Kranen en spoelbakken

Gemiddeld wordt een keukenkraan zo’n 90x per dag gebruikt. Met dat in uw achterhoofd worden eigenschappen als gebruiksgemak en extra functionaliteiten als touch bediening, een sproeikop of een kokend waterstand net zo belangrijk als kwaliteit en design.

Ton-sur-ton

Een spoelbak in dezelfde kleur als de kraan is dé trend op dit moment. De Grando spoelbakkenlijn is uitgebreid met nieuwe spoelbakken gemaakt van graniet en RVS kranen. Of u nu gaat voor een spannend contrast in een lichte keuken of een ton-sur-toneffect in een zwarte keuken: het levert altijd een luxe en elegant stoer resultaat op.

Alles-in-één-kraan

In één op de drie nieuwe keukens wordt hij inmiddels geplaatst: de kokendwaterkraan van Quooker. De nieuwste modellen wisselen direct van koud naar kokend water en andersom. Als u voor de Quooker Cube kiest heeft u niet alleen warm, koud en kokend water direct bij de hand, maar zelfs koel bruisend en gefilterd water. Daarbij is een Quooker altijd energiezuinig, kindveilig, water-, ruimte- en tijdbesparend.

BENIEUWD NAAR ALLE MOGELIJKHEDEN?

Maak een afspraak! Bij Grando kunt u kiezen uit een veelzijdig assortiment met (inbouw) keukenapparatuur. De ondernemers en de adviseurs vertellen u graag meer over alle verschillende opties die er mogelijk zijn en laten u het gebruik ervan ervaren.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.