Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Na waterschade keuken goed geholpen en geadviseerd. Fijn ontvangen en ruim de tijd genomen. Uitstekend gemonteerd door Nick Haverman. Dik tevreden
Geschreven op: 03/01/2019
Bron: Qasa.nl
Sandra VinkHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Goede professionele en vriendelijke service van Johan. Niet opdringerig. Soms iets te veel zijn Eigen idee maar absoluut niet drammerig. Luistert naar de klant en heft echt hart voor de keukens en klanten
Geschreven op: 21/12/2018
Jack MeimaHazerswoude-Dorp
9 uit 10
Vandaag is onze keuken gerenoveerd door Grando Hazerswoude! Begin oktober in de showroom geweest en fijn ontvangen door het personeel daar. We hadden goed voor ogen wat we wilden en hierin werden we goed geadviseerd door de verkoper/manager. Lekkere heldere communicatie met goede tips en voorbeelden uit de mooie showroom. Keuze gemaakt om alle19 fronten te laten vervangen en een nieuw hangdressoir te kopen, later jwam daar nog een nieuwe inbouwkoelkast bij. Prijstechnisch een goede deal denken wij, waarbij ons gevoel in elk geval erg goed was icm de beloofde service en levering. Na 1 week is ter plaatse ingemeten door de monteur die ook de montage zou komen doen in december. Nu dus alles geplaatst en we zijn supertevreden! Goede keus, mooie keuken, professioneel gepkaatst en afgewerkt, fijne communicatie met Grando Hazerswoudevan begin tot het eind! Aanrader!
Geschreven op: 13/12/2018
Bron: Qasa.nl
Fam. BatenburgHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Zowel een keukenrenovatie als een nieuwe badkamer gekocht beide op hetzelfde moment uitgevoerd. Mooi design goede kwaliteit onderdelen en zeer vakbekwame monteurs. We zaten twee weken in het stof maar dan heb je ook wat
Geschreven op: 09/12/2018
Johan ElzengaHazerswoude-Dorp
9 uit 10
alles is naar wens verlopen zou dit bedrijf zeker aanraden Aanvulling ontvangen 24 november 2018: Een keuken gekocht. Is al geplaatst. Wij zijn dik tevreden.
Geschreven op: 23/11/2018
Bron: Qasa.nl
acvanasperenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht -mooie showroom -heel goed geholpen -aanpassingen allemaal geen probleem -geen zorgen Aanvulling ontvangen 22 november 2018: De aankoop is al geleverd en in goede orde ontvangen.
Geschreven op: 17/11/2018
Bron: Qasa.nl
BertHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Badkamer en wc ruime keuze en prima advies conform mijn wensen/verwachtingen. Keuken was een showroommodel met aanpassingen. Ook hier perfect geholpen. Alles voor een heel betaalbare prijs.
Geschreven op: 02/11/2018
Bron: Qasa.nl
Wil BerendsenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
We hebben onze badkamer gekocht bij Grando Hazerswoude. We zijn erg goed en deskundig geadviseerd door mevrouw Loes Welter. Ze nam alle tijd voor ons. We zijn ook erg te spreken over de professionele wijze waarop de verbouwing van de badkamer heeft plaatsgevonden. Kortom: wij zijn tevreden klanten!
Geschreven op: 19/10/2018
Bron: Qasa.nl
Robert blomHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht van de verkoper Gert Kropf .We zijn zeer vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd . Nemen alle tijd voor je .Wij zijn zeer tevreden en hebben een prachtige keuken waar we trots en blij mee zijn . Kortom , wij raden u aan om daar eens te gaan kijken en uw keuze te maken.
Geschreven op: 05/10/2018
Bron: Qasa.nl
Schouten-van SonHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn super goed geholpen door Rutger ! Dank daarvoor !
Geschreven op: 04/09/2018
Bron: Qasa.nl
Hans en MoniqueHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's