Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken gekocht bij Grando Hengelo. Erg tevreden! Helaas was er wat waterschade ontstaan in het spoelkastje, maar dit wordt netjes opgelost (door zowel de monteur als door Grando).
Geschreven op: 15/03/2019
Bron: Qasa.nl
IngerHengelo
10 uit 10
Mijn ervaring met Grando Hengelo is erg goed. Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. De afhandeling is netjes. Ben erg blij met mijn keuken en zal Grando zeker aanbevelen.
Geschreven op: 14/03/2019
Manon de JongHengelo
9 uit 10
Keuken gekocht, circa 2 jaar geleden, en zeer tevreden met het meedenken qua ontwerp, de prijsstelling en het vakmanschap (complimenten aan Michel). Nu merken we wat het voordeel is dat we voor Grando gekozen hebben: na 2 jaar blijkt een defect in de verlichting te zitten. Een lastig verhaal, maar werd direct verholpen op vakkundige wijze, geen kosten, vandaar deze ervaring. Aanrader.
Geschreven op: 14/03/2019
Bron: Qasa.nl
Marco LeijenHengelo
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Als ook de achterwand er is, zijn we vast heel tevreden. Het geheel ziet er op dat na erg mooi uit. We zijn prima geholpen.
Geschreven op: 01/03/2019
Bron: Qasa.nl
H.J.M. KonhuurneHengelo
10 uit 10
Prettige service van zowel het winkelpersoneel als de monteur. Ik ben blij met mijn nieuwe aanrechtblad.
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
HEHengelo
8 uit 10
keuken prima service en hoop dat de vensterbanken er op tijd zijn fijne monteurs die goed overleggen en ook tips geven
Geschreven op: 13/02/2019
Bron: Qasa.nl
mevr smitHengelo
8 uit 10
Ik kan maar 1 woord bedenken fantastisch De keuze de persoonlijke benadering de deskundigheid van het personeel en de monteur. Het luisteren wat ik als klant wil alles fantastisch. Dit is een zaak waar ze nog naar de klant luisteren en alle wensen binnen hun vermogen te realiseren. Je kan ongestoord in de showroom rond lopen zonder dat je zoals vaak bij andere zaken besprongen word door een verkoper. Veel persoonlijk rechtstreeks contact met de verkoper die je geholpen heeft. Je mag over je keuze nog een tijdje nadenken voordat je ja zegt niets word je hier opgedrongen. De afspraken worden nauwkeurig nagekomen. Zijn helder en duidelijk. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken En het proces dat vooraf ging .
Geschreven op: 11/02/2019
NC OlbertzHengelo
10 uit 10
Ik heb een showroomkeuken gekocht bij Grando. Ik ben er prettig geholpen en samen zijn we tot een goede koop gekomen. Prettige zaak.
Geschreven op: 08/02/2019
Bron: Qasa.nl
ManonHengelo
8 uit 10
Grando Hengelo is voor mij een toppertje. Zeer deskundig advies en hier word nog geluisterd naar de wensen van de klant Ze zijn niet opdringerig zoals in andere keukenzaken die ik bezocht hebt. Uiteindelijk een prachtige keuken geplaatst gekregen die aan al mijn wensen en eisen voldoet. Kwaliteit prijs verhouding prima. Afspraken zijn nagekomen en de communicatie verliep vlot. Als ik wou zelf via rechtstreek mobiel nummer en evt whats app. Echt fantastisch
Geschreven op: 04/01/2019
NC OlbertzHengelo
10 uit 10
Keuken. Goed advies en alle afspraken klopten. Foutjes werden supersnel en top verholpen.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
AnitaHengelo
8 uit 10

Pagina's