Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Creatieve inbreng. Wij zouden niet op het idee gekomen zijn om de keuken zo in te delen. Het kost tijd om alles goed uit te zoeken. We kregen tijdens het uitzoeken van de keuken een lunch aangeboden. Vakkundig en goed geplaatst. Geen gedoe, maar alles volgens afspraak. We hebben zelf helemaal niets hoeven doen.
Geschreven op: 24/05/2016
Bron: Qasa.nl
G. JonkersHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Keuken gekocht bij Hans. Een zeer prettig verkoopgesprek en tekeningen. Goede meedenker en geen Pusher (heerlijk) en Nick de keuken kwam monteren is in 1 woord een topper! Wat een vakman!! Nick kan alles!!
Geschreven op: 18/05/2016
Bron: Qasa.nl
Mariska van HaaftenHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Het enthousiasme en betrokkenheid van Johan is geweldig. De installateur , Johan Snijders, verdient alle lof, eindelijk iemand die zijn vak verstaat . Jammer dat Siemens een fout heeft gemaakt die niet bepaald klantgericht werd opgelost. Klacht loop nog. Grando Hazerswoude treft geen blaam in deze , hebben er alles aan gedaan.
Geschreven op: 13/05/2016
Bron: Qasa.nl
hank en riaHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de aankoop. We hadden een goede indruk vanaf de eerste kennismaking met u de receptioniste Monique en Wouter van de badkamers tot aan de vakkundige plaatsing door Jos en Peter van het keukenblad de kookplaat en de plaatsing van de douchewand. Het was informatie en vakwerk van en door vakmensen. En die goede indruk is alleen maar bevestigd nu alles geplaatst is.
Geschreven op: 20/04/2016
Fam. PetersHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Badkamer en keuken gekocht. Vriendelijk ontvangst, mooi ontwerp, staan op voor suggesties, aanpassingen geen probleem. Prima levering en montage en in afgesproken tijds bestek. Zeker een bezoek waardig.
Geschreven op: 12/04/2016
Bron: Qasa.nl
Fam vd GeestHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hazerswoude en zijn op alle fronten zeer tevreden. Goede adviezen en prima monteur, ze denken met de klant mee en we genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
Geschreven op: 08/04/2016
Bron: Qasa.nl
C. van der HelmHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Wij werden leuk ontvangen en heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. ook bij het inmeten van de vensterbank en de spatranden tot op de mm. heel goed werk en nogmaals bedankt. Koos Blonk
Geschreven op: 21/03/2016
Koos BlonkHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Heel netjes geholpen ze namen alle tijd voor totaal niet opdringerig We hadden het gevoel dat er met ons meegedacht werd. Klasse zaak
Geschreven op: 19/03/2016
SchreudersHazerswoude-Dorp
8 uit 10
Zeer byzonder en heel erg klant gericht. Alle tijd die nodig is om tot een tevrede koop over te gaan. Ook de bemiddeling bij de verkoop van de oude keuken was super. Dank hiervoor. GRANDO is voor ons grandioos
Geschreven op: 28/02/2016
Bron: Qasa.nl
Wim DruijffHazerswoude-Dorp
10 uit 10
Alles ging prima. Vanaf de eerste contacten tot en met de aflevering van de spullen. De aannemers waren aardig en deskundig. Goede en nette werkers.
Geschreven op: 25/02/2016
W van de WielHazerswoude-Dorp
10 uit 10

Pagina's