Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima geholpen, paar dingetjes ontbraken bij levering maar is super opgelost. Wordt allemaal in een mooie 3D animatie geplaatst zodat alles visueel wordt en uiteindelijk 2 prachtige badkamers rijker. Kan Grando van harte aanbevelen
Geschreven op: 01/03/2017
Bron: Qasa.nl
rick van dijkHoofddorp
8 uit 10
Top service en prima inlevingsvermogen van de verkoper. Keuze in de showroom uitgebreid en talloze combinatie mogelijkheden. Alles is geheel naar eigen wens te combineren.
Geschreven op: 04/02/2017
Bron: Qasa.nl
Tom GroenendijkHoofddorp
8 uit 10
Ik ben hartstikke goed geholpen bij het uitzoeken van mijn badkamer. Ik had zelf al iets getekend en met hulp van Claudia werd dat een mooi ontwerp. Ze nam alle tijd, dacht met me mee, bracht me op ideeën en werkte alles uit tot een geheel. De artikelen werden mooi op tijd bezorgd en grotendeels naar boven gebracht. Dat wat niet meteen naar boven kon, werd netjes in een doorloop van ons appartementengebouw neergezet. Op dit moment wordt de badkamer verbouwd, en ook met de werklieden ben ik uitermate tevreden. Ze werken snel en netjes, zijn betrouwbaar en superaardig. Kortom, ik ben tot nu toe uitermate tevreden. Aanvulling ontvangen 11 februari 2017: Absolute aanrader. Goed geadviseerd, zorgvuldig afgeleverd en de monteurs hebben zoveel mogelijk geprobeerd overlast (qua rommel en voor de buren) te voorkomen. Alles is perfect afgebroken, weer opgebouwd en gemonteerd. Uiteindelijk is een prima badkamer geleverd. Aanvulling ontvangen op 9 mei 2017: Ik heb een compleet nieuwe badkamer gekocht en ben daarbij prima geholpen. De spullen werden op tijd geleverd en de badkamer is door goede vaklieden netjes geplaatst. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden. Verder heb ik ook mijn keuken een beetje aangepast; er zijn nieuwe handgrepen en een nieuwe kraan geplaatst. Ok die klus werd prima geklaard!
Geschreven op: 24/01/2017
Bron: Qasa.nl
Joke PalladaHoofddorp
10 uit 10
Er word bij grando Hoofddorp de tijd genomen, persoonlijke vriendelijke gezellige benadering...zeker van Guliano die mij goede adviezen gaf onder het genot van een wijntje! Mooie showroomkeuken uitgezocht. Bij vragen/problemen staan ze klaar en denken mee! Prima levering en plaatsing! Blij met mijn keuken
Geschreven op: 21/01/2017
Bron: Qasa.nl
LotteHoofddorp
8 uit 10
Na een erg vervelende ervaring in een andere winkel was Grando echt een opluchting. We konden rustig kijken en in te gesprek met de verkopen krijgen we al gauw een goed beeld van de mogelijkheden en de prijs. Er werd niks afgedwongen, krijgen het rustig mee op papier om er over na te denken. Er is goed geadviseerd over de mogelijkheden n de monteur ter plaatse heeft zeer net werk afgeleverd. Kortom helemaal tevreden!
Geschreven op: 06/01/2017
Bron: Qasa.nl
Lieke WinkelhuisHoofddorp
10 uit 10
Uitstekende service, goed meedenken met de klant en een heel persoonlijke benadering. Goed nakomen van afspraken. Wel vonden wij dat de wijze van factureren en de wijze waarop en wanneer het geld binnen moest zijn nogal dreigend overkwam. Op zowel de factuur, als op andere documenten kwam dit te nadrukkelijk naar voren. Je voelt je dan op voorhand een wanbetaler
Geschreven op: 19/08/2016
Bron: Qasa.nl
F.J. KoningHoofddorp
8 uit 10
Eigenlijk met het idee alleen wat inspiratie op te doen, werden we al vlot te woord gestaan door een verkoopster, die heel goed kon luisteren en prima was in het meedenken. Onze wensen werden uitstekend ingevuld en al vlot lag er een compleet advies waar we ons helemaal in konden vinden. Chapeau voor Claudia, die al snel precies door had wat wij wilden. De badkamer is keurig netjes geleverd en in goede staat. Een kleine beschadiging wordt nog vervangen, daar is door Grando geen punt van gemaakt.
Geschreven op: 05/08/2016
Bron: Qasa.nl
Rob de GrootHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben daar een complete keuken, wastafel meubel en douche unit aangeschaft. Wij zijn geholpen door Claudia, een van de verkopers daar. Zij heeft alle tijd voor ons genomen...heel veel tijd...en goede adviezen gegeven en verschrikkelijk enthousiast. Ook toen er wat hobbels waren met geleverde spullen van de badkamer, is dit fantastisch opgelost. Het was al met al een fijne ervaring, niet alleen met Claudia maar ook een aantal collega's van haar. Ook het plaatsen van de keuken door de ZZPer die zij uitgekozen had, was helemaal top! Een meedenkend team en daar heeft een klant, zoals wij, heel veel aan.
Geschreven op: 27/07/2016
Bron: Qasa.nl
Ton en Monique van der PoelHoofddorp
10 uit 10
Wij hebben onze keuken bij Grando gekocht en zijn zeer tevreden. Giuliano heeft ons goed advies gegeven om zo onze droomkeuken te realiseren. De montage is door vakmensen verricht. Kortom, zeer tevreden! Ook voor onze badkamer gaan wij in de toekomst weer naar Grando.
Geschreven op: 11/07/2016
Bron: Qasa.nl
Nelleke BoomertHoofddorp
8 uit 10
Hele goede voorlichting, nemen de tijd voor je.Kennis van de produkten is goed. Ook werd goed aangevoeld wat we wilden en daar werd goed op ingespeeld. Ook in het verdere verloop van het order traject fijne samenwerking en zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen.
Geschreven op: 05/07/2016
Bron: Qasa.nl
TonHoofddorp
10 uit 10

Pagina's