Keukenrenovatie

Zijn uw keukenonderdelen aan vervanging toe en wilt u daarom snel en betaalbaar uw keuken een compleet nieuwe uitstraling geven? Uw oude keuken renoveren is dé oplossing!

Een betaalbaar nieuw uiterlijk

Door bijvoorbeeld de fronten, apparatuur en/ of het werkblad te vervangen creëer je al een compleet nieuwe look. De eerste stap richting het vernieuwen van keukens is het inwinnen van advies bij een ervaren keukenspecialist. Met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van professionele keukenrenovatie, is Grando Keukens en Badkamers het startpunt voor het realiseren van een geheel nieuwe keukenuitstraling.

Je wilt uiteraard op een goedkope en efficiënte wijze je oude keuken renoveren. Onze keukenspecialisten kijken samen met jou naar de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Door eerst je wensen, ideeën en verwachtingen in kaart te brengen, kunnen wij je vervolgens voorzien van deskundig advies op basis van de gewenste keukenstijl en keukeninrichting.

Grando biedt persoonlijk advies, óók op gebied van keukenrenovatie!

Wil je graag je keuken renoveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je graag een persoonlijk advies op maat en laten zien welke mogelijkheden er zijn. Maak dan ook een afspraak met één van onze creatieve keuken- en/of badkamerspecialisten en doe inspiratie op in onze showroom.

Nú: 10% korting!

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze renovatiespecialisten en ontvang 10% korting op je totale keukenrenovatie. Laat je gegevens achter en wij bellen je om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

VAKMANSCHAP SINDS 1965
ELK FILIAAL EEN EIGEN ZAAK
INSPIRERENDE SHOWROOM
ONTZORGEN VAN A TOT Z