Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Gewoon goed
Geschreven op: 04/02/2016
Patrick GoossensZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Zevenbergen. Het beval ons erg goed. Klant vriendelijk zeer goed behulpzaam goed kan altijd met vragen bij hun komen en wordt dan opgelost. Wij zijn blij dat wij bij Grando terecht zijn gekomen.
Geschreven op: 04/02/2016
R. SukulZevenbergen
8 uit 10
Goede Service. En prima opgelost. Wel heb ik gevraagd om 3koelkastdoppen maar nog niets ontvangen jammer.
Geschreven op: 04/02/2016
Ine van den broekZevenbergen
8 uit 10
Alleen apparatuur gekocht en deze zijn door een derde geplaatst. Deze laatste moest wel contant betaald worden met factuur. Verder prima geregeld. .
Geschreven op: 04/02/2016
P.B. KurpershoekZevenbergen
8 uit 10
Iedereen denkt mee om het zo mooi mogelijk en betaalbaar te maken
Geschreven op: 04/02/2016
Piet-Jeanne den RidderZevenbergen
10 uit 10
Uitstekend
Geschreven op: 04/02/2016
. WeversZevenbergen
10 uit 10
Wij hebben een greeploze keuken gekocht. Toen wij gingen kijken voor een nieuwe keuken hadden we nog geen idee wat we precies wilden kopen en gingen eigenlijk alleen kijken om inspiratie op te doen. Door het prettige advies dat we kregen hebben we nadat we ook nog bij 2 andere winkels zijn wezen kijken toch voor Grando gekozen. Het voelde goed. En dat blijkt ook uit de service die zij geboden hebben.
Geschreven op: 29/01/2016
Bron: Qasa.nl
JacquelineZevenbergen
8 uit 10
We hebben een keuken gekocht bij Grando Zevenbergen. Vanaf onze binnenkomst in de showroom heeft men alle tijd voor ons genomen door te luisteren naar onze wensen. Hebben die met gekregen adviezen van het personeel meerdere keren besproken. Ook is het verkopende personeel zeer correct en naar mijn mening niet opdringerig. Dat gevoel hadden we wel in andere bezochte zaken. Aflevering is ook zeer netjes. We hebben ook een goede ervaring met het plaatsen van de keuken. Zeer goede en netjes werkende montage medewerkers. En al met al zeer tevreden dus.
Geschreven op: 11/12/2015
Bron: Qasa.nl
Fam. LokersZevenbergen
10 uit 10
Professioneel, klantgericht, draagt mooie en goede ideeën aan. Kijkt/controleert eerst voordat er klakkeloos een tekening wordt getekend (in andere keukenzaken gebeurt dit namelijk wel!) Wij zijn heel tevreden en enorm blij met de keuken!
Geschreven op: 28/11/2015
Bron: Qasa.nl
veraZevenbergen
8 uit 10
We geven Grando Zevenbergen een 9 voor het installeren en bouwen van onze keuken. Men neemt ruim de tijd voor je, in ons geval een ochtend of 3 voor het uitwerken en adviseren E.e.a. zonder dat je je verplicht voelt. De door hun ingehuurde monteurs/timmerlieden stukadoors waren uiterst bekwaam, deden hun werk goed. We kunnen en zullen Grando Zevenbergen dan ook warm aanbevelen!
Geschreven op: 18/11/2015
Bron: Qasa.nl
J.M. van SuylekomZevenbergen
8 uit 10

Pagina's