Profiteer nu van onze actie.

Het is voor ons van groot belang dat je vanaf het begin geniet en de service krijgt die je wenst. Wij heten je van harte welkom in onze showrooms, waar je altijd de laatste trends en innovaties op het gebied van badkamers vindt. Wij bieden je kwaliteit en topmerken. Ook in de zomer staan we graag voor je klaar om je de nieuwste collecties te tonen. En natuurlijk geven wij je een advies op maat om je droombadkamer te realiseren!

Profiteer nu van een aantrekkelijke actie! Koop je namelijk een nieuwe badkamer dan ontvangt je jouw nieuwe bad- en douchekranen cadeau!*. 

*Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom. 

 

Plan hier je adviesgesprek

Profiteer van deze actie!

In onze showroom doe je grandioze ideeën op en komen je woonwensen tot leven. Uiteraard nemen onze adviseurs uitgebreid de tijd om naar je te luisteren. Je wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening: een persoonlijk advies op maat. Je nieuwe aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door onze vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt je uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.

Ik ben op zoek naar *
Wat voor afspraak wenst u? *

Let op!
Wij controleren z.s.m. of uw voorkeursdatum beschikbaar is. U wordt gebeld voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.