Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Onlangs een prachtige donker grijze keuken gekocht. Verkoper dacht goed mee zodat alles wat wil wilde binnen ons budget paste. Helemaal top Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: Keuken door Grando geleverd maar door onszelf gemonteerd.
Nathalie Hoosemans
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 23 maart 2021
Grando Heerhugowaard is zeker een bezoek waard, daar weten ze wat service en kennis is op het gebied van keukens die we daar gekocht hebben. Keuken met een kookeiland in mat zwart is echt een top keuken geworden in ons huis in Den Helder. Goed geholpen door Jeff en zijn team, en de plaatsing is ook goed geregeld. Ik geef dit bedrijf en dikke 10 !
Richard en Jennifer de Jong
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 8 maart 2021
Jeff voelt precies aan wat de wensen zijn en komt zelf met ontzettend goede ideeën. Hij denkt mee zonder iets op te dringen, werkt heel pecies en bovenal neemt hij écht de tijd om een fantastisch eindresultaat te bereiken en hij legt ook duidelijk uit waarom hij iets wél of niet doet. Open en eerlijke adviezen. Grando Heerhugowaard is een échte aanrader.
Ard Dijkman
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 24 oktober 2020
Dankzij een deskundig advies en een perfecte montage hebben wij nu een droom van een badkamer. Monteur Virgil had het niet makkelijk maar hij bleef rustig en alles ging in overleg. We hoefden nergens voor te zorgen van vuilcontainer tot eindschoonmaak was allemaal dik voor elkaar. Dikke pluim!
Corry Pronk
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 20 oktober 2020
Goed meedenkend verkoopteam en zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden. Aanvulling ontvangen 8 oktober 2020: De keuken is al geleverd.
Frank en Regina Bloem
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 8 oktober 2020
Een goed en deskundig advies. We hebben in totaal 6 keukenwinkels bezocht maar wisten eigenlijk meteen dat de eerste het zou worden, Dat was Grando Keukens in Heerhugowaard. Fijne mensen daar en vaklui die de keuken kwamen plaatsen! Dank voor de goede service!
N. Ridder
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 8 oktober 2020
In juli 2019 een keuken uitgezocht. Prima geholpen door Jeff. In november 2019 is die geplaatst. Dit is door de monteurs prima uitgevoerd. Na enige maanden begon de spatrand achter het gasfornuis te verkleuren. (brandplek). I.o.m. Jeff hebben we in de zaak een ander type spatrand uitgezoch via een klein proefstuk. Tijdens plaatsen hiervan bleek er een kras op een van de delen zat. De helft was al geplaats, maar voor de andere helft zou een nieuwe plaat komen. Al na een dag vonden we de nieuw gekozen spatrand totaal niet passen bij het aanrechtblad. We hebben de plaatsing weer stop laten zetten. Uiteindelijk gekozen voor een glazen achterwand bij het fornuis, en de rest weer het zelfde materiaal als het aanrecht blad. Omdat Grando de glazen achterwand niet kon leveren, deze zelf aangeschaft en het overige deel opnieuw laten plaatsen door de monteurs van Grando In het geheel dus prima opgelost.
Astrid en Peter
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 2 september 2020
Zeer tevreden de keuken die wij gekocht hebben bij Grando is van begin tot en met plaatsing een feestje geweest. Alle lof voor de dame en heren die hier een aandeel in gehad hebben en daar bedoel ik mee het ontvangst in het filiaal alles naar wens kunnen regelen en de heren die de plaatsing hebben uitgevoerd zijn vakmensen petje af.
John en Anja Houwen
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 24 augustus 2020
Inmiddels al meerdere keukens aangeschaft via Grando. Er wordt altijd goed mee gedacht, levertijd en kwaliteit is echt super. Aanvulling ontvangen 19 augustus 2020: Het is reeds geleverd, wij hebben de keuze gemaakt zelf de montage te doen.
Shirley Wesselingh
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 18 augustus 2020
Badkamer: met Anja betrokken bij het ontwerp, Jeff als soepele onderhandelaar bij de financiën en mijn vrouw Agnes als het Brein, bleek al snel dat dit geen standaard badkamer ging worden.Grijze Italiaanse vloertegels, ook aan de wanden, houtelementen aan de muur en bij de door Patrick, een van de installateurs, ontworpen kantelkastjes voor wasgoed en voor handdoeken. Zwart design voor douchekop, toilet plus toebehoren waardoor stijl en functie heel mooi samenvallen. Maar, bij zo'n ontwerp hangt veel af van de installateurs die de uitvoering moeten doen. Leroy en Patrick ontpopten zich als deskundige, heel prettig meedenkende installateurs. Goed omgaand met improvisatiemomenten. En wat een zuivere planning (Leroy).Niet: "om vier uur naar huis" maar :" als het werk voor de dag " rond" is zijn we klaar". En in de pauzes gingen de koffiegesprekjes ook nog wel eens over meer dan " wanneer is het klaar" en " schiet het al op". We hadden die jongens ruim drie weken over de vloer dus dan is dat ook wel prettig. Anja en Jeff ( van Grando) zijn toen het helemaal af was, even komen kijken hoe het is geworden.
René Camp
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 27 juni 2020
Keuken gekocht , gaf vertrouwd gevoel bij het informeren en prima advies. Meerdere keren binnengelopenen steeds goed gevoel! Daardoor hier geslaagd Aanvulling ontvangen 1 mei 2020: Keuken is geleverd en naar tevredenheid geplaatst Aanrechtblad na plaatsing geheel vervangen ivm scheurtjes.
Kater
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 24 april 2020
Wij hebben een keuken gekocht bij grando heerhugowaard, we zijn zeer goed geholpen door de verkoper Jeff, hij dacht heel goed mee en kwam met goede iedeen en zeer mooie inbouw apparatuur. De prijs van de keuken was erg goed en de kwaliteit is ook toppie, het montage team heeft keurig werk afgeleverd en wij zijn nu super blij met een super strakke keuken! grando heerhugowaard is echt een aanrader om bij langs te gaan.
joep
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 26 maart 2020
Super blij ben ik met mijn gerenoveerde badkamer. Het is een hele uitdaging geweest om een ruimte van 2 x 1 meter met daarin ook een raam op een onhandige plek te kunnen voorzien van nieuw sanitair. Dankzij de kennis en ervaring en het meedenken van Jeff en Anja en de installateur is in een ruimte van 2 x 1 meter een badkamerwens samengebracht. Ik beschik over mooi gerenoveerde en praktische multifunctionle doucheruimte. Top, dank jullie wel!
Sandra Jager
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 8 maart 2020
Perfect geholpen in de showroom Plaatsen verliep ook goed duidelijke communicatie en alle afspraken zijn nagekomen
Anoniem
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Feedback Company - 27 januari 2020
Prima. Goed advies tijdens ons bezoek aan de showroom Heerhugowaard.
P.A. Prenen
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Feedback Company - 26 december 2019
Zojuist de vragenlijst ingevuld bijna alleen maar tienen we zijn dan ook bijzonder tevreden over de hele gang van zaken zoals het advies de aankoop het inmeten de gemaakte afspraken het afleveren en de montage deze mensen zijn vakkundig en komen hun afspraken na. Werkelijk fantastisch. Fam R Mooij Heerhugowaard
R.Mooij
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 23 december 2019
Over de aangeschafte keuken bij Grando in Heerhugowaard zijn wij uitermate te spreken. Mooie keuken goede kwaliteit. Los van de kwaliteit zijn wij ook zeer te spreken over het voortraject en de installatie. Tijden het uitzoeken van een geschikte keuken zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is goed meegedacht en vakkundig advies gegeven over wat er al dan niet mogelijk was. De installatie van de keuken is eveneens vakkundig gedaan. Ook door mensen die plezier in hun werk hebben en alles achter de komma goed willen achterlaten. Frank, Jeff, Bedankt voor de samenwerking.
Serge en Viviane
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 4 november 2019
Een nieuwe keuken en een nieuw toilet, gedurende het hele proces geen enkele negatieve ervaring, de begeleiding van begin tot eind is in een hand, van dhr Wiggers, de uitvoering c.q. de voorbereiding tot plaatsing en de montage zelf van de keuken en toilet wordt uitgevoerd door bij deze Grando vestiging horende uitvoerende die v.v. prima overleg en contact hebben. Dit bedrijf is zeer vertrouwenwekkend en ik raad hen van harte aan.
Janny en Rob Wolschrijn
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 3 november 2019