Reviews

Onze klanten zijn ons visitekaartje, en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat hun ervaring met Grando positief en bevredigend is, van het eerste contact tot ver na de oplevering. Met een luisterend oor en een oprechte inzet voor kwaliteit, streven we ernaar om elke klant een tevreden en voldaan gevoel te geven.

Hieronder vind je echte klantervaringen, reviews waar we heel dankbaar voor zijn. We kijken ernaar uit om nog vele anderen van dienst te zijn. Samen werken we aan het creëren van functionele en mooie keukens en badkamers, waar onze klanten echt blij mee zijn.

Als onwetende op zoektocht gegaan naar een nieuwe keuken. Bij Grando kregen we een rustige uitleg over de opties en al spoedig een eerste prijsindicatie. Inmiddels staat de keuken en de kwaliteit en uitstraling ervan is zeker goed te noemen.
Maurice
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 19 juni 2024
Moooie keuken gekocht, goede en duidelijke uitleg. Vriendelijke medewerkers in de keuken zaak. Bezorging verliep netjes. Het monteren is goed verlopen. Kortom wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Bedankt.
Familie Verhoeven
Beoordeling van Grando Uden
Bron: Qasa - 18 juni 2024
Voor een nieuwe keuken raad ik Grando Keukens aan iedereen aan! Ontzettend blij met de behulpzaamheid en creativiteit van Dave om van de keuken iets moois te maken. En bijkomend voordeel dat er ook meteen een PVC vloer uitgekozen kon worden. Erg fijn dat werd meegedacht met een snelle planning en dat alles uit handen genomen werd. Ook de monteurs van Spijkers Montage verdienen complimenten voor het goede werk dat ze hebben afgeleverd. Zowel het demonteren, verleggen va leidingwerk, stukadoorswerk en het plaatsen van de nieuwe keuken verliep zonder problemen. Vriendelijk en betrouwbaar! Allen enorm bedankt!
Michelle
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 15 juni 2024
We hebben een fantastisch mooie keuken. mede dankzij de kundige hulp van adviseur/verkoper Dave en zij ideeën zijn wij zeer tevreden.
Kees Lanslots
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 14 juni 2024
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando (Doetinchem) goed geholpen. De afwerking is perfect. Vooral de installateurs een pluim. Mag ook wel eens gezegd worden.
Ed
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 13 juni 2024
We hebben een keuken, en badkamer bij Grando Zwolle gekocht. Wat zijn we blij, met het resultaat! Fijn geholpen, en we voelden ons op ons gemak. Er werd goed meegedacht aan onze wensen. Modern maar toch de gezellige keuken, en badkamer. Alles top geregeld. Super! Bedankt Erwin, Dewie maar ook alle andere mensen die dit mogelijk maakten!
Gerco en Annet
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 13 juni 2024
In mei heb ik een keuken gekocht bij Grando Groningen. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd, ik ben zeer deskundig geholpen. Het verwijderen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe, de vakmensen van Grando hebben goed werk afgeleverd. Ik ben zeer tevreden.
Henny Bijvank
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 12 juni 2024
Op een zeer prettig manier ontvangen en te woord gestaan in deze showroom. Hier hebben we naar een ruim aanbod keukens gekeken en samen met een deskundige verkoper (Teun) tot een keuken aankoop kunnen komen die ons letterlijk en figuurlijk past. We zijn over alles zeer te spreken.
Ramon Oomen
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 10 juni 2024
We zijn na een ongeluk in onze badkamer waarbij een glazen douchedeur in duizenden stukjes uit elkaar klapte direct weer naar Grando gegaan. We hadden heel goede ervaring met ze ivm met onze keuken. We werden goed ontvangen en hebben een mooie nieuwe badkamer besteld. Deze kon 3 weken later al geplaatst worden door hun vaste monteur. Wij zijn heel erg blij dat het allemaal zo snel geregeld kon worden. Het is zeker een zaak die ik iedereen kan aanraden.
Peter Niewold
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 10 juni 2024
Wij zijn kleine mensen, maar ook voor ons is wist Grando een fantastische keuken te realiseren. Deze keuken is lager met een minder diepe werkplek. Maar toch is het een hele mooie, volwaardige keuken. Een keuken waar ik super blij mee ben. Grando liet zich tijdens het proces niet uit het veld slaan door tegenvallers. Ze wilden voor mij/ons een mooie keuken realiseren en lieten zich daarbij door niks tegenhouden. Grando Groningen bedankt.
ielynke Ploeger
Beoordeling van Grando Groningen
Bron: Qasa - 10 juni 2024
Voor een interieur-project op kantoor twee keukens gekocht. Er waren best wel wat wijzigingen gedurende de verbouwing en met goed meedenken, veel geduld en een top-monteur staan er nu twee prachtige keukens.
Ilona Alders
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 10 juni 2024
Wij hebben een keuken gekocht en hebben van begin tot einde goede ervaringen met al het personeel dat zich heeft ingezet om de keuze, de aankoop en de montage naar onze volle tevredenheid te laten geschieden. Speciale dank voor de 2 monteurs die zeer behulpzaam zijn geweest, ons van waardevolle informatie hebben voorzien en prima werk hebben afgeleverd.
Fam. van Zijl
Beoordeling van Grando Den Helder
Bron: Qasa - 08 juni 2024
Grando heeft een super mooie badkamer bij ons geplaatst. Het is allemaal keurig netjes afgewerkt. Elise, die de badkamer ontworpen heeft, heeft geweldig werk geleverd. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en stuurde het bij zodat het nog beter en mooier werd. Wij zijn na de keuken en de badkamer die hier door Grando geplaatst zij heel enthousiast en raden iedereen aan om naar deze zaak te gaan. Ervaring betreffende de keuken van 26 januari 2024: Grando Zwolle heeft in december een nieuwe keuken geplaatst. Hij is heel mooi geworden. Voordat wij hem kochten zijn we geweldig geholpen door Elisa en Dewi. Zij namen alle tijd voor ons en gaven goede tips. Ze dachten geweldig met mee. We geven ook alle mensen die bij ons kwamen installeren een groot compliment, zo netjes als alles gedaan is. Elisa en Dewi hartelijk bedankt.
Anneke Nonhebel
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 08 juni 2024
Veel aandacht voor wensen, goede meedenken en waardevolle adviezen.
Ingrid
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 04 juni 2024
Alles is uitgevoerd volgens de gemaakte afspraak. Ook is de renovatie van onze keuken met de grootste nauwkeurigheid gemonteerd.
Guus
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 04 juni 2024
Goed advies van de verkoper en de monteurs zijn zeer bekwaam en losten elk probleem dat ze tegenkwamen goed en vakkundig op! Ook ruimden ze alles netjes op en werd al het afval meegenomen inclusief de oude apparatuur, zodat je zelf niet met al die rommel bleef zitten. Ik zal Grando daarom ook zeker aanraden aan iedereen. Ook als je geen volledige nieuwe keuken nodig hebt kun je bij Grando terecht wat bij andere keukenzaken niet altijd mogelijk is.
Marina
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 04 juni 2024
Eind vorig jaar hier een keuken gekocht. De ongedwongen sfeer en vakkennis bij Grando keukens Purmerend was het eerste wat op viel, dit in tegenstelling tot een aantal concurrenten in de buurt! Het aankoopproces verliep hierdoor zeer plezierig. Ook het plaatsen van de nieuwe keuken door eigen Grando monteurs Danny en Daan verliep perfect. Helaas was er tijdens het transport een deurtje en een kastje licht beschadigd, ook dit is zeer snel en vakkundig opgepakt, beide onderdelen zijn binnen de afgesproken tijd door dezelfde monteurs vervangen. Kortom wij bevelen Grando keukens Purmerend van harte aan!
Fam. Limmen
Beoordeling van Grando Purmerend
Bron: Qasa - 04 juni 2024
We hebben hier een nieuwe keuken besteld en laten plaatsen, voor onze nieuwbouw huis. Alles is naar wens gegaan en de keuken is precies zo als we het wouden.
Jack van der Hoeven
Beoordeling van Grando Middelburg
Bron: Qasa - 03 juni 2024