Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
We hebben een keuken gekocht. Erg tevreden. Ze denken goed mee bij het opstellen van je keuken. Echte vakmannen die hem kwamen plaatsen, als er een aanpassing nodig was, kwamen ze met goeie ideeën. Erg tevreden tot nu toe over alles.
Geschreven op: 25/06/2018
Bron: Qasa.nl
PekelZaandam
8 uit 10
Een badkamer bij Grando in Zaandam gekocht en wat een goede service, we zijn uiterst tevreden met name van Evelien die ons goed op de hoogte hield en alles voor ons regelde. De monteurs van team Jonathan zijn heel proffesioneel, werken netjes en hebben er echt een super mooie badkamer van gemaakt.
Geschreven op: 30/04/2018
Bron: Qasa.nl
Patrick ter BorghZaandam
10 uit 10
Ik heb een prachtige, nieuwe Grando keuken van de vestiging Zaandam! Ben enorm tevreden over de service (advies mbt ontwerp en materiaal/apparatuur keuze). De adviseurs nemen echt de tijd en zijn buitengewoon flexibel. Ook de installatie van de keuken verliep vlekkeloos en conform afspraak. Helemaal top-blije klant!
Geschreven op: 27/03/2018
Bron: Qasa.nl
OHZaandam
10 uit 10
Prima winkel met leuk personeel die professioneel bezig zijn.
Geschreven op: 26/03/2018
E. BoendermakerZaandam
10 uit 10
Het aanschaffen van een keuken is niet zomaar iets. Veel mogelijkheden en dus even zoveel keuzes te maken. Bij Grando Purmerend zijn we uitstekend door Gijs-Jan geholpen. Er werd goed meegedacht alternatieven aangedragen en goede adviezen gegeven. Resultaat een keuken precies zoals door ons voorgesteld en gewenst. Het is een plaatje geworden Niet in de laatste plaats ook door de vakkundige technische voorbereiding en uiteindelijk installatie. Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen vergeet dan zeker niet om een bezoek aan Grando Purmerend te brengen. Erik en Monica de Vries Purmerend.
Geschreven op: 27/01/2018
Erik de VriesZaandam
10 uit 10
Mijn ervaring met Grando was erg goed ben goed geholpen en zeer tevereden met mijn nieuwe keuken. Miste een afdek onderdeeltje en heb ik gratis erbij gekregen. Dank jullie wel team van Grando Keukens :).
Geschreven op: 24/01/2018
Bron: Qasa.nl
RoshwitaZaandam
10 uit 10
Prima keukenzaak, goed assortiment en medewerkers
Geschreven op: 18/01/2018
Bron: Qasa.nl
KeesZaandam
8 uit 10
Ik wil hierbij aangeven dat ik de service ook na de verkoop van Eveline filiaal Purmerend excellent is
Geschreven op: 11/01/2018
Wendy RavensbergenZaandam
10 uit 10
Wij zijn erg blij dat we voor de 2e keer een keuken van Grando hebben gekozen. Wij zijn voor de 2e keer erg tevreden. Goede afspraken, nette installateurs.
Geschreven op: 15/12/2017
Bron: Qasa.nl
H. van der MolenZaandam
8 uit 10
Goede ervaring met Grando Zaandam vanaf de oriëntatie tot aan de after sales zijn wij tevreden. Zowel de levering als de elektricien kwamen op de afgesproken tijd.
Geschreven op: 14/12/2017
W J LautenbachZaandam
10 uit 10

Pagina's