Deze website maakt gebruik van cookies. Als u verder navigeert gaat u automatisch akkoord met de cookies.

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak voor onze bezoekers te verhogen en een gepersonaliseerd ervaring te bieden aan elke gebruiker. Door middel van cookies onthouden we uw voorkeuren en meten we gebruikersinteractie. Een cookie kan geen persoonlijke informatie bevatten, zoals een telefoonnummer of e-mailadres, zodoende kunnen cookies dus niet gebruikt worden voor ongevraagde telemarketing of e-mail nieuwsbrieven.

x SluitenOk



Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Een keuken, tot stand gekomen in perfect overleg en een prima samenspraak. Een geweldig bedrijf.
Geschreven op: 31/08/2018
Bron: Qasa.nl
Piet KeijsersZevenbergen
10 uit 10
Goed en volledig begeleid naar de koop van een keuken, alle details waar wij het bestaan niet vanaf wisten werden geadresseerd, de koop ging super. de levering gewoon conform afspraak, datum en tijd "spot on". De montage ook helemaal goed, gedaan door Pietje Precies de vakman!
Geschreven op: 06/07/2018
Bron: Qasa.nl
JurjenZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Prima winkel, stonden open voor onze wensen (al moest het op maat worden gemaakt) en alles kon in overleg. Helemaal top!
Geschreven op: 27/06/2018
Bron: Qasa.nl
MarjoleinZevenbergen
8 uit 10
Keuken zeer goede ervaring. Ervaring is kort maar krachtig
Geschreven op: 16/06/2018
Bron: Qasa.nl
Jeannette van leestZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en de adviezen waren professioneel en de adviseur dacht echt mee met ons om lastige stukken toch passend te krijgen in een mooi ontwerp. Vervolgens keuken netjes volgens afgesproken tijdspad geleverd en geplaatst ook dot door zeer vriendelijke vakmensen met oog voor details en ook weer meedenkend met de klant.
Geschreven op: 20/04/2018
Bron: Qasa.nl
KerstensZevenbergen
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij grando Zevenbergen zijn daar super goed geholpen en goed advies gekregen de keuken is zeer netjes geplaatst door de monteur ik ben zeer te vreden en raad iedereen aan om daar een keuken te kopen.
Geschreven op: 07/03/2018
Bron: Qasa.nl
Jurgen van meelZevenbergen
10 uit 10
Keuken laten verbouwen door grando zevenbergen. door Hr Frank zeer goed geholpen. afspraken en uitvoering goed geregeld
Geschreven op: 29/11/2017
Bron: Qasa.nl
J.v.d.BergZevenbergen
10 uit 10
Goede adviseur, goede monteurs, goede nazorg, dus in een woord prima.
Geschreven op: 03/11/2017
Bron: Qasa.nl
Bernard JacobsZevenbergen
10 uit 10
Wederom de gedetaillitische service van Jack (de franchisenemer). hij denkt altijd erg goed mee en weet onze wensen duidelijk op papier te zetten. aan alles waar je zelf niet aan denkt, denkt hij. waardoor de badkamer (en eerst ook keuken) altijd helemaal klopt
Geschreven op: 24/10/2017
Bron: Qasa.nl
Fam. HoltzerZevenbergen
10 uit 10
Bij Grando Zevenbergen een nieuwe Keuken gekocht. Heel goed advies van Frank die nam ruim de tijd had ook ideeën waar we een goed gevoel bij hadden . De monteurs die de Keuken hebben geplaatst werken heel secuur zijn erg vriendelijk. De Tegelzetter die de Keuken vloer en de Hal Wc gedaan is heeft is n vakman . Wij zijn 100 % tevreden
Geschreven op: 24/10/2017
Bron: Qasa.nl
Caroline. OomenZevenbergen
10 uit 10

Pagina's