Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een keuken gekocht bij Grando Mijdrecht op aanraden van een kennis. We zijn zeer tevreden over het advies, Rob Cohen luistert goed, denkt mee en komt zijn afspraken na. We genieten van onze prachtige keuken.
Geschreven op: 13/07/2019
Bron: Qasa.nl
M. de JongeMijdrecht
10 uit 10
Wij hebben bij de Grando in Mijdrecht een keuken gekocht. Na een slechte ervaring bij een andere keukenzaak zijn wij in een opwelling bij de Grando naar binnen gelopen. Wat werden we daar fijn geholpen. We hadden geen afspraak gemaakt, maar hij nam alle tijd voor ons en heeft heel goed met ons meegedacht.
Geschreven op: 20/05/2019
Bron: Qasa.nl
Familie van SligtenhorstMijdrecht
8 uit 10
Wij hebben een prachtige greeploze hoekkeuken met composiet blad en alle apparatuur bij Grando in Mijdrecht aangeschaft. Omdat wij de keuken zelf wilde installeren hadden wij veel vragen. Niets was verkoper Rob Cohen te veel om iedere aanpassing en wens uitvoerig met ons te bespreken en opnieuw in te tekenen. Ook probleempjes tijdens de levering werden snel en soepel door Rob Cohen opgepakt en opgelost. Wij willen Grando Mijdrecht zeker aanbevelen bij toekomstige keukenkopers.
Geschreven op: 26/04/2019
Bron: Qasa.nl
Fam. MannesMijdrecht
8 uit 10
Alleen maar lof niets op aan te merken uiteindelijke resultaat een mooie opgestelde keuken waar heel veel geduld en aandacht aan is besteed. Klein akkefietje werd direct opgelost. Prima service
Geschreven op: 30/12/2018
MurMijdrecht
9 uit 10
Service met een hoofdletter S Ruim 7 jaar geleden hebben wij bij Grando Mijdrecht Rob Cohen onze keuken gekocht. De oplevering en installatie gingen prima. Enig probleem wat er was lag aan de fabrikant van de Bauknecht koelkast. Ook daar was de bemiddeling van Rob uitstekend. Nu na ruim 7 jaar gebruik was een van de vuilnisemmers gesneuveld. Rechtstreeks bij de fabrikant in Duitsland bestellen bleek niet mogelijk. Rob gevraagd na te gaan of hij het zou kunnen regelen. Binnen 1 uur reactie dat hij de vraag had uitgezet en binnen 1 week reactie van Rob dat de vuilnisemmer binnenkort zal worden afgeleverd Kijk dat is nu Service met een hoofdletter S. Daar worden klanten blij van. Mochten wij weer een keuken nodig hebben dan weten wij wel waar we naar toe gaan.
Geschreven op: 12/12/2018
Boudewijn HeinemanMijdrecht
10 uit 10
super mooi keuken gekocht! we zijn erg goed geholpen. De adviseur nam de tijd om samen met ons een geweldige keuken te ontwerpen, die aan onze wensen voldeed en perfect in de ruimte past. De ervaring van de adviseur was erg fijn, en maakte dat hij met ons mee dacht en goede tips en mogelijkheden kon bieden. Ook na aankoop was het geen probleem om nog even voor advies te bellen of langs te komen in de winkel. Ook het inbouwen van de keuken werd zeer nauwkeurig en profesioneel gedaan. Wij zijn super tevreden en zouden iedereen aanraden hier een keuken te kopen! bedankt.
Geschreven op: 30/11/2018
Bron: Qasa.nl
karen de boerMijdrecht
10 uit 10
Hallo Rob Cohen Grando Mijdrecht Gisteren is onze nieuwe keuken geplaatst en ik moet je melden naar volle tevredenheid. De ploeg bestaande uit Serge en zijn maatje Vinkeveen s Bouwbedrijf hebben uitstekend werk gedaan ze werken netjes en voortvarend een ploeg om meer dan aan te raden Je hebt tevreden klanten en zeer tevreden klanten welnu tot de laatste categorie beschouwen wij onszelf van de verkoop zonder enige vorm van druk de logistieke levering tot en met de plaatsing was een groot succes. We willen je hartelijk danken voor de meer dan uitstekende samenwerking Bob Ria Diepeveen Herenweg 276 B030 3645 DX VINKEVEEN
Geschreven op: 29/11/2018
Bob DiepeveenMijdrecht
9 uit 10
Rob heeft ons ontzettend goed geholpen en mee gedacht tijdens het proces. Ook nooit enige druk om een beslissing te nemen. Ook de monteur was zeer vriendelijk en heeft perfect werk geleverd. Rob en Jos bedankt
Geschreven op: 07/11/2018
SamMijdrecht
10 uit 10
In tegenstelling tot een eerdere ervaring bij het kopen van een badkamer zijn we over Grando Mijdrecht heel tevreden
Geschreven op: 05/11/2018
P. van GelderMijdrecht
8 uit 10
Erg mooie keuken en alles was in één keer goedgedaan! Deskundige monteur heeft alles voor ons geplaatst.
Geschreven op: 12/10/2018
Bron: Qasa.nl
LiesveldMijdrecht
10 uit 10

Pagina's