Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij zijn erg tevreden over de manier waarop we in de winkel geholpen zijn als de plaatsing van de keuken .
Geschreven op: 17/02/2016
C.M. Koopman-Rietveld Hoorn
8 uit 10
Heel goed gegaan Marco was heel kundig. De nieuwe keuken is prachtig mooi geworden. Ben er erg blij mee.
Geschreven op: 17/02/2016
V BakkerHoorn
10 uit 10
Bij bezoek aan de showroom gelijk een goed gevoel over de prefecte presentatie en plezierige benadering door het personeel.
Geschreven op: 17/02/2016
Paul. H. G . WansinkHoorn
10 uit 10
Toelichting uitleg tijdens verkoopgesprek was prima. De installateurs hebben netjes en goed werk geleverd bij de plaatsing en latere werkzaamheden. Contact met kantoor ivm wat aanvullende vragen was soms wat lastig bv een gespecificeerde bon bleek na aankoop niet mogelijk uit systeem produceerbaar
Geschreven op: 17/02/2016
H SlierHoorn
8 uit 10
In 2013 een nieuwe keuken gekocht en deze is naar tevredenheid geplaatst. Nu in 2016 onze badkamer laten vernieuwen prachtig geworden wel moest de spiegel tot 3 x toe opnieuw vervangen worden omdat deze tijdens het ophangen beschadigd raakte.
Geschreven op: 17/02/2016
P. de BoerHoorn
8 uit 10
Alles keurig geïnstalleerd. Aanpassing ook keurig gemaakt en geleverd. Extra werkzaamheden ook voor redelijke meer prijs en keurig gedaan. Zou zeker bij vrienden familie of kennis Grando adviseren. Voor de aanpassing in mijn badkamer was snel en goed een oplossing gevonden. Ben tevreden met hoe alles is opgelost.
Geschreven op: 19/09/2015
Bron: Qasa.nl
W. van Beem-BronkhorstHoorn
8 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft en laten installeren. Prettig advies. Alle tijd. In onze beleving goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zouden het bedrijf zeker aanraden. Enige opmerking: de geadviseerde recirculatie afzuiging functioneert niet naar behoren. Bij nader inzien hadden wij liever van het bestaande afvoerkanaal gebruik gemaakt. Dat is jammer.
Geschreven op: 07/08/2015
Bron: Qasa.nl
Percy KropffHoorn
10 uit 10
Klantvriendelijke benadering, deskundig begeleidng en informatieverstrekking. Meedenkend en goede wergave van gemaakte afspraken. Korrekte leveringgscondities en vooral een goede tijdsplanning. Montage vlot, deugdelijk en service gericht. Gemaakte afspraken zijn onverkort nagekomen!
Geschreven op: 25/07/2015
Bron: Qasa.nl
Dirk van MeegdenburgHoorn
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht, inclusief apparatuur. Wij werden heel goed geholpen, er werd meegedacht en er werden goede, nuttige adviezen gegeven. Het plaatsen van de keuken werd vakkundig gedaan. De service is prima. Wij zijn heel tevreden hierover.
Geschreven op: 15/07/2015
Bron: Qasa.nl
Tiny BaintsHoorn
10 uit 10
Grando Hoorn is echt een aanrader. Ze denken mee geven advies met het budget in gedachten en zonder opdringerig te zijn. Je word op de hoogte gehouden van de vorderingen en een goede service ook na het installeren Niet alleen de keuken maar ook toilet en badkamer zijn gedaan en alles is prima verlopen van planning tot uitvoering.
Geschreven op: 11/07/2015
Bron: Qasa.nl
i van der burgHoorn
8 uit 10

Pagina's