Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Super ontwerp super levering en super montage. Ontzettend blij mee
Geschreven op: 03/02/2016
HaalboomZaandam
10 uit 10
De samenwerking met het team heeft geleid tot een keuken waar het plezierig is om in te zitten en te werken
Geschreven op: 03/02/2016
B.P. de VriesZaandam
8 uit 10
Prima service, veel mogelijk. B.v. Extra hoge en diepe kasten. Heel blij mee. Alleen advies kraan tov diepe spoelbak had alerter mogen zijn. De kraan heeft een hoge uitloop en de spoelbak is "lekker"diep". Hierdoor veel gespetter = ergernis.
Geschreven op: 02/02/2016
Bron: Qasa.nl
Raadsveld/WellingZaandam
8 uit 10
Goed geinformeerd.
Geschreven op: 04/12/2015
J. van LaarhovenZaandam
8 uit 10
Mijn ervaring over Grando is goed.
Geschreven op: 17/11/2015
P.J. BransZaandam
8 uit 10
Keuken ziet er prachtig uit
Geschreven op: 14/11/2015
VerweijZaandam
8 uit 10
Grando heeft bij mij een badkamer geplaatst en onlangs een reparatie aan die badkamer verricht. Is allemaal zeer goed en netjes verlopen. Ik ben heel tevreden.
Geschreven op: 12/11/2015
C. NielsenZaandam
10 uit 10
Na binnenkomst een fijn gesprek gehad met Erwin na het maken van een 3d tekening waar wij onze wensen in hadden vermeld met een goed gevoel weg gegaan. Nadat wij een specifieke datum wisten van de sleuteloverdracht wederom contact opgezoch. Onze extra wensen aangegeven en na het ontvangen van de offerte geen gepush en dwingende verkoop om de keuken te verkopen. Levering ging uitermate goed. Nette chaufeur en hulp die praktisch nadachten en alles werd netjes gecontrolleerd en uitgelegd. De 2 dagen later kwam het montage team wat ongelovelijk netjes werkte. Grando is voor ons een bedrijf waar wij een goed gevoel bij hebben. Spontaan creatief team met een goeie aftersale
Geschreven op: 12/11/2015
Rick ConijnZaandam
10 uit 10
Alle keukenmaterialen zijn op tijd en in goede staat afgeleverd. De keuken is zorgvuldig en met vakmanschap geplaatst. Op een later moment zijn de bovenplinten achterkeukenwand en vensterbank geplaatst.
Geschreven op: 11/11/2015
M. VerweijZaandam
8 uit 10
Inderdaad wij hebben sinds mei 2015 een nieuwe badkamer van Grando en genieten elke dag. De ontvangst op de eerste dag bij Grando was uitnodigend en inspirend. Het ontwerp is prachtig en efficient. De mensen die de badkamer gebouwd hebben zijn vaklui. toch is het jammer dat de afwerking schoonheidsfoutjes laten zien die wij later pas opmerkte. Vlak na de oplevering wilde de ventilator niet werken na reparatie opnieuw niet. Geen warm water in de doucheruimte. De afdichting met siliconenkit gebeurde op de laatste werkdag en werd slordig gedaan en sommige plaatsen zijn vergeten. Ik heb een aantal malen Grando gebeld om hulp. Na vier weken geen actie. Toen ben ik zelf aan het werk gegaan en de meeste problemen opgelost. Behalve het kitten dat kan ik niet.
Geschreven op: 11/11/2015
A. SchurinkZaandam
8 uit 10

Pagina's