Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een mooie design keuken gekocht. De keuken is eind augustus geplaatst, maar de achterwand en enkele andere onderdelen waren niet geleverd. De achterwand en de rest van de materialen werden nageleverd, maar de maatvoering van de achterwand klopte helaas niet. We konden de keuken gelukkig wel gebruiken want alle apparatuur was geïnstalleerd en alles werkte naar behoren. Uiteindelijk is ca. 1,5 maand na installatie van de keuken alles toch geleverd en afgemaakt door de zeer ervaren installateur! De keuken is super mooi en we zijn tevreden over de afhandeling van alles.
Geschreven op: 13/10/2019
Bron: Qasa.nl
Ida den HamerHengelo
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hengelo, we zijn hier super goed begeleid. Het hele traject is super verlopen, van het uitzoeken van de keuken tot aan de montage. Geen problemen gehad. Echt een aanrader! Alles netjes op tijd geleverd en vakkundig geïnstalleerd.
Geschreven op: 30/09/2019
Bron: Qasa.nl
J NijmeijerHengelo
10 uit 10
We zijn top geholpen door Marco. In totaal zo'n 3/4 bezoeken gehad omdat het best een moeilijke keuze was. 3 tekeningen, rustig nadenken en meedenken. Fijne er ervaring met ook nog eens een prachtig resultaat! Ook ervaren keuken montage
Geschreven op: 23/08/2019
Bron: Qasa.nl
Max KapteinHengelo
10 uit 10
Zeer prettig geholpen door Marcel Zeggelink, kundig en eerlijk advies, juiste levertijd, na plaatsing nog paar kleine dingetjes: hier netjes nog een keer voor terug geweest en keurig afgewerkt door Nico. Bedankt allemaal, onze complimenten! Heel blij met onze keuken!
Geschreven op: 07/08/2019
Bron: Qasa.nl
Annette ToetenelHengelo
10 uit 10
Ben op een juiste manier geholpen. Heb dit als prettig ervaren.
Geschreven op: 07/07/2019
Bron: Qasa.nl
sjaak brokelmanHengelo
8 uit 10
Een hele mooie en strakke keuken gekocht! Goed en gedegen advies gekregen van medewerkers en de keuken is netjes gemonteerd. Afspraken perfect nagekomen. De volgende keuken koop ik zonder twijfel weer bij Grando in Hengelo.
Geschreven op: 06/06/2019
Bron: Qasa.nl
Jurian HaasjesHengelo
10 uit 10
We hebben een nieuwe keuken gekocht, advies,levering en plaatsing waren perfect, we zijn erg tevreden.
Geschreven op: 29/03/2019
Bron: Qasa.nl
PetersHengelo
10 uit 10
Keuken gekocht bij Grando Hengelo. Erg tevreden! Helaas was er wat waterschade ontstaan in het spoelkastje, maar dit wordt netjes opgelost (door zowel de monteur als door Grando).
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
IngerHengelo
10 uit 10
Mijn ervaring met Grando Hengelo is erg goed. Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. De afhandeling is netjes. Ben erg blij met mijn keuken en zal Grando zeker aanbevelen.
Geschreven op: 14/03/2019
Manon de JongHengelo
9 uit 10
Keuken gekocht, circa 2 jaar geleden, en zeer tevreden met het meedenken qua ontwerp, de prijsstelling en het vakmanschap (complimenten aan Michel). Nu merken we wat het voordeel is dat we voor Grando gekozen hebben: na 2 jaar blijkt een defect in de verlichting te zitten. Een lastig verhaal, maar werd direct verholpen op vakkundige wijze, geen kosten, vandaar deze ervaring. Aanrader.
Geschreven op: 14/03/2019
Bron: Qasa.nl
Marco LeijenHengelo
8 uit 10

Pagina's