Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Iris heeft ons geholpen met het plan maken voor onze keukenrenovatie. Dit was op een supervriendelijke manier en samen zijn we tot een heel mooi resultaat gekomen. Vorige week heeft monteur Serge de keuken helemaal gerenoveerd. Dit was een enorme klus maar hij heeft keihard gewerkt en het is echt prachtig geworden als nieuw Over diverse dingen overlegde hij met ons om voor alles de mooiste optie toe te passen. Op de laatste dag toen de keuken klaar was werden we verrast met een telefoontje van Iris. Ze vroeg hoe alles was gegaan en of het naar tevredenheid was hoe leuk is dat Van begin tot eind zijn wij zeer enthousiast over Grando keukens. Bent u van plan om een keukenrenovatie te gaan doen ga naar Grando keukens
Geschreven op: 21/03/2019
Wendy van BeekUtrecht
10 uit 10
Wij kregen een nieuwe badkamer, tevens een separaat liggende toiletruimte. Opmerkingen over het proces: 1 Ophanging handdoekradiator is niet naar tevredenheid gebeurd: Er zijn 3 ophangpunten, waarvan de bovenste twee niet loodrecht op de wand staan, maar naar beneden hangen. Het derde ophangpunt middenonder is helemaal niet vastgezet. De twee aanvoerpijpjes van het water buigen daardoor door onder het gewicht van de radiator. Dit vinden wij een kwalijke zaak. Later is dit tot redelijke tevredenheid aangepast. 2 De afronding van de werkzaamheden is naar onze mening overhaast gebeurd: We kregen geen uitleg/gebruiksaanwijzing over/van de vloerverwarming. Tevens bleek de afvoerruimte van de Easyrain vol te zitten met gruis waardoor het weglopen van het douchewater stagneerde. Dit hebben we zelf moeten ontdekken en schoonmaken. 3 Ons is niet duidelijk hoe het geregeld is met garantie van de diverse onderdelen van onze badkamer, zoals het badkamermeubel, de sanitairaccessoires, de radiator, de led-dimmer en ook de vloerverwarmingsunit. 4 De aanloop naar het creëren van de badkamer tijdens de verkoop in de showroom verliep vlekkeloos: Iris wist van de hoed en de rand en deed erg haar best. Tijdens de installatie ging alles ook goed, alleen in het staartje zat het venijn. We vonden dat de afronding van het geheel wel een beetje te snel ging met alle gevolgen daarvan, onder meer een lekkage in het badkamermeubel dat zijn sporen zichtbaar naliet. 5 Los van voorgaande kritische noten zijn wij heel tevreden met onze nieuwe Grando Badkamer, c.q. toilet. Resumerend: Het voorgerecht was erg goed, het hoofdmenu iets minder en het dessert was wat teleurstellend. Ik hoop dat Grando uit onze ervaring lering trekt.
Geschreven op: 17/03/2019
Bron: Qasa.nl
OlgaUtrecht
8 uit 10
Vandaag is onze keuken geplaatst helemaal naar onze wens. Keuken is meer dan we verwacht hadden plaatsing en montage netjes en volgens afspraak uitgevoerd door Frans. Zelfs aanvullende wensen waren geen probleem. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen een grando keuken aan.
Geschreven op: 08/03/2019
RouwUtrecht
10 uit 10
Keuken renovatie. Geweldig geholpen door verkoopmedewerker Iris. Dacht goed met ons mee en begreep de sfeer en handelde alles zeer vlot en naar tevredenheid af. Ook alle lof voor de monteur Serge. Elke ochtend een appje hoe laat hij aanwezig dacht te zijn. Geen moeite was hem teveel en hij leverde uitmuntend werk!! Dit zie je niet vaak zo.Wij bevelen Grando keukens Utrecht van harte aan! ( nee we hebben geen aandelen ) .
Geschreven op: 04/03/2019
Bron: Qasa.nl
WandaUtrecht
10 uit 10
Na een zeer prettig gesprek bij de filiaal in Utrecht gekozen voor een (deels) nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Beide zijn zeer vakkundig bij mij geïnstalleerd en dit alles tegen een zeer concurrerende prijs.
Geschreven op: 28/02/2019
Bron: Qasa.nl
Rob OutUtrecht
8 uit 10
In 2018 een keuken gekocht bij de vestiging in Utrecht. We hebben fijne ervaringen in de communicatie van de medewerkers en de afhandeling van eventuele problemen na het plaatsten van de keuken. Deze zijn vrijwel direct verholpen. Ik zou zeker een kijkje gaan nemen om hier een keuken te bestellen. Wij hebben zeer goede ervaringen met Kevin. Duidelijke en heldere communicatie, komt zijn afspraken na en is niet bang om zijn mening te geven als hij denkt dat het ook anders kan. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
RamonUtrecht
10 uit 10
We hebben een keuken gekocht. Zeer vriendelijk en goed behandeld echt een aanrader. Aanvulling ontvangen 27 februari 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd ik ben er echt super blij mee
Geschreven op: 15/02/2019
Bron: Qasa.nl
SabrinaUtrecht
8 uit 10
Ik heb bij Grando een nieuwe badkamer gekocht. Ik ben tevreden over de ontvangst, het meedenken en vooral de uitvoering van de badkamer door de monteur. IK heb veel aan hem gehad in de praktische adviezen en oplossingen die we tegen kwamen in de definitieve uitvoering.
Geschreven op: 12/02/2019
Bron: Qasa.nl
AdaUtrecht
8 uit 10
Keuken gekocht is zeer mooi geworden en we zijn zeer goed geholpen
Geschreven op: 01/02/2019
Bron: Qasa.nl
WiegerUtrecht
10 uit 10
Na eerst elders te hebben rondgekeken, toch weer naar Grando Utrecht gegaan, en opnieuw bleek dat ze daar veel inspirerende showroom-opstellingen hebben. Mijn vorige keuken was een showroomkeuken van Grando waar ik supertevreden over was, en dit keer kon ik een heel nieuwe uitkiezen, met het budget was ik had. Heel plan samen met Manuel gemaakt, met offerte en tevreden naar huis. Maar toen toch thuis gaan twijfelen, had ik niet te snel gekozen. Tekening aanpassen, de week erna was geen enkel probleem en er werd echt goed meegedacht over bijvoorbeeld het aanrechtblad enz. Wonderbaarlijk genoeg paste alle wensen die ik had binnen mijn budget. En gisteren is ie dan geplaatst. Nog mooier dan ik dacht: een echt Scandinavische keuken, minimalistisch met een plank erboven voor kruidenplantjes enz (geen bovenkastjes). het liefst zou ik een fotootje tonen. Maar dat kan hier dus niet. Maar ben er zeer blij mee, en het is de mooiste die ik tot nu toe heb gehad. Het is gewoon echt waar dat Grando Utrecht net een wat relaxter en persoonlijker sfeertje weet te creeren, dan elders. En ze houden van mooie smaakvolle spullen. Ook de service is supergoed, weet ik van mijn showroomkeuken in mijn vorige huis. Na drie jaar was er een greepje los die ik zelf niet meer vastkreeg, werd meteen een monteur naar mij toegestuurd, die het binnen no time fikste. En het kostte me niets. Dat is een andere reden waarom ik deze nieuwe keuken ook bij ze heb gekocht: ik weet wat ze waard zijn, en dat ze hun best voor je doen. Veel groetjes, Ingrid (oh, ik zie nu een button dat ik wel een foto kan toevoegen, dat ga ik proberen, hoop dat het lukt. Keuken is af, de vloer moet nog wel gelegd worden, maar het is een goede sfeerimpressie)
Geschreven op: 30/01/2019
Bron: Qasa.nl
Ingrid de GrootUtrecht
10 uit 10

Pagina's