Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de vakkennis van het bedrijf. Hulp bij keuze was goed. Levering en montage verliep goed.
Geschreven op: 23/11/2018
Bron: Qasa.nl
BerkelaarHoogvliet
10 uit 10
Koop badkamer. Zeer goed geadviseerd en zeer vakkundig geïnstalleerd. Goede nazorg. Kan Grando Hoogvliet zeker aanraden
Geschreven op: 18/11/2018
Bron: Qasa.nl
Frans PlaggenborgHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn zeer blij met het ontwerp en eindresultaat van onze badkamer. De adviseur nam de tijd voor ons en dacht mee met onze eigen ideeën en ontwerp. De montage van de badkamer hebben wij zelf gedaan dus die kunnen we voor Grando niet beoordelen. De levering was op de datum zoals afgesproken en vooraf werden wij hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Bij de levering zelf waren helaas enkele tegels gebroken dit is gelukkig voldoende ingecalculeerd bij het snijverlies. Tijdens het openmaken van de verpakkingen bleek het fonteintje beschadigd en de toiletpot had een fabricagefout beiden konden wij - na overleg en opsturen van foto s - moeiteloos ruilen voor een nieuw exemplaar. Bij twijfel hoe we sommige zaken moesten monteren instructieboekjes waren niet altijd even duidelijk bood de adviseur van Grando direct hulp. Wij hebben al met al een zeer goede ervaring met Grando vestiging Hoogvliet mevr. S. Mangelaars .
Geschreven op: 09/11/2018
R. PoortvlietHoogvliet
10 uit 10
goede en prettige service
Geschreven op: 31/10/2018
jessicaHoogvliet
9 uit 10
Wij hebben op 24 September onze nieuwe keuken geplaatst gekregen. En we zijn er super blij mee Dank aan de creatieve Cindy die onze keuken in u vorm met veel lades en een vaatwasser op hoogte heeft ingetekend.We hebben echt heel veel ruimte en een stoere look . Ook willen we Michael Pronk bedanken voor het voorwerk en plaatsen van onze keuken en Lijnaart Voor de het meedenken en de service. We gaan zeker genieten van al het Grando mooie
Geschreven op: 25/10/2018
Sandra BiesheuvelHoogvliet
8 uit 10
Wij zijn hartelijk ontvangen en en er is goed begrepen wat onze wensen waren mbt de inrichting en het beschikbare budget. Tijdens onze drie bezoeken werd er dmv tekeningen en vergelijkend materiaal o.a documentatie voorbeeld keukens vanuit de showroom een offerte samengesteld . Op de afgesproken datum vond de levering plaats van onze keuken met de daarbij behorende keukenapparatuur. Door twee monteurs werd onze keuken geplaatst . Wij hebben zeer veel waardering voor deze twee monteurs en de verkoop jonge dame Wat een vakmensen Met veel geduld en precicie is onze keuken geplaatst en geworden zoals wij wenste. Het is een plaatje geworden waarin wij met veel plezier dagelijks gebruikmaken met alle bedienings gemak. De genoemde drie personen zijn voor ons het gezicht van de fa. Grando en verdienen meer dan een Pluim
Geschreven op: 18/10/2018
Jos en Jos BonteHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben en badkamer en nieuw toilet gekocht en laten monteren. Door monteur Johan is echt alles super netjes afgeleverd onze hele badkamer en toilet zijn gewoon en plaatje geworden. Bedankt Johan voor het zo netjes plaatsen en Maurice voor het super ontwerp en mee denken.
Geschreven op: 12/10/2018
Bron: Qasa.nl
D. ImmerzeelHoogvliet
10 uit 10
Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden. In de showroom ruim aandacht en zeer zeker gedacht en geluisterd naar onze wensen. Alle afspraken zijn nagekomen en het plaatsen verliep ook geweldig. Ook de na-controle is door ons op prijs gesteld.
Geschreven op: 29/09/2018
Bron: Qasa.nl
M.J. TillemansHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht welke niet al te groot mocht zijn maar toch alles moest hebben wat we wilden. Daar zijn we goed in geslaagd. Na levering zelf geplaatst. Alles klopte en onbeschadigd geleverd. complimenten! Zijn wat problemen met rubber van de vriezer, monteur komt er voor langs, netjes geregeld. Ook jammer van werkblad, spoelbak is ingefreesd maar op een paar plekken niet goed afgekit, gemeld aan Grando en wordt ook actie ondernomen. Al met al een positieve ervaring en kan dit bedrijf aanbevelen! Hartelijk dank voor alles!
Geschreven op: 28/09/2018
Bron: Qasa.nl
R. BlaauwHoogvliet
8 uit 10
Prettige sfeer beslist niet opdringerig. Vriendelijke mensen je voelt je welkom.
Geschreven op: 27/09/2018
J. LeenmanHoogvliet
10 uit 10

Pagina's