Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
In april van dit jaar met Hans van Staaten om de tafel gezeten voor een keuken. Onze wensen uitgesproken en daar werd meteen deskundig mee omgegaan. Meerdere malen door de showroom gelopen om een beeld te schetsen en na meerdere keren switchen van apparatuur zijn we samen met Hans uitgekomen op een top ontwerp. Op advies van Hans hier en daar een aanpassing welke wij nu in het gebruik van de keuken als zeer geslaagd ervaren. De onderhandelingen verliepen fijn communicatie is altijd goed geweest leidingschema is perfect uitgewerkt en een super montage door Jorg Vrij in 2 dagen een van de monteurs van Grando geen haastwerl. Alles is juist geleverd en de op maat gemaakte vensterbank is nog na geleverd die overigens sneller dan verwacht binnen was. Tijdens de montage nog een belletje of alles naar wens verliep en nadat de keuken geplaatst was nog een bezichtiging door Hans gedaan. Al met al dik tevreden Bedankt Grando Hoogvliet
Geschreven op: 28/08/2017
A. van EssenHoogvliet
9 uit 10
Goed geholpen door Stephanie denkt ook mee met het ontwerp van de keuken . De keuken werd geplaatst door Gerrit en Anton dit zijn goede monteurs en werken goed door door omstandigheden andere monteurs gehad om de keuken af te werken daar waren wij niet zo tevreden over. ook de nalevering van bepaalde keuken onderdelen duurt wel lang.maar al met al is de keuken toch geworden zoals wij wilden.De service is goed.
Geschreven op: 21/08/2017
R.CroonHoogvliet
8 uit 10
Prima ervaring met Grandao Er is goed naar ons geluisterd en Cindy kon zich goed inleven in onze ideeën en wensen. Ook de verkeerd geleverde kookplaat leverde geen probleem op en was zo geregeld. Dezelfde monteur die de keuken heeft geplaatst kwam de kookplaat omwisselen en dat was een fijn idee omdat het een prettig persoon is.
Geschreven op: 20/08/2017
C. van Wingerden Hoogvliet
9 uit 10
Keuze voor GRANDO Hoogvliet door goede reviews. Het team uit Hoogvliet maakt dat volledig waar. Zij werken samen met goede onderaannemers die prettig in de omgang zijn en zich aan de afspraken houden. Enige uitloop in de tijd door wat onverwachte zaken. Daar is door GRANDO goed op gereageerd en recent is er enige tijd na de oplevering nog een onderdeel vervangen zonder enig probleem. Prima after- service dus
Geschreven op: 20/07/2017
T.TengHoogvliet
10 uit 10
We hadden een zondag in april geprikt voor het uitzoeken en kopen van een nieuwe keuken. Na wat omzwervingen kwamen we terecht bij Grando Hoogvliet. Bleek dat ze geen koopzondag hadden Toch waren we van harte welkom om rond te kijken en vragen te stellen. Er werd ons zelfs koffie met wat lekkers aangeboden We voelden ons ernstig bezwaard.. We hebben die zondag een super mooie keuken gekocht zijn heel goed geholpen. Inmiddels is de keuken geplaatst door een vakman van Grando en genieten we er nog elke dag van. We kunnen Grando Hoogvliet iedereen aanraden
Geschreven op: 19/07/2017
familie van BallegooijenHoogvliet
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando. We hadden vrij specifieke wensen maar onze verkoopster heeft ervoor gezorgd dat alles precies kon worden zoals we wilden. Qua materiaal kleur en indeling. Erg fijn geholpen en heel erg goed met ons mee gedacht. Een echte aanrader
Geschreven op: 06/07/2017
Nicole van TilburgHoogvliet
10 uit 10
Vanaf eerste moment advies tot afleveren en monteren in 1 woord super kan niet anders zeggen. Ook dacht men mee zelfs nog tijdens monteren. We hadden het slopen,plaatsen en monteren uit handen gegeven en hebben daar geen enkele spijt van. Ook Hans gaf goed en gedegen advies en reageerde op al onze vragen.
Geschreven op: 30/06/2017
Bron: Qasa.nl
Peter lafeberHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn heel fijn geholpen door Hans van Staaten ik hoop dat ik de naam goed opschrijf en heel goed geadviseerd. De service was uitstekend en onze badkamer is een plaatje geworden. Onze complimenten
Geschreven op: 29/06/2017
H.t. heijnenHoogvliet
10 uit 10
Onze ervaring van GRANDO Hoogvliet is super .. Top servers en super goed advies... Montage echt goed gedaan door de monteur van grando ..
Geschreven op: 23/06/2017
A noorlanderHoogvliet
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuw aangeschafte badkamer. Vanaf het eerste moment van advies door Hans van staten. Ook de beide monteurs Ed en Peter waren echt kanjers niets was te veel en alles bespreekbaar. Het was een pittige klus maar het eindresultaat in 1 woord GRANDIOOS. Ook het bezoek met een kleine attentie na afwerking badkamer is zeer gewaardeerd. Kortom bedankt voor goede zorgen.
Geschreven op: 22/06/2017
Peter lafeberHoogvliet
10 uit 10

Pagina's