Keukenrenovatie

Zijn uw keukenonderdelen aan vervanging toe en wilt u daarom snel en betaalbaar uw keuken een compleet nieuwe uitstraling geven? Uw oude keuken renoveren is dé oplossing!

EEN BETAALBAAR NIEUW UITERLIJK

Door bijvoorbeeld de fronten, apparatuur en/ of het werkblad te vervangen creëert u al een compleet nieuwe look. De eerste stap richting het vernieuwen van keukens is het inwinnen van advies bij een ervaren keukenspecialist. Met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van professionele keukenrenovatie, is Grando Keukens & Bad het startpunt voor het realiseren van een geheel nieuwe keukenuitstraling.

U wilt uiteraard op een goedkope en efficiënte wijze uw oude keuken renoveren. Onze keukenspecialisten kijken samen met u naar de mogelijkheden op het gebied van keukenrenovatie. Door eerst uw wensen, ideeën en verwachtingen in kaart te brengen, kunnen wij u vervolgens voorzien van deskundig advies op basis van de gewenste keukenstijl en keukeninrichting.

GRANDO BIEDT PERSOONLIJK ADVIES OP HET GEBIED VAN KEUKENRENOVATIE

Wilt u graag uw keuken renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat en laten zien welke mogelijkheden er zijn. Maak dan ook een afspraak met een van onze creatieve keuken- en/of badkamerspecialisten en doe inspiratie op in onze showroom.

Nú: 10% korting!

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze renovatiespecialisten en ontvang 10% korting op uw totale keukenrenovatie. Laat uw gegevens achter en wij bellen u om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

VAKMANSCHAP SINDS 1965
ELK FILIAAL EEN EIGEN ZAAK
INSPIRERENDE SHOWROOM
ONTZORGEN VAN A TOT Z