Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Na een aantal keukenshowrooms bezocht te hebben was Grando Hoogvliet een verademing. De rust van de verkopers de tijd die genomen wordt om te luisteren naar onze wensen en het advies was zeer prettig. De eerste winkel die een transparante offerte leverde. Het leveren en plaatsen van de keuken is ook super gedaan. Dus we kunnen echt niet anders zeggen dan een verdiende 10. Grando Hoogvliet bedankt voor onze mooie keuken. En complimenten aan Stephanie.
Geschreven op: 17/11/2017
WesterdijkHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben zeer goed contact gehad met Lijnart van Grando Hoogvliet. Een ondernemer die zijn vak verstaat en pas tevreden is als de klant dat ook is! Nam ruimschoots de tijd en luisterde naar de wensen. Samen kwamen we tot een mooi ontwerp. Nog iedere dag zijn wij tevreden met onze keuken dankzij Grando Hoogvliet!
Geschreven op: 06/11/2017
Bron: Qasa.nl
Marius en MirellaHoogvliet
10 uit 10
Vanaf het begin een vertrouwenwekkende aanpak. Na zwakke alternatieve aanbieders, is de werkwijze van het Grando personeel Hoogvliet werkelijk een verademing. Een uitmuntende zakelijke ervaring.
Geschreven op: 03/11/2017
Bron: Qasa.nl
Ruud ZeegersHoogvliet
8 uit 10
We zijn ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Van hoe is te richten tot aan het advies van apparatuur echt SUPER De service graad ligt ontzettend hoog. Ook van de monteurs Super tevreden over alles Een echte aanrader
Geschreven op: 26/10/2017
Joost Veldhuis - de BieHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een keuken en vloer aangeschaft na een ontspannen periode van uitzoeken ontwerpen en uiteindelijk definitief besluit genieten we nu van de keuken en vloer. We zijn zeer tevreden over het totale traject van eerste contact tot oplevering ook de kleine restpunten is het een zeer plezierige ervaring geweest. Deze review gaat vooral over de keuken.
Geschreven op: 26/10/2017
Fam. MastenbroekHoogvliet
9 uit 10
Vanaf het eerste moment een goed gevoel. In een ontspannen setting hebben wij de keuken steeds verder ontworpen waarbij we continue goed geadviseerd werden over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Er werd geen druk gelegd op het snel afsluiten van een deal of het verkopen van een keuken. Er worden ook geen onrealistische bedragen genoemd die dan vervolgens met enorme kortingen worden gecompenseerd vanaf het moment dat het totaal plaatje in beeld kwam. Werd er een realistische bandbreedte aangegeven van de prijs van de keuken. Wij zijn enorm blij en danken zowel Stephanie als Lijnart van Grando Hoogvliet.
Geschreven op: 13/10/2017
Fam. MastenbroekHoogvliet
9 uit 10
Graag willen wij onze ervaringen met Grando Hoogvliet middels deze recensie met u delen. In tegenstelling tot andere keukenzaken zijn we bij Grando Hoogvliet zeer voorkomend en vriendelijk te woord gestaan. Dhr. Jan Blom was heel behulpzaam in het meedenken en adviseren van de juiste keukenopstelling en het presenteren van de mogelijkheden m.b.t. apparatuur en materialen. Er wordt alleen met A-merken gewerkt maar wel met een concurrerende prijsstelling. Geen veel te hoge prijzen met megakortingen maar direct eerlijke prijzen die ook nog onderhandelbaar zijn. De verschillende mogelijkheden qua opstelling en uitvoering zijn ook nog in mooie 3D prints gepresenteerd waardoor het voor ons makkelijker werd om een gefundeerde keuze te maken. De keuken is ge nstalleerd door de monteurs Gerrit en Anton die zeer vakkundig en netjes te werk zijn gegaan. Ze hebben hun uiterste best gedaan om heel precies en nauwkeurig te werken bij het plaatsen van de keuken en het installeren van de apparatuur. Kortom vakwerk waarvoor onze dank Het heeft allemaal geresulteerd in een schitterende keuken waar we heel blij mee zijn. We kunnen Grando Hoogvliet van harte aanbevelen wanneer ook u toe bent aan een nieuwe keuken.
Geschreven op: 13/10/2017
J.M de JongeHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een goede ervaring met Grando
Geschreven op: 13/10/2017
J. van der KraanHoogvliet
8 uit 10
Vanaf het moment bij binnenkomst bij Grando Hoogvliet tot en met het plaatsen van de keuken alles verliep prima. Wij zijn zeer tevreden en genieten dagelijks van de nieuwe keuken.
Geschreven op: 12/10/2017
Nelleke Remeeus-KomenHoogvliet
10 uit 10
Vanaf het moment dat we bij Grando Hoogvliet binnenstapten tot het moment dat we konden gaan genieten van onze nieuwe keuken: alles verliep perfect! Extra pluim voor Cindy en Michael!
Geschreven op: 03/10/2017
Bron: Qasa.nl
Nelleke Remeeus-KomenHoogvliet
10 uit 10

Pagina's