Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Alhoewel er nog wat afwerk en nalevering puntjes zijn, zijn we zeer tevreden over de geleverde keuken. Alles netjes conform afspraken en op tijd geleverd. We hadden een uitstekende aannemer/installateur. Een ouderwetse vakman en dat bedoel ik heel positief. Werkte netjes, kwam met goede voorstellen en was daarnaast vriendelijk en nauwgezet. We bleken ook nog een gemeenschappelijk hobby te hebben, dus er was voldoende gesprekstof tijdens de pauzes.
Geschreven op: 24/03/2017
Bron: Qasa.nl
Peter HarteveldHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Wij hadden net voor de garantie verliep, problemen met onze toillet brillen. De fabrikant van de brillen lukte het maar niet om de juiste onderdelen te leveren. Grando Keuken en badkamer centrum Waddinxveen heeft daarna zelf de garantie op zich genomen en ons netjes zonder moeilijk te doen twee nieuwe brillen geleverd. Ik moet zeggen trouwen nu ik toch een revieuw plaats dat wij indertijd gewoon goed en niet opdringerig geholpen zijn. Hebben wij weer een badkamer nodig of een keuken dan gaan we er zeker weer langs.
Geschreven op: 22/03/2017
Bron: Qasa.nl
Marcel BruinHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Een Fijne service, vooral goed en duidelijk advies gekregen en uiteindelijk alles naar wens samengesteld. Wij veranderden nog wel eens van gedachte en daar werd goed naar geluisterd. Ook heel blij met de monteur die ons heeft geholpen met het voorbereiden, plaatsen van de keuken. Zelf extraatjes waren voor hem geen probleem. Super tevreden met het eindresultaat!
Geschreven op: 20/03/2017
Bron: Qasa.nl
MarisaHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Nadat wij eerder erg goed waren geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer een aantal jaar geleden hebben wij recent een nieuwe en erg mooie keuken uitgekozen en geleverd gekregen door Grando Hazerswoude. We hebben leuke gesprekken gehad en zijn goed geholpen. Mochten we ooit nog een nieuwe badkamer of keuken zoeken gaan we zeker terug. Kortom zeker aan te bevelen als u een nieuwe keuken/badkamer zoekt!
Geschreven op: 19/03/2017
Bron: Qasa.nl
Hein KranendonkHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Het team van Grando Hazerswoude-Dorp maakt er van begin tot eind een feest van, wat toch hoort bij een aanschaf van een nieuwe keuken. We zijn zeer tevreden over het gehele project, zowel bij het uitzoeken van de keuken, alle communicatie tussentijds en het plaatsen van de keuken door een echte vakman!
Geschreven op: 17/03/2017
Bron: Qasa.nl
M. MeilofHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Begin dit jaar hebben wij een keuken geleverd gekregen en zijn daar echt 100% tevreden mee. Alle afspraken werden netjes nagekomen zelfs toen wij moesten uitstellen met de voorbereidende werkzaamheden omdat we de sleutel toch een week later pas zouden krijgen. Toch hebben ze alles omgegooid om deze koof met spotjes op tijd af te hebben. (deze moest ook nog door hun gestuct worden). De keuken zelf stond er binnen twee dagen in en was ook gelijk helemaal af!! Super kwaliteit genoeg keuze en duidelijk uitleg gehad. Echt top bedankt!!
Geschreven op: 13/03/2017
Bron: Qasa.nl
Elbert V VHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Bij Grando een prachtige keuken gekocht, waar we erg blij mee zijn. Het ontwerp was verrassend en helemaal naar onze wensen. De levering werd ondanks de feestdagen aangepast aan de oplevering van ons huis, wat weken eerder bleek te zijn dan verwacht. Waardoor wij meteen in een huis met keuken konden gaan wonen.
Geschreven op: 10/02/2017
Bron: Qasa.nl
RikieHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Goed advies en leuke ideeen van de verkoper! Nemen echt de tijd voor je! Wijzigingen geen problemen alles in goed overleg! Word goed op de hoogte gehouden van de status van levering, houden zich goed aan afspraken! Wij hebben de keuken gekocht en zelf geplaatst! Vooral goed geholpen door Hans en Johan!
Geschreven op: 03/02/2017
Bron: Qasa.nl
van TolHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Opnieuw (evenals 9 jaar geleden ) een keuken gekocht bij dit fileaal. En wederom zeer tevreden en blij met het eindresultaat! Goede service, ervaren medewerkers. Zeer klantvriendelijk. Alle tijd voor de klant. Absoluut een aanrader!
Geschreven op: 27/01/2017
Bron: Qasa.nl
JH SlappendelHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Wij hebben bij Grando in Hazerswoude-Dorp een keuken en badkamer gekocht. Onze ervaring met deze vestiging van Grando is goed. De adviseurs zijn deskundig en bekwaam. Bij het maken van het ontwerp van de keuken en badkamer hebben zij ons zeer goed geholpen. Ook aannemer Ton Prins die door Grando werd ingeschakeld om de badkamer en keuken te plaatsen heeft een zeer mooi resultaat geleverd.
Geschreven op: 23/12/2016
Bron: Qasa.nl
Harm HeggeHazerswoude-Dorp
8 uit 10

Pagina's