Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
De showroom was nog niet helemaal af er was nog een hoek die opnieuw moest worden ingericht. Verder Overzichtelijk en een goed idee hoe bepaalde onderdelen bij elkaar passen.
Geschreven op: 05/04/2013
George ColletHoorn
9 uit 10
Ik ben bij Detlef Kok voor advies geweest. Hij was zeer behulpzaam en dacht mee hoe ik mijn met kleine budget evengoed een mooie badkamer kon realiseren.
Geschreven op: 21/01/2013
AKHoorn
8.3 uit 10
Grando Zwaag heeft een hele grote showroom waar altijd wel iets voor iedere smaak bij staat.
Geschreven op: 21/01/2013
KuperusHoorn
10 uit 10
De keukens staan heel ruim en overzichtelijk opgesteld met veel variatie aan modellen
Geschreven op: 26/11/2012
M. PronkHoorn
8.3 uit 10
Mooi assortiment van keukens en inmiddels zelfs badkamers. Hier konden wij vrij makkelijk bepalen wat het beste bij ons paste.
Geschreven op: 12/11/2012
Martijn van der hertHoorn
9.3 uit 10
Een overzichtelijke showroom goed verzorgd met een groot assortiment in verschillende kwaliteits- en prijsklasses
Geschreven op: 08/11/2012
Frieda RuitenbergHoorn
8 uit 10
De showroom was compleet we konden een goede keuze konden maken
Geschreven op: 06/11/2012
R.J. GubbelsHoorn
8.7 uit 10
De showroom van Grando Hoorn is prachtig. Goed verzorgd en ruime keus.
Geschreven op: 24/08/2012
M. de KokHoorn
10 uit 10
Mooi ruim voldoende verschillende opstellingen en modellen
Geschreven op: 23/08/2012
F.A. DumasHoorn
9 uit 10
We zijn super tevreden. Als ik het overnieuw moest doen koos ik weer hetzelfde uit. Het halve minpuntje is vanwege het gastoestel. Moet ik erg aan wennen. De pitten zijn veel krachtiger dan dat we hadden.
Geschreven op: 30/07/2012
P. StapHoorn
10 uit 10

Pagina's