Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Bij de aanschaf van onze keuken zijn wij zeer prettig geholpen door Stephanie van de vestiging in Hoogvliet. Ze was zeer behulpzaam, enthousiast en onvermoeibaar. Ze had een goed oor voor onze meer praktische wensen en eigen ideeën en kwam met verschillende alternatieven aanzetten. Via telefoon en mail werden was het contact ook prettig. Wij werden steeds goed over alles op de hoogte gehouden. De keuken is nog niet in gebruik genomen, maar indien er zich problemen mochten voordoen dan verwachten wij dat dit zeker goed opgelost zal worden. Aanvulling ontvangen 26 maart 2018: Onze keuken is eind februari al geleverd en geplaatst. Dit is over het algemeen goed bevallen.
Geschreven op: 23/03/2018
Bron: Qasa.nl
ingrid grootesHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces. Het meedenken tijdens het samenstellen van de keuken de uitwerking van de tekeningen door Cindy Manders de aflevering van de keuken door de bezorgers en tot slot het plaatsen van de keuken door Ronald.
Geschreven op: 18/02/2018
fam. BierenbroodspotHoogvliet
10 uit 10
Het hele proces van ontwerpen, kiezen , leveren en plaatsen verliep vlekkeloos. Verkoper John en monteur Michael Pronk zijn toppers
Geschreven op: 09/02/2018
Bron: Qasa.nl
JanHoogvliet
10 uit 10
We zijn goed geholpen en de keuken is helemaal naar onze zin. Aanvulling ontvangen 12 februari 2018: Ja , de keuken staat en bevalt goed
Geschreven op: 09/02/2018
Bron: Qasa.nl
René PootHoogvliet
10 uit 10
Ik heb alle bezoeken aan Grando Hoogvliet als zeer prettig ervaren. Er werd alle tijd genomen en volop meegedacht. Middels de televisieschermen kan je heel goed zien hoe de keuken of badkamer eruit komt te zien Alle afspraken zijn punctueel nagekomen en de keuken is zo ontzettend mooi geworden
Geschreven op: 08/02/2018
A.VinkHoogvliet
10 uit 10
Prima info en goede uitvoering door de monteurs
Geschreven op: 02/02/2018
Bron: Qasa.nl
Han UbertHoogvliet
8 uit 10
Goed geholpen en geadviseerd met inrichting en apparatuur.
Geschreven op: 22/12/2017
Bron: Qasa.nl
H. van SwinderenHoogvliet
10 uit 10
Afgelopen September een mooie keuken gekocht. Vanaf het begin tot aan het eind een fijne service. Het was enorm spannend voor ons hoe dit allemaal zou verlopen. We zijn super blij met onze keuken. Ik vond het fijn dat er met ons is meegedacht de praktische adviezen waren ook passend in deze en al met al een fijne service genoten. Super bedankt.
Geschreven op: 13/12/2017
Essie Essen vanHoogvliet
7 uit 10
Wat een geweldige zaak is Grando Hoogvliet. De klant is hier werkelijk waar koning. Dit is de eerste keukenzaak waar we niet werden gepusht tot direct tekenen en het maken van definitieve keuzes. De voor- en nadelen van alle apparaten en keukens werden op een eerlijke wijze doorgesproken en dat gaf ons een vertrouwd gevoel. Daarnaast werd er keer op keer door dhr. Taapken en dhr. Schouten benadrukt dat we met een goed gevoel weg moesten gaan dat het van belang was dat wij tevreden waren over de keuken. Wij zijn mede uit interesse meerdere malen langs geweest bij Grando Hoogvliet en hebben meerdere malen aanpassingen verricht aan onze keuken. Het geduld van deze 2 heren werd hierdoor redelijk op de proef gesteld. Dit was echter in geen enkel opzicht te bemerken en hier zijn wij hen dan ook heel dankbaar voor. We hadden ons geen betere keukenzaak kunnen wensen. Wij kunnen deze zaak dan ook van harte aanbevelen.
Geschreven op: 09/12/2017
BechanHoogvliet
10 uit 10

Pagina's