Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Graag willen wij onze ervaringen met Grando Hoogvliet middels deze recensie met u delen. In tegenstelling tot andere keukenzaken zijn we bij Grando Hoogvliet zeer voorkomend en vriendelijk te woord gestaan. Dhr. Jan Blom was heel behulpzaam in het meedenken en adviseren van de juiste keukenopstelling en het presenteren van de mogelijkheden m.b.t. apparatuur en materialen. Er wordt alleen met A-merken gewerkt maar wel met een concurrerende prijsstelling. Geen veel te hoge prijzen met megakortingen maar direct eerlijke prijzen die ook nog onderhandelbaar zijn. De verschillende mogelijkheden qua opstelling en uitvoering zijn ook nog in mooie 3D prints gepresenteerd waardoor het voor ons makkelijker werd om een gefundeerde keuze te maken. De keuken is ge nstalleerd door de monteurs Gerrit en Anton die zeer vakkundig en netjes te werk zijn gegaan. Ze hebben hun uiterste best gedaan om heel precies en nauwkeurig te werken bij het plaatsen van de keuken en het installeren van de apparatuur. Kortom vakwerk waarvoor onze dank Het heeft allemaal geresulteerd in een schitterende keuken waar we heel blij mee zijn. We kunnen Grando Hoogvliet van harte aanbevelen wanneer ook u toe bent aan een nieuwe keuken.
Geschreven op: 13/10/2017
J.M de JongeHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een goede ervaring met Grando
Geschreven op: 13/10/2017
J. van der KraanHoogvliet
8 uit 10
Vanaf het moment bij binnenkomst bij Grando Hoogvliet tot en met het plaatsen van de keuken alles verliep prima. Wij zijn zeer tevreden en genieten dagelijks van de nieuwe keuken.
Geschreven op: 12/10/2017
Nelleke Remeeus-KomenHoogvliet
10 uit 10
Vanaf het moment dat we bij Grando Hoogvliet binnenstapten tot het moment dat we konden gaan genieten van onze nieuwe keuken: alles verliep perfect! Extra pluim voor Cindy en Michael!
Geschreven op: 03/10/2017
Bron: Qasa.nl
Nelleke Remeeus-KomenHoogvliet
10 uit 10
In april van dit jaar met Hans van Staaten om de tafel gezeten voor een keuken. Onze wensen uitgesproken en daar werd meteen deskundig mee omgegaan. Meerdere malen door de showroom gelopen om een beeld te schetsen en na meerdere keren switchen van apparatuur zijn we samen met Hans uitgekomen op een top ontwerp. Op advies van Hans hier en daar een aanpassing welke wij nu in het gebruik van de keuken als zeer geslaagd ervaren. De onderhandelingen verliepen fijn communicatie is altijd goed geweest leidingschema is perfect uitgewerkt en een super montage door Jorg Vrij in 2 dagen een van de monteurs van Grando geen haastwerl. Alles is juist geleverd en de op maat gemaakte vensterbank is nog na geleverd die overigens sneller dan verwacht binnen was. Tijdens de montage nog een belletje of alles naar wens verliep en nadat de keuken geplaatst was nog een bezichtiging door Hans gedaan. Al met al dik tevreden Bedankt Grando Hoogvliet
Geschreven op: 28/08/2017
A. van EssenHoogvliet
9 uit 10
Goed geholpen door Stephanie denkt ook mee met het ontwerp van de keuken . De keuken werd geplaatst door Gerrit en Anton dit zijn goede monteurs en werken goed door door omstandigheden andere monteurs gehad om de keuken af te werken daar waren wij niet zo tevreden over. ook de nalevering van bepaalde keuken onderdelen duurt wel lang.maar al met al is de keuken toch geworden zoals wij wilden.De service is goed.
Geschreven op: 21/08/2017
R.CroonHoogvliet
8 uit 10
Prima ervaring met Grandao Er is goed naar ons geluisterd en Cindy kon zich goed inleven in onze ideeën en wensen. Ook de verkeerd geleverde kookplaat leverde geen probleem op en was zo geregeld. Dezelfde monteur die de keuken heeft geplaatst kwam de kookplaat omwisselen en dat was een fijn idee omdat het een prettig persoon is.
Geschreven op: 20/08/2017
C. van Wingerden Hoogvliet
9 uit 10
Keuze voor GRANDO Hoogvliet door goede reviews. Het team uit Hoogvliet maakt dat volledig waar. Zij werken samen met goede onderaannemers die prettig in de omgang zijn en zich aan de afspraken houden. Enige uitloop in de tijd door wat onverwachte zaken. Daar is door GRANDO goed op gereageerd en recent is er enige tijd na de oplevering nog een onderdeel vervangen zonder enig probleem. Prima after- service dus
Geschreven op: 20/07/2017
T.TengHoogvliet
10 uit 10
We hadden een zondag in april geprikt voor het uitzoeken en kopen van een nieuwe keuken. Na wat omzwervingen kwamen we terecht bij Grando Hoogvliet. Bleek dat ze geen koopzondag hadden Toch waren we van harte welkom om rond te kijken en vragen te stellen. Er werd ons zelfs koffie met wat lekkers aangeboden We voelden ons ernstig bezwaard.. We hebben die zondag een super mooie keuken gekocht zijn heel goed geholpen. Inmiddels is de keuken geplaatst door een vakman van Grando en genieten we er nog elke dag van. We kunnen Grando Hoogvliet iedereen aanraden
Geschreven op: 19/07/2017
familie van BallegooijenHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando. We hadden vrij specifieke wensen maar onze verkoopster heeft ervoor gezorgd dat alles precies kon worden zoals we wilden. Qua materiaal kleur en indeling. Erg fijn geholpen en heel erg goed met ons mee gedacht. Een echte aanrader
Geschreven op: 06/07/2017
Nicole van TilburgHoogvliet
10 uit 10

Pagina's