Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Over het gehele proces van verkoop ben ik tevreden. Alleen bij de finale het plaatsten van de keuken bleek dat de laden tegen en de afzuigkap tegen de muur aan schuurde. Ik had genoemd dat we de tegels gingen over tegelen. Die correctie is niet maar aangebracht in de berekening.
Margreeth van Dijk
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 20 juli 2015
Vriendelijk en prima advies. Uitstekende service. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die de aankoop van een keuken overweegt. Ben super tevreden over onze aankoop, plaatsing en afhandeling. Alles is hiermede gezegd. Hoop dat ze nog vele jaren mensen tevreden kunnen stellen.
C. Overdevest
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 20 juli 2015
Van eerste gesprek tot en met de oplevering, goed advies, meedenkend met de klant, op tijd geinformeerd en zich aan de afspraken gehouden. Zeker aan te raden. En vakmanschap van de ons aangeboden monteur.
cammeraat
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 22 juni 2015
De enige keukenwinkel die aan onze wens, om ons bestaand fornuis mee te nemen in het ontwerp en deze tussen te bouwen, heeft willen voldoen. Dank. Super gedaan. Ook badkamer advies van de monteur om de inloopdouche wat groter te maken dan gepland was een goede aanrader, zonder bijkomende kosten.
Tineke
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 13 juni 2015
Mijn oude keuken was meer dan 30 jaar oud in een huis met bouwjaar 1904. Ik heb nu een prachtige keuken waarvan alles vernieuwd is, inclusief de vloer, plafond en muren. Ik ben heel prettig geholpen bij vaak moeilijke keuzes. Ook de uitstekende vaklui waren enthousiaste, creatieve mensen.
Els de Natris
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 9 mei 2015
Wij hebben via Grando onze keuken laten renoveren. Er waren wat kleine problemen. Deze zijn echter keurig opgelost. Grando heeft gezorgd voor de vakmensen (schilder en monteur) zodat wij met 1 aanspreekpunt te maken hadden. Ze hebben keurig werk geleverd en onze keuken is weer als nieuw.
Bram Schaap
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 30 april 2015
Grandioos
Anoniem
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 18 maart 2015
Super resultaat en geweldige service
Fam. van der Eijk
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 18 maart 2015
goed
Anoniem
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 5 maart 2015
Uitstekende service door Grando.
Dhr. Koree
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 4 maart 2015
Wij zijn zeer te vrede met de geleverde werkzaamheden van de monteur en zouden hem van harte aanbevelen aan ander van klanten.
t. oppelaar
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 10 februari 2015
Grando is klantgericht en denken goed mee met je wensen op een prettige manier.
Toon en Nel Benders
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 26 december 2014
We zijn helemaal tevreden met het eindproduct
A.J. Meijer
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 1 oktober 2014
Perfect gedaan
Martjan
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 25 april 2014
De hele wijze waarop Grando ons heeft geholpen verdient een dikke pluim. Het kennismakingsgesprek met jou was prettig en voelde vertrouwd. Je hebt ons goed geadviseerd ook met de details. Het verplaatsen van stopkontakten en vervanging van verlichting was bij ons niet opgekomen. Net als de verplaatsing van de magnetron die nu op beugels hangt en niet meer op het aanrechtblad staat zorgt voor meer werkruimte. Nu dit is gerealiseerd ziet het er nog beter uit dan wij dachten. Ook over de man die de uiteindelijke uitvoering deed zijn wij zeer tevreden. Hij dacht met ons mee en deed ook een stapje extra voor ons. Dat maak je wel eens anders mee
Anoniem
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 22 april 2014
In 2010 de keuken en badkamer geplaatst door Keukencentrum Hazerswoude nu Grando, goed geholpen en perfect afgeleverd, het nieuwe huis liep wat uit met de oplevering geen probleem voor de leverancier, trafo ging stuk en scheurtjes in de douchekop na ca. 2 1/2 jaar, gebeld en nieuwe geleverd zonder problemen, hans uit hazerswoude heeft ons goed geholpen en staat/stond altijd voor ons klaar, zeker goed om te weten dat er nog vriendelijke, klantgerichte verkopers zijn. Als we weer een nieuwe keuken of badkamer willen weten we waar we zijn moeten ondanks dat we in Hedel wonen.
Henny van Dusschoten
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Qasa - 2 oktober 2013
Ruimte voor eigen inbreng aangevuld met kennis van vakman
Tine van Beuzekom
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 29 augustus 2013
Geweldig Nog steeds het heerlijkste plekje in ons huis
M. Stolwijk
Beoordeling van Grando Hazerswoude - Dorp
Bron: Feedback Company - 27 augustus 2013