Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Voor onze nieuwe keuken zijn wij naar Grando vestiging Mijdrecht gegaan. Daar zijn we ontzettend goed geholpen en hebben zo onze optimale en praktische keuken kunnen ontwerpen. Door middel van een 3D ontwerp en zeer behulpzame input van Bart kregen wij direct een beeld bij wat we wilden en konden we spelen met de plaatsing van apparatuur etc. Inmiddels is de keuken geplaatst en met veel plezier in gebruik
Geschreven op: 30/05/2018
PortangerMijdrecht
10 uit 10
Wij zijn zeer enthousiast. Wij hebben eind 2017 in Mijdrecht een keuken gekocht en zijn naar tevredenheid geholpen door Bart. Hij neemt de tijd voor je en onder het genot van een kopje koffie wordt alles rustig besproken. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. Wij zijn onlangs nog in de winkel geweest en de koffie staat nog steeds klaar. Top
Geschreven op: 10/02/2018
M. BroekhoffMijdrecht
9 uit 10
Wij hebben na een aantal keuken giganten bezocht te hebben, onze keuken besteld bij Grando. Kwaliteit en prijs verhouding is prima. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 29/12/2017
Bron: Qasa.nl
VisserMijdrecht
10 uit 10
Na ongeveer 3 jaar of 4 jaar aanschaf en montage van onze keuken maakte ik de oven eens heel goed schoon met agressieve ovenreiniger. Ik had toen niet in de gaten dat er ovenreiniger op de roestvrij stalen greep kwam van de la onder de oven. Gevolg lelijke vlekken op de greep en niet weg te krijgen. Bij Grando in Mijdrecht kregen we gratis een nieuw front met greep Zo n service krijg je echt zelden
Geschreven op: 23/12/2017
Lex van EmdenMijdrecht
10 uit 10
Alles prima verlopen. Niks negatiefs te vermelden .
Geschreven op: 07/07/2017
Bron: Qasa.nl
arie kroonMijdrecht
8 uit 10
Hoewel wij het hele proces van het uitzoeken/kopen van een nieuwe keuken als een grote nachtmerrie heb ervaren (wij zijn diverse keukenzaken af gegaan). Door opdringerige verkopers, misleidende acties en het afdingen, zijn wij bij Grando Keukens in Mijdrecht erg prettig geholpen. Rob heeft erg goed met ons mee gedacht, ons goed geholpen met een prachtige keuken als resultaat.
Geschreven op: 02/06/2017
Bron: Qasa.nl
Fam. Van SentenMijdrecht
8 uit 10
Super geholpen! Na het uittekenen van de keuken zijn alle opties uitgebreid besproken. Toen de keuken daadwerkelijk besteld kon worden is alles nog een keer goed doorgenomen. Tussen tijds was het ook geen probleem om nog is te bellen met vragen of om te kleur van de keuken te bekijken. Het is een prachtige keuken geworden. Volledig afgeleverd zoals besteld zonder fouten. Ook deservice na aflevering was top!
Geschreven op: 02/06/2017
Bron: Qasa.nl
Patricia BurggraafMijdrecht
10 uit 10
Prettig geholpen bij uitzoeken keuken. Nieuwe keuken is erg netjes afgeleverd. Afzuigkap ontbrak helaas. Sympathieke installateur met veel ervaring die keuken bijzonder netjes heeft geplaatst. Mooi resultaat.
Geschreven op: 21/04/2017
Bron: Qasa.nl
RichardMijdrecht
8 uit 10
5 jaar geleden een flinke keuken besteld bij Grando keukens Mijdrecht. Toendertijd was alles prima verlopen keurig volgens afspraak en netjes geplaatst Laatst dus 5 jaar later was een greepje kapot gegaan en een glaasje gevallen van een inbouw lampje laatste was eigen schuld . Grando keukens heeft geregeld dat dat gewoon onder garantie vervangen is. Top service dus
Geschreven op: 31/03/2017
N. SteffensMijdrecht
10 uit 10
Omdat we spijt hadden van onze keus van keukenleverancier de communicatie enorm slecht verliep en de irritaties over weer hoog opliepen ben ik naar Grando Mijdrecht gegaan voor het geval we er niet uit zouden komen. Verteld wat het geval was en gevraagd om raad en een evt. backup plan . Hier werd positief op gereageerd wat meteen rust bracht. Bart heeft ondanks het onzekere van de situatie direct alle moeite gedaan om een vergelijkbare keuken samen te stellen en daarbij te letten op onze wensen én op de prijzen omdat ons bij afzegging ook nog een boete van 30 boven het hoofd hing bij de eerste leverancier. Hij heeft diezelfde dag nog een 3D tekening en een offerte gemaild. Maar het allerprettigste was dat hij ons geheel belangenloos geadviseerd heeft eerst te proberen er toch met de leverancier uit te komen en na veel gedoe is dat gelukt. Dus wat ons betreft een ongelofelijk dikke pluim voor deze man Hij heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en heeft ons belang voor het zijne laten gaan. Ik heb hem vandaag het slechte nieuws gebracht met een bos bloemen en hij vatte het zeer sportief op. Als we ooit weer een andere keuken willen weet ik waar ik moet zijn. Niets dan lof
Geschreven op: 16/02/2017
K. KuypersMijdrecht
10 uit 10

Pagina's