Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
de 4e keuken voor ons gezin gekocht in Lelystad Reactie ontvangen 24 juni 2019: Gemonteerd zeer naar onze tevredenheid.
Geschreven op: 22/06/2019
Bron: Qasa.nl
Karel KoopmanLelystad
10 uit 10
Keuken gekocht, goed geholpen, advies prima, leuk personeel. Montage door een zeer kundige nette meedenkende monteur. Super tevreden.
Geschreven op: 20/03/2019
Bron: Qasa.nl
YvonneLelystad
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Lelystad. In een woord super zowel Paul de verkoper als Eric die de keuken geplaatst heeft. Harde werkers die hun vak serieus nemen. Niks was te veel, alle vragen en wensen werden serieus behandeld zowel voor, tijdens als na de plaatsing van de keuken. Ik raad iedereen aan die geen gezeur wil hebben met keukens of badkamers naar Grando Lelystad te gaan.
Geschreven op: 07/03/2019
Bron: Qasa.nl
Carla HeutsLelystad
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht. Bij installatie bleken er toch bouwkundige problemen op te treden. Beide installateurs hebben deze uitstekend opgelost. Waren zeer klantvriendelijk en meerwerk was NIET aan de orde. Beide jongens zou ik zeer aanbevelen bij nieuwe klussen. Ook kwam Grando, ondanks de fysieke afstand Enschede Lelystad, zijn gemaakte afspraken nauwgezet na. Mijn complimenten.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
Rob StutterheimLelystad
10 uit 10
Grando Lelystad bezocht na het lezen van positieve recenties op het internet voor aanschaf van een nieuwe keuken. Heel prettig geholpen zonder overhaaste beslissingen te moeten nemen. Gisteren is de keuken geplaatst en het is een prachtig resultaat geworden! Helemaal top! Grando Lelystad, een echte aanrader!
Geschreven op: 20/11/2018
Bron: Qasa.nl
C. WeedaLelystad
10 uit 10
bij Grando Lelystad onze nieuwe badkamer gekocht. Zeer vriendelijk, meedenkend personeel. Bij vragen altijd zeer correct te woord gestaan. Zeer professioneel geplaatst! Bij een volgende aanschaf voor badkamer of keuken komen we zeker weer langs!
Geschreven op: 27/07/2018
Bron: Qasa.nl
Annelies de BrouwerLelystad
10 uit 10
Van het allereerste bezoek t/m de oplevering prettig te woord gestaan en gemaakte afspraken zijn uitstekend nagekomen. Communicatie was super. Correct, duidelijk en altijd vriendelijk. Zodra de keuken aan een opknapbeurt toe is, weten we Grando Lelystad te vinden.
Geschreven op: 16/07/2018
Bron: Qasa.nl
Sandra StoelhorstLelystad
10 uit 10
We hebben een badkamer gekocht en die is erg mooi geworden, binnen de beloofde termijnen afgeleverd door zeer vakkundige mensen. En de verkoopadviseur heeft goed bijgesprongen daar waar wat bijsturing nodig was, hij was goed bereikbaar en heeft alles goed geregeld, ook tijdens de montage.
Geschreven op: 11/05/2018
Bron: Qasa.nl
Familie BakkerLelystad
8 uit 10
Eigenaar Paul Lucas was al bekend bij ons van onze keuken. Omdat dit toen zo goed was geweest bestond er voor ons geen andere zaak dan deze om de badkamer te doen. En zoals vorige keer was het ook nu weer prima in orde. Ook het montage team was super. Heel netjes. Als er iets was dan overlegde zij dit. Geeft een fijn gevoel. Een echte aanrader.
Geschreven op: 27/10/2017
Bron: Qasa.nl
Ingrid BokelmanLelystad
10 uit 10
Zeer tevreden over advies, nakomen van afspraken en levering. Vorige keuken komt ook bij grando vandaan. Wij hebben meerdere keuken zaken bezocht maar grando staat voor prijs kwaliteit. Monteur werkt ook nauwkeurig.
Geschreven op: 05/03/2017
Bron: Qasa.nl
Denise vreeswijkLelystad
10 uit 10

Pagina's