Waarschuwingsbericht

The filter location was removed because it did not return any results.

Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Toen wij de winkel in kwamen, werden wij al gauw vriendelijk ontvangen door Elise. Ze vroeg of we eerst rond wilde kijken en ging later met ons zitten. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons om naar onze wensen te luisteren en liet veel materialen zien en gaf daarbij een heldere uitleg. Ze ging met onze wensen aan de slag en bij de tweede afspraak had ze al een prachtige tekening gemaakt van onze keuken. Na een paar kleine aanpassingen was het wachten op onze droomkeuken. Hij werd na een aantal weken vakkundig geplaatst en sindsdien kunnen we volop genieten van onze prachtige keuken. We zijn zo fijn en vakkundig geholpen dat we Elise en Grando Keuken iedereen aanraden!
Sandra Wemekamp
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 23 november 2022
Fijne showroom zeer vriendelijk geholpen. Veel nuttige informatie gekregen. Snelle levering.
Jh volkerts
Beoordeling van Grando Assen
Bron: Qasa - 22 november 2022
Mooie keuken ontworpen voor ons nieuwbouw huis meegedacht over de mogelijkheden.
Lilyan Maas
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 21 november 2022
De adviseur in Mijdrecht had zeker verstand van zaken kwam met hele goede ideeen om de keuken praktische en fraaier te maken. De leveren van de keuken was ook goed en kwamen hun planning na. Maar ook de afspraken die we hadden gemaakt. Het monteren hebben we zelf gedaan. Aan alles was gedacht en voor vragen waren ze goed bereikbaar. Echt top die jongens uit Mijdrecht. Ik zal ze zeker in de toekomst aanraden aan vrienden, collega en familie!
Rene
Beoordeling van Grando Mijdrecht
Bron: Qasa - 21 november 2022
Erg tevreden met onze nieuwe keuken en het interieuradvies van Annette nadat de keuken is geplaatst! We voelden ons zeer welkom in de winkel en er werd alle tijd genomen om samen met ons onze wensen op papier te zetten. Meerdere keren hebben we in de maanden nadat we de offerte hadden ondertekend gebeld/gemaild voor kleine aanpassingen en dit was elke keer geen enkel probleem. Het werd direct aangepast aan onze wensen. Klaasjan en Annette zijn klantvriendelijk, hebben veel geduld en hun professionele kijk en liefde voor het vak heeft er voor gezorgd dat wij elke dag met heel veel plezier en trots in onze woonkeuken zijn!
Mireille Bon
Beoordeling van Grando Enschede
Bron: Qasa - 21 november 2022
We zijn door Dave zeer goed geadviseerd. Hij dacht mee in onze wensen en maakte het eindresultaat nog mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. De service is super maar wat heel belangrijk is je bent geen nummertje. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en staan voor je klaar. Erg gelukkig met de geweldig mooie keuken.
verhoekx
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 18 november 2022
Rick verplaatste zich goed in onze wensen m.b.t. samenstelling materialen en kleurgebruik en hij gaf goed advies. De keuken was in één keer compleet en werd door een zorgvuldige monteur perfect geplaatst. Ook nadat de keuken was geplaatst is Rick langsgekomen om te zien of alles naar wens was. Super service een aanrader.
Strijker
Beoordeling van Grando Heerenveen
Bron: Feedback Company - 18 november 2022
Informatief en ongedwongen verkoopgesprek, met een creatief ontwerp als resultaat. Er werd echt met ons meegedacht en naar oplossingen gezocht om binnen budget en planning te blijven. Positief afwijkend is de heldere prijsstelling, waarbij er er niet geschermd wordt met acties, waarvoor de klant direct met beslissen. Kers op de taart is de ondernemer die na oplevering zelf nog langs komt om te kijken of alles naar wens is gemaakt.
Jan-Hein Mols
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 17 november 2022
Aanschaf nieuwe keuken, in de winkel goed geholpen door Anne Reijn. Montage volgens planning verlopen en door vakmensen (Peter en Rogier) geplaatst. Achterwand moet nog geplaatst worden. Tot op heden zeer tevreden.
G. van der Linden
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 16 november 2022
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn we goed geslaagd bij Grando keukens Tilburg. Dave heeft (in tegenstelling tot anderen) met ons meedacht wat wel kon. Aan de hand van eerlijk, vriendelijk en scherp advies over de inrichting en de prijs hebben wij onze droomkeuken samengesteld. Nu de keuken is geplaatst is het nog mooier dan we hadden verwacht! Kasten en apparatuur van mooie kwaliteit binnen een afgesproken budget! Alles op tijd geleverd en de keuken is zeer netjes geplaatst. Bedankt voor de prettige samenwerking Dave!
Familie Rama
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 16 november 2022
We gingen wat sceptisch na binnen om een keuken te zoeken. We hadden al wat show rooms bezocht maar niks na onze zin gevonden. We waren aan het rond kijken toen wij rustig werden benaderd door Linet. Ze hoorde onze wensen aan en liet ons met veel enthousiasme en passie verschillende opties zien. Gek genoeg werden we super enthousiast en onze droom keuken werd steeds meer werkelijkheid. Vanaf juli 2022 staat onze keuken te prijken in ons huis. We zijn super fijn en netjes geholpen. Zonder Linet hadden wij geen keuken gekocht. Dus wij raden Grando keukens in Doetinchem van harte aan. Ook Wim onze keuken zetter was een prettige ervaring professioneel werd de keuken geplaatst. En netjes gewerkt kortom wij zijn Super tevreden. Dus mensen twijfel niet en ga na Grando keuken in Doetinchem.
Anja Basten
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 15 november 2022
Wij hebben december 2021 de keuken gekocht, op aanraden van vrienden zijn wij naar Grando gegaan en moesten vragen naar Nick van der Laan. En helemaal terecht, hij heeft meeegedacht en ons van begin tot het eind begeleid. Met als resultaat dat wij heel tevreden zijn met onze keuken.
Fam A. Millenaar
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 15 november 2022
In deze Grando vestiging komen kennis en klantvriendelijkheid bij elkaar. We zijn prima geholpen en de levering en montage zijn prima volgens afspraak en met zorg gemonteerd. Aanrader!
Conny Bens
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 14 november 2022
Keuken gekocht. Fijn geholpen. Mooie zaak. Als er problemen zijn, worden ze ook weer opgelost.
J Febus
Beoordeling van Grando Rotterdam
Bron: Qasa - 14 november 2022
We zijn erg tevreden van het begin tot en met de oplevering. Romy is altijd beschikbaar voor vragen en toen de keuken geplaatst was heeft ze nog teruggebeld om te vragen hoe het allemaal verlopen was. Ook de partij die de keuken geplaatst heeft was erg kundig
M de Kruijf
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 14 november 2022
We hebben een mooie keuken gekocht bij Grando Naaldwijk en zijn perfect geholpen door Johan Hofman en zijn Team. We hadden een best wel moeilijke opdracht voor ons Tiny House om zo veel mogelijk kastruimte te creëren. Johan met zijn ervaring en inzicht heeft een mooie en praktische keuken gemaakt voor ons na veel uitzoeken e.d En daarbij nog een kastenwand voor de slaapkamer. Ook een projectje apart en zeer goed ingedeeld en professioneel opgelost door Jim (Vetec) die zowel de keuken en wandkast heeft geplaatst echt geweldig en betrouwbaar en professioneel, kortom top prestatie van het gehele team in Naaldwijk !
Piet van der Velde
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 10 november 2022
Keuken en badkamer gekocht. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Alles is supernetjes afgewerkt en gemonteerd. Vakwerk en ook nog eens hele aardige en behulpzame mannen. Complimenten voor het hele team!
Saskia
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 9 november 2022
Correcte levering van onze nieuwe badkamer. Vriendelijk personeel! Alles werd tot in detail geregeld! Erg tevreden ook over levertijd en installatie. Een echte aanrader! Zeer degelijk en luxe uitstraling als eindresultaat!
Ineke Jansen
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 9 november 2022