Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Met een tekening van onze huidige keuken kwamen wij bij Annette Kramer. Zij heeft altijd ruimschoots de tijd voor ons genomen. Met haar creatieve inbreng zijn we tot een fantastische oplossing gekomen voor een moeilijk in te delen keuken. Klaas Jan Kramer is zelf alles komen inmeten. Ze hebben goede vaklui aan het werk. Al met al meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. Deze is echt precies zoals deze er op de 3D tekening uit zag. Erg vriendelijke mensen met verstand van zaken. Zou iedereen aanbevelen hier de keuken te halen!
Geschreven op: 04/09/2019
Bron: Qasa.nl
CecileEnschede
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Met een bepaald idee in ons hoofd is Klaas Jan daarmee aan het werk gegaan. Bij een tweede afspraak had hij een opzet gemaakt van de ideeen die wij hadden over de opstelling en indeling. Aan de hand van een 3d tekening hadden wij een beter beeld van hoe de keuken eruit zou komen te zien. Wij hadden wat aanpassingen die Klaas Jan heeft doorgevoerd. Hij dacht met ons mee. Hij is ook eerst wezen kijken bij ons of het wel mogelijk zou zijn. Het plaatsen van de keuken was in 1 dag. De monteurs hebben prima werk geleverd. Na het plaatsen is Klaas Jan nog een keer langs geweest om naar het eindresultaat te kijken. Prima services!! Er was nog een kleine aanpassing nodig en die is ook direct door hem opgelost. Onze vorige keuken hadden wij ook bij Klaas Jan gekocht en wij zouden zeker de volgende keer ook wij naar hem toe gaan. Wij zijn meer dan tevreden.
Geschreven op: 09/08/2019
Bron: Qasa.nl
Henk van NoortEnschede
10 uit 10
Bij Grando Enschede heb ik mijn droom keuken gekocht. Vanaf het ontwerp tot het plaatsen is het hele proces vlekkeloos verlopen. Vakkundig begeleid door Gea. Actief, meedenkend en prettig in de omgang. Het zorgt voor een fijne betrouwbaar gevoel. Dezelfde ervaring met de monteurs en het aannemersbedrijf die vooraf de voorbereidingen hebben verricht. Grando Enschede zal ik die keuken winkel zeer zeker aanraden.
Geschreven op: 30/06/2019
Bron: Qasa.nl
Simone BaeriswylEnschede
10 uit 10
De adviseur was vriendelijk en nam de tijd voor mijn keukenwens. Met zijn handige tips zijn we tot een prima ontwerp gekomen dat ik zelf niet beter had kunnen bedenken. Installateur en montage heb ik laten lopen via Grando met vooraf afgesproken prijs om verrassingen te voorkomen. Helaas wordt het wel spannend omdat de keuken 100% afbetaald moet zijn voordat deze gebracht wordt. Het eindresultaat is echter uitstekend en de fraaie keuken is volgens afspraak uitgevoerd. Ze waren wel een beetje laks in het afhandelen van zaken achteraf zoals rare geluiden uit de inbouw koelkast.
Geschreven op: 08/11/2018
Bron: Qasa.nl
FrederickEnschede
8 uit 10
Wij zijn in januari 2017 met een foto van onze 'droomkeuken' uit een woonblad naar Annet Kramer gegaan van Grando Enschede. Wij wisten dat het een uitdaging zou worden aangezien daarvoor het hele huis verbouwd moest worden. We zijn samen met haar aan het puzzelen en uitzoeken gegaan en zij heeft alles tot in de puntjes geregeld! Tijdens de verbouwing is haar man een aantal keren komen overleggen met de aannemer om alle aansluitingen etc. exact op de goede plekken te krijgen. In augustus is de keuken gemonteerd en het resultaat is: GEWELDIG! Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid, communicatie en creativiteit van Annet en Klaas Jan. Wij kunnen iedereen aanraden naar Grando Enschede te gaan voor een keuken....zelfs als je denkt dat het onmogelijk is.
Geschreven op: 02/05/2018
Bron: Qasa.nl
Joyce van TilburgEnschede
10 uit 10
Ontwerpen van een keuken is toch een vak. De eigenaresse (Annette) is creatief en komt met speelse ontwerpen. De eigenaar (Klaas Jan) is een no-nonsense persoon , een wandelende database en komt met ter zake doende aanvullingen. Samen een sterk team dat ons zeer goed heeft geholpen en waar we uiteindelijk onze keukenwens mee hebben kunnen realiseren. De keuken is inmiddels geplaatst en dat verliep allemaal zonder problemen en volgens afspraak.
Geschreven op: 01/05/2018
Bron: Qasa.nl
RonaldEnschede
8 uit 10
Ik heb bij Grando Enschede eerst een keuken en later ook de badkamer gekocht, vanwege mijn goede ervaring met de service van hen. Ten eerste namen ze er de tijd voor een goed advies gesprek afgestemd op onze wensen. Het inmeten en de voorbereidingen van loodgieter, elektricien en tegelzetter sloot naadloos op elkaar aan. Bij plaatsing was alles er en klopte direct. En tot onze verrassing ging enige dagen later de deurbel en werd er een bloemetje bezorgd met: Veel plezier met uw keuken. TOP
Geschreven op: 30/09/2016
Bron: Qasa.nl
Ester de MönninkEnschede
10 uit 10