Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Grando in Hoogvliet heeft een bijzonder mooie badkamer voor ons neergezet. We hadden het ontwerp nooit zelf kunnen verzinnen en de materialen zijn van goede kwaliteit. Er was veel tijd in ons ge nvesteerd in de showroom fijn Grando in Hoogvliet heeft zeer gedreven en ervaren vakmensen voor ons in huis gehaald. Geen gedoe met afspraken en tijdstippen. We hebben 2 weken alles uit handen kunnen geven. Dat gaf ons rust want zo n verbouwing in huis is al hectisch genoeg.
Geschreven op: 04/05/2019
Patrick JohnsonHoogvliet
9 uit 10
Super ervaring bij Grando
Geschreven op: 23/04/2019
MarcelHoogvliet
9 uit 10
Zeer goed geholpen en tevreden
Geschreven op: 23/04/2019
Marcel Van der zandeHoogvliet
10 uit 10
We zijn prima geholpen met ideëen over het ontwerp en de uitvoering. Service nadien was ook uitstekend. Offerte kan altijd goedkoper maar ja dan moet je beter onderhandelen. 2 maal terug geweest voor een probleempje maar dit werd prima opgelost.
Geschreven op: 16/04/2019
Van der LijnHoogvliet
9 uit 10
Wij zijn op een uitstekende manier geholpen door mevrouw Mangelaars bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Zij neemt alle tijd voor de klant en luistert goed naar de wensen. Bovendien adviseert zij op juiste wijze wanneer een betere keuze mogelijk is binnen het vooraf aangegeven budget. Prima.
Geschreven op: 13/04/2019
Frans van ZoelenHoogvliet
9 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met de installatie van onze keuken badkamer en toilet. Goede vakbekwame monteurs van Grando hebben deze geinstalleerd. Ook tevreden over de nazorg after sales
Geschreven op: 12/04/2019
Alspeer PHoogvliet
10 uit 10
Gewoon precies wat we zochten
Geschreven op: 06/04/2019
martinHoogvliet
10 uit 10
een keuken en een badkamer, prima geregeld en vakkundige monteurs
Geschreven op: 12/03/2019
Bron: Qasa.nl
w.kattestaartHoogvliet
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, de hulp bij het uitzoeken en indelen was prima, wij hadden daar een goed gevoel over. De keuken staat prachtig, indeling is echt super. De plaatsing zijn we iets minder enthousiast over. Hoop geld betalen voor de montage die naar ons idee niet helemaal perfect was/is ...
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
Monique PootHoogvliet
8 uit 10

Pagina's