Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Keuken laten verbouwen door grando zevenbergen. door Hr Frank zeer goed geholpen. afspraken en uitvoering goed geregeld
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
J.v.d.BergZevenbergen
10 uit 10
Goede adviseur, goede monteurs, goede nazorg, dus in een woord prima.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Bernard JacobsZevenbergen
10 uit 10
Wederom de gedetaillitische service van Jack (de franchisenemer). hij denkt altijd erg goed mee en weet onze wensen duidelijk op papier te zetten. aan alles waar je zelf niet aan denkt, denkt hij. waardoor de badkamer (en eerst ook keuken) altijd helemaal klopt
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Fam. HoltzerZevenbergen
10 uit 10
Bij Grando Zevenbergen een nieuwe Keuken gekocht. Heel goed advies van Frank die nam ruim de tijd had ook ideeën waar we een goed gevoel bij hadden . De monteurs die de Keuken hebben geplaatst werken heel secuur zijn erg vriendelijk. De Tegelzetter die de Keuken vloer en de Hal Wc gedaan is heeft is n vakman . Wij zijn 100 % tevreden
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Caroline. OomenZevenbergen
10 uit 10
Onze badkamer is precies geworden zoals we hadden gehoopt. De fikse verbouwing heeft een heel mooi resultaat opgeleverd. Het samen ontwerpen ging perfect. Zo'n inloopdouche hadden we veel eerder moeten nemen. De vloer- en wandtegels zitten er heel strak in. Dat is iets waar we nu, een half jaar later, nog steeds van genieten.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Jan en Anja SmeetsZevenbergen
10 uit 10
Persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Goede en snelle uitwerking van de keuken tot aan realisatie. Enkele dagen voor installatie is er zelfs een controle uitgevoerd of het leidingwerk juist is gemonteerd. Aanvulling toegevoegd 23 oktober 2017: Een goede begeleiding van begin tot eind. Er wordt goed macht in de uitwerking tot en met de realisatie. Onze U vormige keuken is in alle hoeken bereikbaar voor berging zonder verloren ruimte. Zo is er ook een oplossing bedacht voor de vaatwasser daar wij deze niet onder het keukenblad wouden maar over de oven. Hiervoor is een zwevende kast geplaatst zodat al het apparatuur ergert kon worden en er nog een ruime berging boven de oven is. Installatie in een dag en alles keurig afgewerkt zonder problemen.
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Niels MulderZevenbergen
10 uit 10
Prima geholpen! Service netjes goed mee gedacht. Alleen was er een bestek la vergeten wordt nu nog nageleverd en zitten we nog op te wachten!
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
RonaldZevenbergen
8 uit 10
Het sloopwerk gedaan door Dorada en de plaatsing van badkamer het verleggen van de leidingen eveneens door Dorada gedaan is netjes en vlot verlopen en naar tevredenheid gedaan de keuken is netjes en vakkundig geplaatst door eigen monteur van Grando alles was op tijd klaar nu nog een paar kleine details afwerken en wij zijn erg tevreden
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
Fam. de JongZevenbergen
8 uit 10
plaatsings-problemen werden goed opgelost ( we hebben dijkhuis met scheve muren en vloeren) Vriendelijke en deskundige personeel. Keuken is prachtig geworden en mooi afgewerkt en staat waterpas .
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
wiesZevenbergen
8 uit 10
Plezierig geholpen door Jack. Deskundig advies gekregen. Je hebt veel eigen inbreng en hij denkt met je mee en neemt hier alle tijd voor, onder het genot van koffie werd steeds duidelijker wat de mogelijkheden waren. Monteur Johan verstaat zijn vak ook uitstekend. Werkt netjes, geeft ook extra adviezen. Ruimt na afloop alles netjes op. Gaf in ons geval advies 2 extra spotjes aan te brengen in de douchecabine. Raadde tevens een afzuiginstallatie aan, waar we erg blij mee zijn. Kortom zeer goed geholpen. Aanrader!
Geschreven op: 22/08/1970
Bron: Qasa.nl
W. LeijenhorstZevenbergen
10 uit 10

Pagina's