Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prima geholpen in de vestiging in Hoorn. Erg tevreden met onze keuken.
Geschreven op: 15/12/2018
JolandaHoorn
8 uit 10
Grando Hoorn raad ik heb zeerste aan Vriendelijk en vakkundig geholpen. Met trots staan wij heerlijk te kokkerellen in onze mooie droomkeuken
Geschreven op: 07/12/2018
AnoukHoorn
10 uit 10
Grando heeft een uitgebreide showroom waar je zeker zult slagen in je keuze. De medewerker is klantvriendelijk en meedenkend. Er wordt niets opgedrongen. Belangrijk is ook dat er de tijd voor je genomen wordt.
Geschreven op: 07/12/2018
Wout van doormHoorn
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hoorn. We werden zeer goed geholpen door Ramon. Hij dacht goed met ons mee en kwam met eigen ideeën, wat wij zeer prettig vonden. Contact over levering en plaatsing was erg goed.
Geschreven op: 23/11/2018
Bron: Qasa.nl
Nicole en RonHoorn
8 uit 10
Goede service van A tot Z. Zeer blij met de nieuwe keuken!
Geschreven op: 11/11/2018
Bron: Qasa.nl
Bart CommandeurHoorn
10 uit 10
Ik zou het bedrijf zeker aanraden zijn heel goed vriendelijk en deskundig geholpen
Geschreven op: 10/11/2018
Bron: Qasa.nl
Ina PeppingHoorn
8 uit 10
Keuken, goede behandeling en veel kennis en ook goed installeren van keuken en nabehandeling
Geschreven op: 02/11/2018
Bron: Qasa.nl
J.L. den HooglanderHoorn
10 uit 10
Keuken aangeschaft, goed geholpen, monteurs waren super
Geschreven op: 29/10/2018
Bron: Qasa.nl
H. heiligHoorn
8 uit 10
Complete badkamer en toilet. Alles is prachtig geworden. Ze gaan tot het gaatje om de klant tevreden te stellen
Geschreven op: 16/10/2018
Bron: Qasa.nl
Fam RenshoffHoorn
8 uit 10
Best spannend en lastig, het uitzoeken en aanschaffen van een keuken. Goed luisteren naar de wensen en deze vertalen in een complete keuken, dat ging prima bij Grando. Kleine wijzigingen gedurende het bestelproces zijn zonder problemen meegenomen. De keuken staat inmiddels in onze nieuwe woning te stralen.
Geschreven op: 03/10/2018
Bron: Qasa.nl
JosHoorn
8 uit 10

Pagina's