Keukenrenovatie

Is jouw keuken aan vervanging toe of wil je alleen een aantal keukenonderdelen vervangen? Dan is een keukenrenovatie dé manier om jouw keuken snel en betaalbaar een compleet nieuwe uitstraling te geven. Samen gaan we aan de slag om binnen jouw budget je ideale keuken te realiseren. Ontdek hier de mogelijkheden om je bestaande keuken te renoveren tot een vernieuwde eyecatcher waar je weer jarenlang plezier van hebt.

Keuken renoveren vs nieuwe keuken

Een groot voordeel van een keukenrenovatie is dat het vaak goedkoper is dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Zo creëer je eenvoudig een andere uitstraling in je keuken, zonder dat hier een hoop sloopwerk aan te pas komt. Want een paar aanpassingen kunnen al leiden tot een compleet nieuwe look & feel. Bovendien blijven al je keukenspullen op dezelfde plek liggen, scheelt je weer zoeken naar je borden en pannen! Ook kan door je keuken op te knappen de waarde van je huis stijgen.

Keukendeurtjes of werkblad renoveren

Ben je uitgekeken op het design van je huidige keukendeurtjes of werkblad? Kies er dan voor om deze een update te geven. Dit kan in dezelfde stijl als je keuken nu is, maar ook in een volledig nieuwe stijl. Ga bijvoorbeeld voor een moderne keuken, landelijke of juist een industriële uitstraling. Je hebt de keuze uit diverse kleuren, stijlen en materialen. Denk aan natuursteen, kunststof, composiet of massief hout. Zo vind je vast en zeker wat je nodig hebt om jouw keuken een nieuwe look te geven en past bij jouw wensen en behoeften. Het verschil tussen voor en na de keukenrenovatie zal je verbazen!

Renovatie tips

Misschien heb je al een hoop ideeën voor je nieuwe keuken. Bijvoorbeeld dankzij onze moodboard tool. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen zorgen! Met de tips uit onderstaande blogs helpen we jou een handje op weg.

De Do en Don'ts voor jouw keukenrenovatie!

Lees hier!

Jouw keuken vervangen of renoveren?

Lees hier!

De toiletruimte renoveren, waar begin je? 

Lees hier!

Ga in gesprek met onze keukenspecialisten
Met ruim 60 jaar ervaring op het gebied van professionele keukenrenovatie, is Grando hét startpunt voor een nieuwe keuken uitstraling. Onze keukenspecialisten kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Deel je wensen, ideeën en verwachtingen. Vervolgens krijg je deskundig advies om je bestaande keuken te renoveren. Kom langs in een Grando vestiging bij jou in de buurt en laat je inspireren.


 

 

Grando biedt persoonlijk advies, óók op gebied van keukenrenovatie!

Wil je graag je keuken renoveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je graag een persoonlijk advies op maat en laten zien welke mogelijkheden er zijn. Maak dan ook een afspraak met één van onze creatieve keuken- en/of badkamerspecialisten en doe inspiratie op in onze showroom.

Nú: 10% korting!

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze renovatiespecialisten en ontvang 10% korting op je totale keukenrenovatie. Laat je gegevens achter en wij bellen je om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

VAKMANSCHAP SINDS 1965
ELK FILIAAL EEN EIGEN ZAAK
INSPIRERENDE SHOWROOM
ONTZORGEN VAN A TOT Z