Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Zijn na goede ervaringen van vorige keuken weer naar Grando Delft gegaan. Zeer goed geholpen en geadviseerd door Patricia: iemand die écht meedenkt en enthousiast is. Ook na de deal kun je altijd bij Grando Delft terecht. Goed adres!
Margot Maas
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 11 mei 2020
Tevreden over deskundigheid, klant vriendelijkheid, bereidheid stapje extra te doen en de monteur was nauwkeurig en had oog voor detail.
T.wolffenbuttel
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 20 april 2020
Zeer kundige adviseurs die van A tot Z hebben meegedacht bij de aanschaf van onze woonkeuken! Aanvulling ontvangen 14 april 2020: De aankoop is al geleverd en gemonteerd. We zijn zeer tevreden over de installateur van de keuken. Het werkblad is beschadigd en daar is gelijk actie op ondernomen en een nieuwe zal nageleverd worden.
Odette
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 13 april 2020
Prima geholpen
Anoniem
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Feedback Company - 30 december 2019
Uitstekend geholpen door Patricia! Een goede samenwerking en met veel inspiratie, we zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken :-) Aanvulling ontvangen 9 maart 2019: keuken is reeds geplaatst tot tevredenheid.
henk
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 8 maart 2019
Wij hebben een nieuwe badkamer aangeschaft. We zijn deskundig geadviseerd, de montage is supergoed, vlot en deskundig verlopen.
S. Weterings
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 8 februari 2019
Zeer goed geholpen en heel tevreden met het resultaat.
H krempel
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 14 september 2018
De werkzaamheden zijn nog niet afgerond, maar het advies en verdere werkzaamheden tot op heden waren prima.
jwvandenpoll
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 29 juni 2018
Zeer goede keuken gekocht, met zeer goede service en nazorg. Meedenken met de klant tot in de kleinste details. Goed alternatieven bedenken om binnen budget te blijven. Prachtig eindresultaat op zeer kundige wijze geplaatst, conform was afgesproken. Laatst op zeer nette wijze vaatwasser vervangen en opnieuw alle kastdeurtjes kostenloos opnieuw gesteld. Grando delft chapeau!
Mira
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 16 mei 2017
Ik zeer tevreden over de zaak zowel bij de bestelling als bij de levering. Ik had er al eens een nieuw toilet gekocht en ook de montage was geweldig. Ik koop er graag vaker en kan hem anderen aanbevelen.
Bert van der Hoek
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 22 maart 2017
verkoop goed, installatie prima, communicatie slecht. Offerte jammer te duur, niet alles behoefde uitgevoerd, scheelt opgeteld veel geld. Eerst inmeten/situatie bekijken dan pas kun je offerte juist invullen. Hier vooraf ingevuld zo werken ze met vaste prijzen, bijvoorbeeld afdekken 170 euro, bleek alleen een stukloper in de gang? Wel tevoren betalen dus dan kun je ook weinig meer en dat is jammer, wij als leek wisten ook niet beter. Installateurs prima die kunnen daar niets aan doen.
Smaardijk
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 18 maart 2017
Zeer fijn geholpen in de winkel met het kopen van een keuken en perfect geplaatst door een zeer precieze monteur. Tijdens het ontwerpen van de keuken zijn wij zeer goed geholpen met het bepalen van de materialen en kleur en hebben wij gelijk inspiratie opgedaan voor de inrichting van de keuken. Wederom helemaal tevreden, net als 16 jaar geleden.
Edwin van Rijn
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 6 januari 2017
Zeer Vriendelijk personeel staan voor je klaar en denken met je mee. Genoeg keuze met zeer veel mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen. Levertijd is snel. Monteurs zijn zeer netjes en ook meedenkende.
Anja
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 6 januari 2017
Wij hebben een keuken gekocht en zijn meer dan super tevreden over degene die ons geholpen heeft ! Zij heeft nadat we reeds 4 andere keukenzaken bezocht hebben een hele andere praktische indeling gemaakt ! Zij is kundig en enthousiast. Maar het zou nog beter zijn geweest wanneer we voordat de keuken geplaatst ging worden kontakt hadden gehad met de monteur !
M.Arkesteijn
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 18 november 2016
Nette zaak (die helaas wel regelmatig aan het verbouwen is), met 3 mensen met passie voor de zaak, alle drie met eigen invalshoek en expertise. Er wordt ruimschoots de tijd genomen, niet gepusht, ruimschoots voorzien in gekleurde tekeningen van de diverse opstellingen. De follow-up laat wel eens op zich wachten. Uiteindelijk is de keuken is mooi geplaatst. Dat is het belangrijkst!
Van Gaalen
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 17 oktober 2016
Goed meedenken en niets was teveel. Tevreden over het gehele traject en het enthousiasme van de keukenadviseuse Sandra Grootscholten. Geen druk en/of dwang opgelegd gekregen en dat is wel eens anders.
K. Eerbeek
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 24 juni 2016
Service bij Grando Delft is goed. Goeie monteur met veel kennis. Hij moest ter plekke de keuken aanpassen en heeft dat perfect gedaan. Het gat voor de kookplaat was te groot gezaagd waardoor er een nieuw blad moest komen. Dit is echter snel geregeld en kon in de tussentijd de keuken gewoon gebruiken. Al met al zeer tevreden. De keuken is erg mooi geworden.
Dennis Donath
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 13 mei 2016
20 jaar na onze eerste keuken wederom bij Grando een nieuwe keuken en badkamer gekocht. Prima advies in de winkel op gebied van ontwerp en materiaal keuze. De installateurs zijn vak bekwaam en denken tijdens de uitvoering mee om tot het gewenste resultaat te komen. Al met al zijn wij zeer tevreden over het resultaat !
P. Nieuwenhuis
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 23 januari 2016