijke adviseur, met goede tips. Correcte levering op de afgesproken tijd. Vakkundige monteurs. Geweldig resultaat. Wat zijn wij blij met onze nieuwe Grando keuken. Een aanrader!
Marian Visser
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 05 februari 2024
Keuken, badkamer, toiletruimte en laudryruimte gekocht en laten installeren door Grando. Goed advies in de zaak en correcte installatie. Ziet er nu prachtig uit!
André Dekker
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 05 februari 2024
Goede (na)zorg tijdens het hele proces. Nakomen van afspraken. Goed advies.
Emmerink
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 05 februari 2024
Zeer goede ervaring met de mannen van Grando Emmen voor onze keuken en badkamers. Heel eerlijk en oprecht advies bij onze aankoop, zeer flexibel en meewerkend bij de wijzigingen die wij daarna nog wilden aanbrengen en erg gedreven om de installatie thuis perfect in orde te verrichten. Wij zijn heel erg gelukkig met onze samenwerking met Grando.
Mattie Teuns
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 02 februari 2024