Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Grando Den Helder. Dit was voor ons de 1e maal dat wij zo'n grote aankoop deden. Spannend dus maar heel erg fijn en goed geholpen door Joop. De installatie van de Badkamer en Keuken liep niet altijd even soepel. Gelukkig werden gebreken en andere zaken - zodra wij dit aangaven - snel, netjes en vriendelijk opgepakt en afgehandeld. Reden voor ons om iedereen die een mooie keuken of badkamer zoekt Grando aan te raden. Goed en uitgebreid advies, snelle planning, heldere informatie en een mooi, kwalitatief uitstekend, eindresultaat!
Geschreven op: 30/10/2018
Bron: Qasa.nl
R. van der LeeDen Helder
8 uit 10
Badkamer. Zijn tevreden met name over de mensen die de prachtige badkamer verwezenlijkt hebben. Allemaal bijzonder vriendelijk en correct en het bijzondere was dat er ter plekke zeer creatieve oplossingen bedacht werden. Badkamer is vele malen mooier geworden dan aanvankelijk besproken was. Ook de mensen in de showroom zeer bekwaam en aardig. Aanrader dus!
Geschreven op: 30/09/2018
Bron: Qasa.nl
C.J.M. MelchersDen Helder
8 uit 10
Complete badkamer aangeschaft. Uitstekende vakman die het allemaal tot een mooie badkamer en een beneden hal en een beneden toilet heeft gemaakt. Zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Zeer tevreden.
Geschreven op: 22/07/2018
Bron: Qasa.nl
R.J.AlbertsDen Helder
8 uit 10
Gekocht is een keuken. We zijn meer dan goed geholpen. Er zijn veel pluspunten. Er was 1 minder sterk punt, nl. dat een schakelaar niet centraal in een passtuk kon worden geplaatst. I.p.v. uit te stellen, werd het (wel) in overleg (toch) geplaatst. Kort daarna was daar spijt van. Erg sterk was het systeem van afschouwen en dat de afschouwer aangaf dat het centraal plaatsen alsnog geregeld kon worden. Tot slot wil ik het idee aangeven dat het handig kan zijn dat vooraf ter plekke een aantal zaken wordt doorgenomen, zoals verlichting, soort achterwand. De matenman geeft de indruk dat hij alleen voor de controle van de maten komt.
Geschreven op: 18/07/2018
Bron: Qasa.nl
GerardDen Helder
8 uit 10
Complete badkamer: Snelle en complete oplevering binnen de tijd. Er is door het bedrijf goed meegedacht en zaken die beter konden tijdens de verbouwing werden in overleg direct uitgevoerd. Kortom ik ben zeer tevreden.
Geschreven op: 07/07/2018
Bron: Qasa.nl
R.RoukemaDen Helder
10 uit 10
Geschreven op: 12/10/2017
Bron: Qasa.nl
Feedback QasaDen Helder
10 uit 10
Grando locatie Den Helder is een perfect bedrijf met uitstekend personeel. Ze geven goed advies met als resultaat een keuken ontwerp naar onze zin. De gemaakte afspraken worden nagekomen en de keuken is perfect geïnstalleerd er valt niets op aan te merken.
Geschreven op: 31/08/2016
Bron: Qasa.nl
Bert DeckersDen Helder
10 uit 10
Wij zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Het enige wat jammer is is dat we een combi oven magnetron op ooghoogte hebben.. En ik het bijna niet kan schoonmaken... Niet over nagedacht!!!
Geschreven op: 24/06/2015
Bron: Qasa.nl
RuitenburgDen Helder
8 uit 10
De behandeling in de winkel en daarna het samenstellen van de badkamer en de keuken waren perfect! Goeie samenwerking met de medewerker van Grando. En zo zijn we samen tot een fantastisch resultaat gekomen! Het plaatsen van de keuken en badkamer verliep niet helemaal perfect. Stucwerk was te laat gedaan ( niet droog) dus keuken kon pas maandag geplaatst worden ipv donderdag. Kraan paste niet. Twee kasten beschadigd ( wel later vervangen, maar was wel wachten en rommel). Na de plaatsing van de keuken was het huis en de achtertuin een rommeltje. Ik had het fijn gevonden als het bezemschoon was opgeleverd. Bij het ophangen van een nieuwe kachel in de keuken bleek de aansluiting niet goed te zijn aangesloten, waardoor we vanuit de meterkast lekkage plekken op de keukenmuur kregen. Plaatsen van de badkamer was een ramp. Muurtje van de douchecabine was scheef, waardoor de deur niet pastte.( Is er weer uitgehaald en opnieuw geplaatst) Wastafel kraan niet goed aangesloten, daardoor lekkage in het meubel met als gevolg beschadiging aan meubel.( Is wel weer vervangen. ,maar wel een paar weken later). Tot twee keer aan toe lekkage in de woonkamer, doordat de voegen in de badkamer niet goed waren. We hebben veel lopen vloeken, maar uiteindelijk zijn we tevreden en lachen we er om!
Geschreven op: 23/06/2015
Bron: Qasa.nl
Marleen DijkemaDen Helder
8 uit 10
de keuken werd goed begeleid bij de aanschaf en de plaatsing was snel en vakkundig en ook de nazorg was goed ,de keuze die er was in goede apparatuur was goed en ook deze begeleiding was goed verzorgd ,ook de prijs kwaliteit was okay
Geschreven op: 23/06/2015
Bron: Qasa.nl
ahc buisDen Helder
10 uit 10

Pagina's