Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Uit 1 woord geweldig geen druk om te tekenen verkoop adviseur jan de vries is een topper geweldige begeleiding niets is te veel ge vraagt ook de montage van de keuken geweldig doorRenee eerste klas vakman werkelijk topklasse mannen eigenaar Paul mag trots zijn op zulke mannen zal een ieder aanbevelen daar heen te gaan .
Geschreven op: 12/11/2019
j kleinLelystad
9 uit 10
Een keuken, badkamer, vloer en toilet aangeschaft. Het was een groot project met een lange doorlooptijd. Hoewel niet alles vlekkeloos verliep werden alle problemen keurig en snel en naar volle tevredenheid opgelost. Het installatieteam zijn kundige en zeer fijne mensen die echt iets moois voor je willen maken, het personeel van Grando Lelystad vind ik 100% betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.
Geschreven op: 08/10/2019
Bron: Qasa.nl
Patrick van der KolkLelystad
10 uit 10
Afgelopen maand onze badkamer laten renoveren door Grando. Goede begeleiding vanuit de verkoop bij het realistisch opstellen van onze wensen. De plaatsing zelf verliep volgens planning door deskundige mensen die in voorkomend geval ook actief meedachten in oplossingen. Eindresultaat mag er zijn; heel tevreden over!
Geschreven op: 13/08/2019
Bron: Qasa.nl
Familie BrouwersLelystad
10 uit 10
We hebben hier onze keuken gekocht. En zijn er nog heel erg blij mee. Van 3D ontwerp tot uitvoering. Iedereen die bij het slopen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken betrokken was, was erg vriendelijk en behulpzaam.
Geschreven op: 10/08/2019
Bron: Qasa.nl
Bram DimmickLelystad
8 uit 10
De keuken netjes geplaatst, probleempjes binnen twee weken opgelost, bij een volgende keuken wordt het weer Grando Lelystad, het was gewoon excellent.
Geschreven op: 05/07/2019
Bron: Qasa.nl
Rina DekkerLelystad
10 uit 10
Onze eerste keuken gekocht bij Grando Lelystad. Er werd heel goed met ons meegedacht door de verkopers en het contact was heel erg prettig. De keuken werd geleverd volgens planning en is goed gemonteerd. Ook met vragen achteraf werden we goed geholpen. Nu heel erg aan het genieten van onze prachtige keuken! Grando Lelystad heel erg bedankt!
Geschreven op: 30/06/2019
Bron: Qasa.nl
MaritLelystad
10 uit 10
de 4e keuken voor ons gezin gekocht in Lelystad Reactie ontvangen 24 juni 2019: Gemonteerd zeer naar onze tevredenheid.
Geschreven op: 22/06/2019
Bron: Qasa.nl
Karel KoopmanLelystad
10 uit 10
Keuken gekocht, goed geholpen, advies prima, leuk personeel. Montage door een zeer kundige nette meedenkende monteur. Super tevreden.
Geschreven op: 20/03/2019
Bron: Qasa.nl
YvonneLelystad
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Lelystad. In een woord super zowel Paul de verkoper als Eric die de keuken geplaatst heeft. Harde werkers die hun vak serieus nemen. Niks was te veel, alle vragen en wensen werden serieus behandeld zowel voor, tijdens als na de plaatsing van de keuken. Ik raad iedereen aan die geen gezeur wil hebben met keukens of badkamers naar Grando Lelystad te gaan.
Geschreven op: 07/03/2019
Bron: Qasa.nl
Carla HeutsLelystad
10 uit 10
Wij hebben een badkamer gekocht. Bij installatie bleken er toch bouwkundige problemen op te treden. Beide installateurs hebben deze uitstekend opgelost. Waren zeer klantvriendelijk en meerwerk was NIET aan de orde. Beide jongens zou ik zeer aanbevelen bij nieuwe klussen. Ook kwam Grando, ondanks de fysieke afstand Enschede Lelystad, zijn gemaakte afspraken nauwgezet na. Mijn complimenten.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
Rob StutterheimLelystad
10 uit 10

Pagina's