Waarschuwingsbericht

The filter location was removed because it did not return any results.

Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

De verbouwingswerkzaamheden zijn prima uitgevoerd. De werknemer heeft de oude keuken afgebroken, opgeruimd en de nieuwe opgebouwd. Dagelijks werd het afval opgeruimd.
Lenie Beckers
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 10 juni 2021
Goed geholpen door Coen die wist op elke vraag een antwoord en denkt graag met je mee. Vervolgens de uitvoering verzorgd door Ariël, dit was top en strak geregeld! En niet onbelangrijk geen tegel zit scheef! Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Een echte aanrader!
T. Steintjes
Beoordeling van Grando Doetinchem
Bron: Qasa - 9 juni 2021
Aanschaf nieuwe keuken, ziet er goed uit zoals door ons bedacht. Ook geleverd, compleet, conform tijdspad.
Bas
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Qasa - 9 juni 2021
Badkamer en keuken gekocht bij vestiging Zaandam. Goed geholpen door Maikel en alles kwam betrouwbaar over. Keuken en badkamer zijn super geworden en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Ook de kwaliteit van de lades, meubelen enz. is prima! De installateur van de badkamer, Rafik, werkt secuur en netjes en denkt met de klant mee en het tegelwerk is erg strak geworden. Door een probleem met onze vloer moest de installatie van de keuken worden uitgesteld maar hier werd goed in mee gedacht. Het enige minpuntje was dat het eindgesprek voor de badkamer te laat werd ingepland waardoor wij de beoogde startdatum niet konden halen. Dat werd nu drie weken later helaas. Al met al een hele goede ervaring en als we kijken naar hoe alles is geworden, kunnen we alleen maar blij zijn dat de keuze is gevallen op Grando!
Heitlager
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 juni 2021
Vorig jaar een badkamer gekocht bij Herman, die goed inspeelde op onze wensen. Ook de realisatie door Jeffrey en Jan was vakkundig en netjes. Na een half jaar in gebruik bleek de wasbak (beton) voor ons niet de juiste keuze. Herman heeft dit meer dan netjes opgelost door voor een zeer geringe bijdrage een nieuwe wasbak te laten plaatsen. Een uitstekende service bij Grando Tilburg dus!
Ad en Ingrid van Loon
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 6 juni 2021
Keuken en badkamer geplaatst. Bemiddeld in aannemer voor aanvullende werkzaamheden. Afspraken zijn nagekomen, soms iets later dan beloofd. Er werd pro-actief meegedacht. Soepel in betalingsafspraak.
Marieke van Bentum
Beoordeling van Grando Delft
Bron: Qasa - 5 juni 2021
Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken van Grando! In het gehele traject zijn we uitstekend geholpen en geadviseerd. Door gevraagd en ongevraagd advies zijn we tot onze droomkeuken gekomen. Loop je nu bij ons binnen, zou je zomaar kunnen denken dat je in de showroom staat. ;-) Tijdens de aankoop zijn we kundig en zorgvuldig begeleid en ook na de aankoop zijn we doorlopend geïnformeerd over de status, levering en montage. De montagepartner van Grando zorgde voor een strakke, zorgvuldige plaatsing.
Fam. Raaijmakers-van Dooren
Beoordeling van Grando Son
Bron: Qasa - 2 juni 2021
De keuken ziet er heel mooi uit precies naar onze verwachting
Bal
Beoordeling van Grando Epe
Bron: Qasa - 31 mei 2021
Bijzonder goed geholpen door de verkoper (Rutger) in een prachtig opgeknapte winkel. Levering en monteur kwamen ook precies zoals afgesproken. Kan eigenlijk niet beter. Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Betreft Nieuwe kasten(deuren) voor de keuken, inclusief nieuwe grepen en een quooker.
Vincent van Werkhoven
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 31 mei 2021
Wij zijn ontzettend tevreden met de keuken en het verloop ervan bij Grando Emmen. Vooral het gesprek met de heer Robben verliep heel fijn.
Bas Bussink
Beoordeling van Grando Emmen
Bron: Qasa - 31 mei 2021
Wij waren opzoek naar onze droomkeuken en zijn terecht gekomen bij Grando Tilburg. Ontzettend lieve en oprechte medewerkers! We hadden al een aantal keukenboeren gezien maar merkte meteen verschil in Tilburg. Ze luisteren naar wat je te besteden hebt en proberen je niet van alles aan te smeren. Herman heeft ons van begin tot eind geholpen en is zelfs nog bij ons thuis geweest om te kijken of alles naar wens en netjes was afgehandeld. Herman heeft ons blij kunnen maken met onze droomkeuken en wij raden hem absoluut aan iedereen aan!
Sharon Korevaar
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 30 mei 2021
We kregen goed advies en na het plaatse bleek dat de verkoper gelijk had kwa kleur van het blad. Afspraken zijn goed na gekomen en de levering was zeer snel. Keuken is zeer netjes in 1 dag geplaatst. We zijn blij dat we met Grando in zee zijn gegaan. Aanvulling ontvangen 31 mei 2021: Als er wat veranderd moet worden aan de aansluiting vooraf een prijs afspreken. In mijn geval moet de afvoer iets naar recht verplaatst worden, ongeveer €15 aan materiaal en nog geen uur werk dat koste me €150.
J. Verkerk
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 27 mei 2021
Wij zijn super blij en tevreden met onze nieuwe keuken van Grando Zwolle. Bas heeft ons alle zorgen uit handen genomen en ons van A tot Z begeleid. Omdat er zoveel keus is en er ontelbaar veel opties en mogelijkheden zijn was dit voor ons heel belangrijk. Wij raden Grando Zwolle daarom ook zeker aan!
Oostland
Beoordeling van Grando Zwolle
Bron: Qasa - 26 mei 2021
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg en zijn daar erg tevreden over. Er wordt goed meegedacht bij het ontwerpen van de keuken en de mogelijkheden of beperkingen die er zijn in de ruimte. Na het plaatsen van de keuken bleek helaas dat de afzuigkap niet voldeed in deze opstelling, maar in goed overleg wordt dit probleem opgelost met een andere afzuigkap. We zijn dus ook erg tevreden met de service die geleverd wordt in het geval er iets niet goed gaat. We zijn superblij met onze keuken en we raden iedereen Grando aan.
A. van Dijk
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 26 mei 2021
Goed, fijne begeleiding in aankoop keuken en badkamer. vriendelijk, kent en beoordeelt onze wensen en haalbaarheid. Risza zeer klantgericht. Als ik een tip mag geven: rondom de levering/montage is het fijn een kort lijntje te hebben met de verkoper. m.n. omdat er altijd wel dingen zijn die mis gaan of kunnen gaan of vragen. Ook fijn als rondom levering/montage even belt erna (direct erna) om te vragen of alles naar wens is en de monteur naar smaak zaken heeft geleverd.
Hundscheid
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 26 mei 2021
In 2020 kochten wij een nieuwe keuken en nieuw sanitair bij Herman van Grando Tilburg. Alles in 1 hand dat leek ons wel zo handig. Mooie kwaliteitsprodukten en praktische tips van de hand van Herman en goede persoonlijke begeleiding bij het verbouwingsproces.
K de Bresser
Beoordeling van Grando Tilburg
Bron: Qasa - 25 mei 2021
Bij Grando keukens te Utrecht een prachtige keuken uitgezocht met behulp van Iris Boering. Wat heeft Iris ons ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Heb haar service als zeer prettig ervaren, een ontzettend lieve vrouw, en heel behulpzaam. Ze wist precies onze wensen door te vertalen naar het ontwerp van een keuken. Iris is erg kundig en het voelde gelijk vertrouwd. Ook nadat de keuken geplaatst was heeft ze ons nog opgebeld of alles naar wens is. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken, en kan niet anders zeggen dan dat we echt een topservice hebben gehad!!
Lisanne
Beoordeling van Grando Utrecht
Bron: Qasa - 25 mei 2021
Johan heeft mij uitstekend geholpen. Hij is erg vriendelijk en staat altijd voor je klaar met zijn ruime kennis van keukens. Het is helemaal perfect verlopen. Aanvulling ontvangen 2 juni 2021: Betreft een complete keuken met apparatuur. De aankoop is al afgeleverd, heel netjes gedaan. Keuken is niet gemonteerd, dit heb ik zelf gedaan.
Jos van der Lugt
Beoordeling van Grando Naaldwijk
Bron: Qasa - 25 mei 2021