Keukenrenovatie

Zijn uw keukenonderdelen aan vervanging toe en wilt u daarom snel en betaalbaar uw keuken een compleet nieuwe uitstraling geven? Uw oude keuken renoveren is dé oplossing!

EEN BETAALBAAR NIEUW UITERLIJK

Door bijvoorbeeld de fronten, apparatuur en/ of het werkblad te vervangen creëert u al een compleet nieuwe look. De eerste stap richting het vernieuwen van keukens is het inwinnen van advies bij een ervaren keukenspecialist. Met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van professionele keukenrenovatie, is Grando Keukens & Bad het startpunt voor het realiseren van een geheel nieuwe keukenuitstraling.

U wilt uiteraard op een goedkope en efficiënte wijze uw oude keuken renoveren. Onze keukenspecialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Door eerst uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart te brengen, kunnen wij u vervolgens voorzien van deskundig advies op basis van de gewenste keukenstijl en keukeninrichting.

Grando biedt persoonlijk advies op het gebied van keukenrenovatie

Wilt u graag uw keuken renoveren en bent u daarom op zoek naar een keukenspecialist? Voor persoonlijk advies op maat en het opdoen van inspiratie kunt u gerust een van de Grando Keukens & Bad vestigingen bij u in de buurt bezoeken. Indien u graag uitgebreid advies bij u thuis wenst, kunt u direct een afspraak maken met een van onze creatieve keukenspecialisten.

Nú: 10% korting!

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze renovatiespecialisten en ontvang 10% korting op uw totale keukenrenovatie. Laat uw gegevens achter en wij bellen u om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.