Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goed geholpen en kundig personeel erg tevreden met de nieuwe keuken
Geschreven op: 25/02/2018
Bron: Qasa.nl
JacquesHoofddorp
10 uit 10
Prettig geholpen in de showroom. De medewerker dacht mee m.b.t. de indeling en mogelijkheden. Bij vragen meteen antwoord of binnen een dag teruggebeld.
Geschreven op: 04/02/2018
Bron: Qasa.nl
M.HeeremansHoofddorp
8 uit 10
Verkoper/zaak Hoofddorp prima! Zeker aan te raden. Vraag naar badkamer monteur Ryanto, vakwerk, echt super mooi gedaan! Producten van merk BEN hebben wel een beetje budget gevoel/uitstraling.
Geschreven op: 29/01/2018
Bron: Qasa.nl
BartHoofddorp
8 uit 10
keuken gekocht en ben goed geholpen en geadviseerd. Aanvulling ontvangen 12 januari 2018: De keuken is al geleverd en hij bevalt zeer goed op wat kleine puntjes die opgelost gaan worden.
Geschreven op: 12/01/2018
Bron: Qasa.nl
Arjo RuttenHoofddorp
8 uit 10
Zeer tevreden over de vriendelijke ontvangst, fraaie showroom en uitstekende advisering voor onze nieuwe keuken door Tabitha de Feber en Marco Mol. Ook de installateur Harold Prins en zijn mannen hebben zeer vakkundig werk geleverd. Complimenten voor Grando Keukens Hoofddorp.
Geschreven op: 08/12/2017
Bron: Qasa.nl
J.M.A van den Berg te HaarlemHoofddorp
10 uit 10
Goede service en advies, kundige monteurs.
Geschreven op: 14/10/2017
Bron: Qasa.nl
S. RedekerHoofddorp
8 uit 10
Goede informatie en een uitstekend advies en goede service
Geschreven op: 07/10/2017
Bron: Qasa.nl
J. BlomHoofddorp
8 uit 10
perfecte service en badkamer in 3 weken helemaal tip top afgeleverd! Karel lieverink, was onze man , in een woord Super .
Geschreven op: 29/09/2017
Bron: Qasa.nl
pahud de MortangesHoofddorp
10 uit 10
Super heb eerder al keuken gekocht en nu de badkamer.
Geschreven op: 29/09/2017
Bron: Qasa.nl
Yvonne WielartHoofddorp
8 uit 10
Er wordt geluisterd naar je wensen en meegedacht met de klant. Grando heeft een mooi ontwerp gemaakt en geleverd dat wat er is afgesproken. Ze werken met professionele en vakkundige 'aannemers; waarmee het prettig samenwerken is. Ik ben blij dat ik de renovatie door Grando heb laten doen en kan dit bedrijf aan eenieder van harte aanraden.
Geschreven op: 04/09/2017
Bron: Qasa.nl
AnitaHoofddorp
10 uit 10

Pagina's