Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Alleen maar lof niets op aan te merken uiteindelijke resultaat een mooie opgestelde keuken waar heel veel geduld en aandacht aan is besteed. Klein akkefietje werd direct opgelost. Prima service
Geschreven op: 30/12/2018
MurMijdrecht
9 uit 10
Service met een hoofdletter S Ruim 7 jaar geleden hebben wij bij Grando Mijdrecht Rob Cohen onze keuken gekocht. De oplevering en installatie gingen prima. Enig probleem wat er was lag aan de fabrikant van de Bauknecht koelkast. Ook daar was de bemiddeling van Rob uitstekend. Nu na ruim 7 jaar gebruik was een van de vuilnisemmers gesneuveld. Rechtstreeks bij de fabrikant in Duitsland bestellen bleek niet mogelijk. Rob gevraagd na te gaan of hij het zou kunnen regelen. Binnen 1 uur reactie dat hij de vraag had uitgezet en binnen 1 week reactie van Rob dat de vuilnisemmer binnenkort zal worden afgeleverd Kijk dat is nu Service met een hoofdletter S. Daar worden klanten blij van. Mochten wij weer een keuken nodig hebben dan weten wij wel waar we naar toe gaan.
Geschreven op: 12/12/2018
Boudewijn HeinemanMijdrecht
10 uit 10
super mooi keuken gekocht! we zijn erg goed geholpen. De adviseur nam de tijd om samen met ons een geweldige keuken te ontwerpen, die aan onze wensen voldeed en perfect in de ruimte past. De ervaring van de adviseur was erg fijn, en maakte dat hij met ons mee dacht en goede tips en mogelijkheden kon bieden. Ook na aankoop was het geen probleem om nog even voor advies te bellen of langs te komen in de winkel. Ook het inbouwen van de keuken werd zeer nauwkeurig en profesioneel gedaan. Wij zijn super tevreden en zouden iedereen aanraden hier een keuken te kopen! bedankt.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
karen de boerMijdrecht
10 uit 10
Hallo Rob Cohen Grando Mijdrecht Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst en ik moet je melden naar volle tevredenheid. De ploeg bestaande uit Serge en zijn maatje Vinkeveen s Bouwbedrijf hebben uitstekend werk gedaan ze werken netjes en voortvarend een ploeg om meer dan aan te raden Je hebt tevreden klanten en zeer tevreden klanten welnu tot de laatste categorie beschouwen wij onszelf van de verkoop zonder enige vorm van druk de logistieke levering tot en met de plaatsing was een groot succes. We willen je hartelijk danken voor de meer dan uitstekende samenwerking Bob Ria Diepeveen Herenweg 276 B030 3645 DX VINKEVEEN
Geschreven op: 29/11/2018
Bob DiepeveenMijdrecht
9 uit 10
Rob heeft ons ontzettend goed geholpen en mee gedacht tijdens het proces. Ook nooit enige druk om een beslissing te nemen. Ook de monteur was zeer vriendelijk en heeft perfect werk geleverd. Rob en Jos bedankt
Geschreven op: 07/11/2018
SamMijdrecht
10 uit 10
In tegenstelling tot een eerdere ervaring bij het kopen van een badkamer zijn we over Grando Mijdrecht heel tevreden
Geschreven op: 05/11/2018
P. van GelderMijdrecht
8 uit 10
Erg mooie keuken en alles was in één keer goedgedaan! Deskundige monteur heeft alles voor ons geplaatst.
Geschreven op: 12/10/2018
Bron: Qasa.nl
LiesveldMijdrecht
10 uit 10
Zeer veel kennis, zeer prettig geholpen en tijdige en nette levering en montage.
Geschreven op: 13/07/2018
Bron: Qasa.nl
LauraMijdrecht
10 uit 10
We wilden graag een keuken met meer werkruimte. De verkoper heeft goed meegedacht en verschillende mogelijkheden aangedragen. Hij kwam met goede ideeën. Er werd tijd voor ons genomen wat erg prettig was want een keuken koop je liever niet overhaast. We kregen goede uitleg over praktische zaken zoals kast of lade oven of combi en waar we op moesten letten bij de keuze welke afzuigkap en welk werkblad. Er werd rekening gehouden met onze wensen en budget. Mooi om verschillende ontwerpen te kunnen ontvangen. Inmiddels zit de keuken er een maand in en we hebben er veel plezier van We staan nu vaker met meerdere mensen uit het gezin tegelijk in de keuken zonder elkaar in de weg te staan. En de keukenmachine die voorheen in de kast stond wordt nu gebruikt omdat er ruimte voor is om hem op het aanrecht te laten staan. Hier kunnen we jaren mee vooruit
Geschreven op: 14/06/2018
Chantal Schalkx-DoornenbalMijdrecht
10 uit 10
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Dankzij deskundige begeleiding helemaal zoals volgens ons plaatje. Geen gedoe alles volgens afspraak. Bedankt Rob van Grando keukens Mijdrecht Bedankt
Geschreven op: 11/06/2018
Sharon van de Burgt-SlachterMijdrecht
10 uit 10

Pagina's