Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Tevreden over levering van de keuken
Geschreven op: 29/12/2018
Marieke GrootenboerZevenbergen
7 uit 10
Zeer goede ervaring bij Grando Zevenbergen. Showroom werd op dat moment volop verbouwd dus daar maar beperkt ideeen op kunnen doen. Maar wisten wat we wilden en konden daardoor al snel tot een mooi ontwerp kwamen. Adviseur Frank heeft ons goed geholpen. Geen opdringerig gedoe wat we in veel andere keukenzaken als zeer vervelend hadden ervaren. Afspraken werden goed nakomen. Monteurs die de keuken kwamen zetten waren zeer deskundig. Werkten erg netjes. Absoluut een aanrader voor een bezoekje als je op zoek ben naar een nieuwe keuken. Tip maak wel een afspraak want de adviseurs daar zijn erg druk bezet
Geschreven op: 21/12/2018
Inge VerheijenZevenbergen
9 uit 10
Ik heb een keuken aangekocht. Het advies was prima en de keuken is tijdig en correct geleverd op een aantsl zeer kleine puntjes na die worden opgelost.
Geschreven op: 18/10/2018
Bron: Qasa.nl
DZevenbergen
8 uit 10
Een keuken, tot stand gekomen in perfect overleg en een prima samenspraak. Een geweldig bedrijf.
Geschreven op: 31/08/2018
Bron: Qasa.nl
Piet KeijsersZevenbergen
10 uit 10
Goed en volledig begeleid naar de koop van een keuken, alle details waar wij het bestaan niet vanaf wisten werden geadresseerd, de koop ging super. de levering gewoon conform afspraak, datum en tijd "spot on". De montage ook helemaal goed, gedaan door Pietje Precies de vakman!
Geschreven op: 06/07/2018
Bron: Qasa.nl
JurjenZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Prima winkel, stonden open voor onze wensen (al moest het op maat worden gemaakt) en alles kon in overleg. Helemaal top!
Geschreven op: 27/06/2018
Bron: Qasa.nl
MarjoleinZevenbergen
8 uit 10
Keuken zeer goede ervaring. Ervaring is kort maar krachtig
Geschreven op: 16/06/2018
Bron: Qasa.nl
Jeannette van leestZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en de adviezen waren professioneel en de adviseur dacht echt mee met ons om lastige stukken toch passend te krijgen in een mooi ontwerp. Vervolgens keuken netjes volgens afgesproken tijdspad geleverd en geplaatst ook dot door zeer vriendelijke vakmensen met oog voor details en ook weer meedenkend met de klant.
Geschreven op: 20/04/2018
Bron: Qasa.nl
KerstensZevenbergen
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij grando Zevenbergen zijn daar super goed geholpen en goed advies gekregen de keuken is zeer netjes geplaatst door de monteur ik ben zeer te vreden en raad iedereen aan om daar een keuken te kopen.
Geschreven op: 07/03/2018
Bron: Qasa.nl
Jurgen van meelZevenbergen
10 uit 10
Keuken laten verbouwen door grando zevenbergen. door Hr Frank zeer goed geholpen. afspraken en uitvoering goed geregeld
Geschreven op: 29/11/2017
Bron: Qasa.nl
J.v.d.BergZevenbergen
10 uit 10

Pagina's