Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Goede Service, meedenkend, niet over de top, Er wordt goed meegedacht en aan alle financiele mogelijkheden wordt gedacht. De levering was keurig op tijd en ook de monteur waren op tijd en hebben alle werkzaamheden keurig netjes afgeleverd.
Geschreven op: 02/12/2016
Bron: Qasa.nl
jose versluisHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Het was en is een goed bedrijf met goed mensen Enkel wel snel om weg te zijn Geen enkele uitleg hoe de apparaten werken vonden wij een nadeel Veder wel aardige mensen wel mee denkend
Geschreven op: 21/11/2016
Bron: Qasa.nl
J de VosHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Nadat de glazen douchedeur in het bad was gevallen en er 2 grote gaten waren ontstaan, hebben ze zo met ons meegedacht om een passende oplossing te vinden met ons beperkte budget. Het resultaat is een prachtige inloopdouche, waar wij super blij mee zijn. we willen ze bedanken voor de geweldige service!
Geschreven op: 13/11/2016
Bron: Qasa.nl
Karin en Luud VerhaakHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Prima advies en service gekregen. Ook De klantvriendelijkheid is uitstekend. Keuken en badkamer worden door zeer vakkundige monteur geplaatst Prijs/kwaliteit verhouding goed. Kan Grando Hazerswoude dorp van harte aanbevelen.
Geschreven op: 11/11/2016
Bron: Qasa.nl
De VriesHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Via familie in contact gekomen met Grando keuken en badkamers. De medewerkers hebben een goede service verricht. Kwaliteit in de geleverde spullen. Helpen met inrichten. Luisteren naar wensen van de klant. Wij zijn benieuwd of de service zo goed blijft als er iets blijkt te zijn, wat wij absoluut niet verwachten.
Geschreven op: 23/09/2016
Bron: Qasa.nl
Sabine TertnikHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Prima geholpen. Carlos is goede adviseur. De eerste indruk van de winkel was gelijk goed en nergens anders meer gaan kijken. Wij voelden ons op ons gemak en konden rustig alles bekijken en vragen stellen.
Geschreven op: 16/09/2016
Bron: Qasa.nl
Rina van BeelenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Zeer plezierige samenwerking met adviseur en monteur. Oprechte belangstelling van mevrouw Welter tijdens de opbouw van de badkamer. Monteur Dick van der Wilt werkte zeer nauwkeurig, had duidelijk plezier in het werk. Hij rondde iedere avond de werkzaamheden keurig af, gaf uitleg hoe hij de volgende dag verder ging. Dat gaf ons overzicht in deze 'stoffige' tijden. We hebben de samenwerking met mevrouw Welter en Dick van der Wilt als zeer plezierig ervaren! Het eindresultaat mag er zijn. Deze trotse bezitters van een nieuwe Grando badkamer hebben iedere dag visite van nieuwsgierige buren. Wij zijn heel blij met deze badkamer. Mieke en Pierre Bernard
Geschreven op: 22/07/2016
Bron: Qasa.nl
Mieke en Pierre BernardHazerswoude-Dorp
10 uit 10
De ontvangst in de showroom was erg vriendelijk , ik voelde me meteen welkom . Samen met de verkoper mooi materiaal uitgezocht . Het enige minpuntje was dat de levering/montage twee weken uitgesteld moest worden t.o.v. de oorspronkelijke leverdatum , maar uiteindelijk kwam alles goed , De monteur was vakbekwaam en vriendelijk , en het resultaat ziet er prachtig uit ! Ik zal buren/vrienden dit bedrijf zeker aanbevelen als ze aan een nieuwe keuken toe zijn !
Geschreven op: 20/06/2016
Bron: Qasa.nl
W.H.SepersHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Keuken en Badkamer hebben wij hier gekocht. We zijn erg vriendelijk geholpen in de showroom. Ze hebben een uitstekende service en zeer goede vakmensen voor de montage! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je te laten inspireren.
Geschreven op: 09/06/2016
Bron: Qasa.nl
TamaraHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Onze ervaring met Grando Keukens is uitmuntend. Wij zijn zeer goed geholpen, een adviseur die precies wist wat wij wilden maar ons ook aandachtspunten gaf. De tekening die wij van de keuken gemaakt hadden, zoals wij het wilden, is door haar heel goed digitaal in beeld gebracht. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Geschreven op: 27/05/2016
Bron: Qasa.nl
Mijndert en Corrie BlokHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's