Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Ben zeer tevreden over de keuken die Grando keukens heeft geleverd. Zowel de voorlichting, als plaatsen zeer goed verlopen echt een aanrader
Geschreven op: 04/05/2019
Bron: Qasa.nl
H van RossemZevenbergen
8 uit 10
14-03-2019 We hebben onze badkamer gekocht bij Grando in Zevenbergen. Wat een prettige ervaring er werd goed advies gegeven goed meegedacht en alles volgens afspraak afgeleverd. Er was helemaal niets wat ook maar een beetje tegenzat. De badkamer is geplaats door zeer bekwaamde en vriendelijke monteurs en bevalt uitstekend
Geschreven op: 14/03/2019
Fam. ErnestZevenbergen
10 uit 10
Keuken gekocht, hele goede informatie en creatieve oplossingen. Aanvulling ontvangen 6 februari 2019: Keuken is zeker naar tevredenheid geleverd en geïnstalleerd.
Geschreven op: 01/02/2019
Bron: Qasa.nl
FritsZevenbergen
8 uit 10
Tevreden over levering van de keuken
Geschreven op: 29/12/2018
Marieke GrootenboerZevenbergen
7 uit 10
Zeer goede ervaring bij Grando Zevenbergen. Showroom werd op dat moment volop verbouwd dus daar maar beperkt ideeen op kunnen doen. Maar wisten wat we wilden en konden daardoor al snel tot een mooi ontwerp kwamen. Adviseur Frank heeft ons goed geholpen. Geen opdringerig gedoe wat we in veel andere keukenzaken als zeer vervelend hadden ervaren. Afspraken werden goed nakomen. Monteurs die de keuken kwamen zetten waren zeer deskundig. Werkten erg netjes. Absoluut een aanrader voor een bezoekje als je op zoek ben naar een nieuwe keuken. Tip maak wel een afspraak want de adviseurs daar zijn erg druk bezet
Geschreven op: 21/12/2018
Inge VerheijenZevenbergen
9 uit 10
Ik heb een keuken aangekocht. Het advies was prima en de keuken is tijdig en correct geleverd op een aantsl zeer kleine puntjes na die worden opgelost.
Geschreven op: 18/10/2018
Bron: Qasa.nl
DZevenbergen
8 uit 10
Een keuken, tot stand gekomen in perfect overleg en een prima samenspraak. Een geweldig bedrijf.
Geschreven op: 31/08/2018
Bron: Qasa.nl
Piet KeijsersZevenbergen
10 uit 10
Goed en volledig begeleid naar de koop van een keuken, alle details waar wij het bestaan niet vanaf wisten werden geadresseerd, de koop ging super. de levering gewoon conform afspraak, datum en tijd "spot on". De montage ook helemaal goed, gedaan door Pietje Precies de vakman!
Geschreven op: 06/07/2018
Bron: Qasa.nl
JurjenZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht. Prima winkel, stonden open voor onze wensen (al moest het op maat worden gemaakt) en alles kon in overleg. Helemaal top!
Geschreven op: 27/06/2018
Bron: Qasa.nl
MarjoleinZevenbergen
8 uit 10
Keuken zeer goede ervaring. Ervaring is kort maar krachtig
Geschreven op: 16/06/2018
Bron: Qasa.nl
Jeannette van leestZevenbergen
10 uit 10

Pagina's