Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Bij deze vestiging hebben wij een keuken gekocht. Wij werden heel goed en leuk geholpen. Sympathieke medewerker. Echt een aanbeveling. Aanvulling ontvangen 7 november 2019: Onze keuken is precies een week geleden gemonteerd, woensdag ervoor waren de delen geleverd. De monteur kwam lekker vroeg, werkte enorm hard en netjes. Vrijdags tegen 12.00 uur stond de keuken er. Wij zijn zeer tevreden.
Geschreven op: 06/11/2019
Bron: Qasa.nl
Familie HuigDen Helder
10 uit 10
We hebben een badkamer gekocht. Dit was onze eerste ervaring met Grando. We zijn zeer goed voorgelicht, goed overleg. De uitvoering was prima. Resultaat boven verwachting. Zeer vakkundig! We zijn 100% tevreden.
Geschreven op: 19/10/2019
Bron: Qasa.nl
B.B.J. SlevenDen Helder
10 uit 10
Ik heb hier een keuken, gekocht, ik ben zeer tevreden over hoe de verkoper mijn wensen in een betaalbare en mooie keuken heeft omgezet en over hoe snel en netjes deze geplaats is.
Geschreven op: 11/09/2019
Bron: Qasa.nl
Martin den HartogDen Helder
8 uit 10
Onze keuken was aan vervanging toe. Bij Grando werden we van A tot Z begeleid wat heeft geresulteerd in een mooi ontwerp, snelle levering en uitstekende montage. Perfect geregeld.
Geschreven op: 26/06/2019
Bron: Qasa.nl
A. HarstaDen Helder
10 uit 10
Ik heb een uitbreiding op mijn bestaande keuken aangekocht. De bestaande keuken was in 2012 aangekocht bij Grando keukens Den Helder. Ik werd super goed geholpen met de uitbreiding. Ontzettend vriendelijke medewerkers. Het plaatsen van de keuken is zeer naar tevredenheid uitgevoerd. Zeer deskundig en goed advies bij het plaatsen. Vakkundig geplaatst. Kortom zeer tevreden.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
HardersDen Helder
10 uit 10
Afspraken zijn goed nagekomen, problemen die tijdens de installatie van de keuken ontstonden werden direct opgelost. De keuken is netjes en vakkundig opgebouwd en afgeleverd.
Geschreven op: 31/05/2019
Bron: Qasa.nl
Ab van der KolkDen Helder
8 uit 10
Bij Grando Keukens Den Helder een betonlook keuken gekocht. Hij ziet er stoer en functioneel uit en is gelijk een aanwinst voor het huis door de mooie belijning en de afwisseling van kleuren grijs. Als de zon er op schijnt, is het weer een ander gezicht. Super mooi en ontzettend vakkundig geïnstalleerd! Elk apparaat wordt gelijk getest en de puntjes worden echt op de i gezet bij installatie!
Geschreven op: 27/04/2019
Bron: Qasa.nl
Evelien van RoyenDen Helder
10 uit 10
Ik heb een keuken gekocht en die is gisteren geplaatst, het is een plaatje en ik ben zeer tevreden over de service en de monteur die de keuken geplaatst heeft. het is gewoon top.
Geschreven op: 24/04/2019
Bron: Qasa.nl
Aad WieldersDen Helder
10 uit 10
25 jaar uitgekeken naar deze nieuwe keuken, Grando Den Helder heeft onze droom waar gemaakt. Het is prachtig geworden! Mede dankzij het engelen geduld van Joop en de ervaren keukenzetters is alles helemaal goed gekomen.
Geschreven op: 23/04/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. WiersmaDen Helder
10 uit 10
een complete keuken inclusief inbouw. zeer goede ervaring goed geholpen en voorgelicht, de inbouw monteur erg netjes en beleefd en vakkundig. ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen,ook wat de service betreft
Geschreven op: 09/04/2019
Bron: Qasa.nl
g.h.geistDen Helder
10 uit 10

Pagina's