Vaatwasser

Veel mensen kunnen niet meer zonder, de vaatwasser. En nu de nieuwste generaties niet alleen veel stiller maar ook minder water en energie verbruiken, wordt hij inmiddels in grote aantallen verkocht in combinatie met nieuwe keukens.

Design

Naast een inbouw afwasmachine, kunt u ook kiezen voor een vrijstaand model, echter blijft inbouw met kop en schouders bovenaan staan in populariteit. Met een inbouw vaatwasser wordt het apparatuur volledig aan het zicht onttrokken door een speciaal front wat aan de voorzijde van de machine wordt gemonteerd. Het is zelfs mogelijk om het frontje eruit te laten zien alsof het lades zijn om de design van de keuken door te trekken.

Tiptoetsen

De meeste modellen zijn bedienbaar doormiddel van een tiptoets aan de binnenzijde van de machine. Er zijn zelfs vaatwassers die met een projectie de resttijd toont op je vloer, of een appje stuurt als hij klaar is met schoonmaken. De machines hebben meerdere programma’s om uit te kiezen variërend van eco tot een snelle vaat of één voor een hoge bevuilingsgraad.

Wist u dat de ideale hoogte voor een vaatwasser op 115 / 120 cm is? Hierdoor hoef je niet te bukken om de vaat in en/of uit te ruimen.

KUNT U OOK NIET ZONDER EEN VAATWASSER IN UW NIEUWE KEUKEN?

Maak een afspraak! Bij Grando kunt u kiezen uit een veelzijdig assortiment met (inbouw) keukenapparatuur. De ondernemers en de adviseurs vertellen u graag meer over alle verschillende opties die er mogelijk zijn en laten u het gebruik ervan ervaren.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.