Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Michel de Ridder van Grando Middelburg heeft ons met zijn kennis ervaring en gevoel voor smaak fantastisch geholpen met het samenstellen en vormgeven van onze droomkeuken
Bernard Sonke
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 01 juni 2015
In december een keuken gekocht. Helaas een aantal problemen ondervonden met de vaatwasser. Dit is echter niet verwijtbaar aan Grando Bergambacht. Ben vriendelijk te woord gestaan en zij hebben een monteur van Bosch gestuurd om het probleem te verhelpen. Grando staat voor mij, voor top service!
Peter van opei
Beoordeling van Grando Bergambacht
Bron: Qasa - 01 juni 2015
goede hulp bij keuze van keuken. proces bij oplevering wat rommelig doordat verkeerde goederen waren geleverd maar dat zou door de leverancier zijn gekomen. daarop wel reactie gekregen maar levering laat nog even op zich wachten.
wim
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 31 mei 2015
Verkoper kwam bij mij thuis kijken en heeft een mooi renovatie plan op gezet voor de badkamer wat in praktijk helemaal bleek te kloppen en uitstekend bevalt. Veel keuze mogelijkheid, geen opgedrongen verkooppraatje. Een pluim. Badkamer is geleverd en geplaatst.
Hans Starrenburg
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Qasa - 28 mei 2015
Wij zijn supergoed geholpen. Bij het uitzoeken van de keuken begrepen zij precies wat wij wilden en onze vragen voor, tijdens én na de aankoop zijn heel geduldig en duidelijk beantwoord. Een hele goede en fijne service! De keuken is reeds geleverd, maar we zijn zelf nog bezig met het plaatsen ervan.
Marcel en Barbara
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 28 mei 2015
Erg goede ervaring met Grando. Geen guerrillaverkoop maar goede kwaliteit voor een marktconforme prijs. Adviseur tekende in een handomdraai onze droomkeuken en kon direct een prijs overleggen. Monteren gebeurde op tijd, en door een duidelijk vakbekwame monteur die zijn hand niet omdraaide voor wat extra werk wat de keuken écht afmaakte. Uiteindelijk een prachtige keuken opgeleverd gekregen waar wij iedere avond met plezier staan te koken.
Casper
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 27 mei 2015
Service goede communicatie en geduld
J. Blokpoel
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 23 mei 2015
Vakmanschap geduld perfecte uitvoering en service
v.d. Hil Spijkenisse
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 22 mei 2015
Na in het verleden met het uitzoeken en plaatsen van een keuken de meest ellendige ervaringen te hebben gehad ( niet bij Grando) was dit een verademing bij Grando Middelburg. We zijn prettig en goed geholpen met uitzoeken en plaatsen van de keuken. Alles professioneel en volgens afspraak. We zijn uiterst tevreden en onze volgende aanschaf zal zeker weer bij Grando Middelburg zijn
Fam. Thomas
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 21 mei 2015
buitengewoon tevreden
Hartog
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 21 mei 2015
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Marcel en Paul. Prima adviezen, een goed luisterend oor, fijne korting en geen loze verkooppraatjes. Vaste monteur - prima geïnstalleerd! Wij hebben onze zoon en schoondochter die ook een nieuwe keuken wilden aanschaffen geadviseerd vrijblijvend naar Grando te gaan (zij hadden al meerdere zaken bezocht). Ook zij hebben inmiddels een bestelling geplaatst. Zegt genoeg toch?
Hugo Smit
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 18 mei 2015
Van A tot Z goede service en ondersteuning onze keuken is helemaal naar onze wens ontworpen en gemonteerd.
Anoniem
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 17 mei 2015
Alles is perfect gelopen en de keuken is fantastisch.
F Duran
Beoordeling van Grando Hoogvliet
Bron: Feedback Company - 15 mei 2015
Badkamer gekocht bij Grando Hoofddorp. Zeer tevreden met resultaat! Je hoort wel eens horror-verhalen maar alles verliep keurig. Aanlevering voor de verbouwing was perfect: volledig en volgens afspraak (afspreken om 7.30 uur en er dan ook precies zijn). Verbouwing precies binnen 3 weken opgeleverd. Een paar puntjes nog af te ronden na aflevering maar ook allemaal gedaan. Kortom, tevreden en op basis van onze ervaringen zou ik Grando zeker aanbevelen.
Marrc Verweij
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 15 mei 2015
In het begin behoorlijk wat opstart problemen gehad. De tekening van de Badkamer was niet opgeslagen, hierdoor 3 uur voor niets geweest. Bij de tweede afspraak, helaas verkeerde meubelen op de offerte. Dit is allemaal wel goed gekomen, alleen jammer van de extra tijd wat wij kwijt waren. Het resultaat is er wel. De badkamer is mooi geworden.
Veen
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 15 mei 2015
Vriendelijke ervaring die ons aanspreekt met no nonsens info
Gerard boone
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 14 mei 2015
goed
van de Ketterij
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 13 mei 2015
Een fijne aankoop van onze keuken
Anoniem
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Feedback Company - 12 mei 2015