Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Grando heeft bij mij een badkamer geplaatst en onlangs een reparatie aan die badkamer verricht. Is allemaal zeer goed en netjes verlopen. Ik ben heel tevreden.
Geschreven op: 12/11/2015
C. NielsenZaandam
10 uit 10
Na binnenkomst een fijn gesprek gehad met Erwin na het maken van een 3d tekening waar wij onze wensen in hadden vermeld met een goed gevoel weg gegaan. Nadat wij een specifieke datum wisten van de sleuteloverdracht wederom contact opgezoch. Onze extra wensen aangegeven en na het ontvangen van de offerte geen gepush en dwingende verkoop om de keuken te verkopen. Levering ging uitermate goed. Nette chaufeur en hulp die praktisch nadachten en alles werd netjes gecontrolleerd en uitgelegd. De 2 dagen later kwam het montage team wat ongelovelijk netjes werkte. Grando is voor ons een bedrijf waar wij een goed gevoel bij hebben. Spontaan creatief team met een goeie aftersale
Geschreven op: 12/11/2015
Rick ConijnZaandam
10 uit 10
Alle keukenmaterialen zijn op tijd en in goede staat afgeleverd. De keuken is zorgvuldig en met vakmanschap geplaatst. Op een later moment zijn de bovenplinten achterkeukenwand en vensterbank geplaatst.
Geschreven op: 11/11/2015
M. VerweijZaandam
8 uit 10
Inderdaad wij hebben sinds mei 2015 een nieuwe badkamer van Grando en genieten elke dag. De ontvangst op de eerste dag bij Grando was uitnodigend en inspirend. Het ontwerp is prachtig en efficient. De mensen die de badkamer gebouwd hebben zijn vaklui. toch is het jammer dat de afwerking schoonheidsfoutjes laten zien die wij later pas opmerkte. Vlak na de oplevering wilde de ventilator niet werken na reparatie opnieuw niet. Geen warm water in de doucheruimte. De afdichting met siliconenkit gebeurde op de laatste werkdag en werd slordig gedaan en sommige plaatsen zijn vergeten. Ik heb een aantal malen Grando gebeld om hulp. Na vier weken geen actie. Toen ben ik zelf aan het werk gegaan en de meeste problemen opgelost. Behalve het kitten dat kan ik niet.
Geschreven op: 11/11/2015
A. SchurinkZaandam
8 uit 10
Grando heeft afgelopen zomer onze keuken geleverd en geplaatst. Het uitzoeken in de showroom en het proces van ons laten adviseren verliep erg aangenaam. De service van het plaatsen monteren en afkitten was vakkundig en goed. De enige hiccup zat in het afwerken na de plaatsing maar dit kwam door de vakantieperiode van de monteurs. We hebben het gevoel dat elke opmerking en elk verzoek serieus werd genomen en adequaat werd opgevolgd. De keuken zelf bevalt ontzettend goed en voelt solide en luxe aan.
Geschreven op: 11/11/2015
Erik SlikZaandam
8 uit 10
Wij hebben in 2009 bij Grando Zaandam een keuken gekocht en door hen laten plaatsen. Na ruim 5 jaar gaat de vaatwasser kapot en bel ik een monteur. Deze constateert dat de vaatwasser door een montagefout niet uit te bouwen was. Op zijn advies heb ik hierover contact met Grando opgenomen, vervolgens is er in overleg een Bosch monteur geweest die hetzelfde constateerde. Tijdens het aantal keer heen en weer bellen met Grando, omdat dit leek op een vrij onmogelijke fout, kwamen wij erachter dat herstelkosten voor de vaatwasser ook zeer royaal waren (pech voor ons). In overleg met Grando hebben wij toen besloten om voor een nieuwe vaatwasser te gaan. Zij hebben ons een nieuwe vaatwasser met korting geleverd, de helft van de monteurskosten van Bosch terug bezorgd en kosteloos de oude vaatwasser verwijderd en de nieuwe geplaatst (de volgende dag al). Dit is een compliment waard, goede service, zelfs na ruim 5 jaar. Dankjewel Jeremy Cheron van Grando Zaandam
Geschreven op: 05/11/2015
Bron: Qasa.nl
Corina DamesZaandam
10 uit 10
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Grando in Zaandam. Goede service Adviseur is ervaren en klantvriendelijk prijs en kwaliteitsverhouding is prima Over de 1e keuken was ik al tevreden vandaar weer terug gekomen bij Grando Als ik nog een een nieuwe keuken aanschaf zal ik zeker weer voor Grando Zaandam kiezen.
Geschreven op: 31/10/2015
Tineke PoverZaandam
8 uit 10
Mooie showroom niet heel groot maar toch hebben ze wat we zochten
Geschreven op: 15/10/2015
SlagtZaandam
8 uit 10
Super vriendelijk, creatief en gul personeel! Ietwat lange oplevertijd, maar informatieverstrekking is in orde! Dus dat maakt een positief cijfer voor Grando Zaandam! Succes daar heren en wie weet tot snel.. Vriendelijke groet, Majoor van Buuren ;)
Geschreven op: 28/09/2015
Bron: Qasa.nl
Jessica vBZaandam
8 uit 10
Service zeer goed tijdens werkzaamheden steeds informatie gevraagd over verloop. Garantie weten we nog niet.
Geschreven op: 26/09/2015
de JongZaandam
8 uit 10

Pagina's