Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We wilden graag een keuken met meer werkruimte. De verkoper heeft goed meegedacht en verschillende mogelijkheden aangedragen. Hij kwam met goede ideeën. Er werd tijd voor ons genomen wat erg prettig was want een keuken koop je liever niet overhaast. We kregen goede uitleg over praktische zaken zoals kast of lade oven of combi en waar we op moesten letten bij de keuze welke afzuigkap en welk werkblad. Er werd rekening gehouden met onze wensen en budget. Mooi om verschillende ontwerpen te kunnen ontvangen. Inmiddels zit de keuken er een maand in en we hebben er veel plezier van We staan nu vaker met meerdere mensen uit het gezin tegelijk in de keuken zonder elkaar in de weg te staan. En de keukenmachine die voorheen in de kast stond wordt nu gebruikt omdat er ruimte voor is om hem op het aanrecht te laten staan. Hier kunnen we jaren mee vooruit
Geschreven op: 14/06/2018
Chantal Schalkx-DoornenbalMijdrecht
10 uit 10
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Dankzij deskundige begeleiding helemaal zoals volgens ons plaatje. Geen gedoe alles volgens afspraak. Bedankt Rob van Grando keukens Mijdrecht Bedankt
Geschreven op: 11/06/2018
Sharon van de Burgt-SlachterMijdrecht
10 uit 10
Voor onze nieuwe keuken zijn wij naar Grando vestiging Mijdrecht gegaan. Daar zijn we ontzettend goed geholpen en hebben zo onze optimale en praktische keuken kunnen ontwerpen. Door middel van een 3D ontwerp en zeer behulpzame input van Bart kregen wij direct een beeld bij wat we wilden en konden we spelen met de plaatsing van apparatuur etc. Inmiddels is de keuken geplaatst en met veel plezier in gebruik
Geschreven op: 30/05/2018
PortangerMijdrecht
10 uit 10
Wij zijn zeer enthousiast. Wij hebben eind 2017 in Mijdrecht een keuken gekocht en zijn naar tevredenheid geholpen door Bart. Hij neemt de tijd voor je en onder het genot van een kopje koffie wordt alles rustig besproken. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. Wij zijn onlangs nog in de winkel geweest en de koffie staat nog steeds klaar. Top
Geschreven op: 10/02/2018
M. BroekhoffMijdrecht
9 uit 10
Wij hebben na een aantal keuken giganten bezocht te hebben, onze keuken besteld bij Grando. Kwaliteit en prijs verhouding is prima. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 29/12/2017
Bron: Qasa.nl
VisserMijdrecht
10 uit 10
Na ongeveer 3 jaar of 4 jaar aanschaf en montage van onze keuken maakte ik de oven eens heel goed schoon met agressieve ovenreiniger. Ik had toen niet in de gaten dat er ovenreiniger op de roestvrij stalen greep kwam van de la onder de oven. Gevolg lelijke vlekken op de greep en niet weg te krijgen. Bij Grando in Mijdrecht kregen we gratis een nieuw front met greep Zo n service krijg je echt zelden
Geschreven op: 23/12/2017
Lex van EmdenMijdrecht
10 uit 10
Alles prima verlopen. Niks negatiefs te vermelden .
Geschreven op: 07/07/2017
Bron: Qasa.nl
arie kroonMijdrecht
8 uit 10
Hoewel wij het hele proces van het uitzoeken/kopen van een nieuwe keuken als een grote nachtmerrie heb ervaren (wij zijn diverse keukenzaken af gegaan). Door opdringerige verkopers, misleidende acties en het afdingen, zijn wij bij Grando Keukens in Mijdrecht erg prettig geholpen. Rob heeft erg goed met ons mee gedacht, ons goed geholpen met een prachtige keuken als resultaat.
Geschreven op: 02/06/2017
Bron: Qasa.nl
Fam. Van SentenMijdrecht
8 uit 10
Super geholpen! Na het uittekenen van de keuken zijn alle opties uitgebreid besproken. Toen de keuken daadwerkelijk besteld kon worden is alles nog een keer goed doorgenomen. Tussen tijds was het ook geen probleem om nog is te bellen met vragen of om te kleur van de keuken te bekijken. Het is een prachtige keuken geworden. Volledig afgeleverd zoals besteld zonder fouten. Ook deservice na aflevering was top!
Geschreven op: 02/06/2017
Bron: Qasa.nl
Patricia BurggraafMijdrecht
10 uit 10
Prettig geholpen bij uitzoeken keuken. Nieuwe keuken is erg netjes afgeleverd. Afzuigkap ontbrak helaas. Sympathieke installateur met veel ervaring die keuken bijzonder netjes heeft geplaatst. Mooi resultaat.
Geschreven op: 21/04/2017
Bron: Qasa.nl
RichardMijdrecht
8 uit 10

Pagina's