Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een keukenwand van 3 keukenkasten bij Grando Heerhugowaard gekocht. 1 kast voor de koelkast en vriezer. En 2 kasten met ieder 5 laden en 2 planken. Een zee van ruimte. We zijn dolblij met de kasten in een mooie groen/grijze kleur. De levering is prima verlopen en de kasten zijn vakkundig in elkaar gezet.
Debbie Pouw
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 31 oktober 2022
1,5 jaar geleden een keuken en wc gekocht bij Grando Heerhugowaard. Super goed geholpen door Jeff (keuken) en Anja (wc). Jeff dacht bijvoorbeeld heel goed mee over de keukenindeling en dat alle lijnen in de keuken mooi gelijk lopen. Ook inmeten en plaatsen ging bij ons super. De vensterbank in de keuken konden we ook mee bestellen bij het granieten aanrechtblad en is ook door Grando geplaatst. We zijn nog steeds erg blij met het resultaat.
Mariska Bult
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 29 augustus 2022
Wederom bij Grando na 22 jaar genoten te hebben van een goede keuken een nieuwe keuken uitgezocht. Veel keus, goed advies en keurig ingemeten. Niet alles verliep vlekkeloos, maar Grando heeft 't keurig geregeld en wij zijn super tevreden met het resultaat en met een goed meedenkend bedrijf! Een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Nico en Wendy van Velden
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 10 februari 2022
Zeer goed geholpen door Jeff. Jeff heeft kennis van zaken en denkt met je mee, probeert ook niet zijn keus er door te drukken. Neemt alle tijd voor je en legt alle voor en tegens goed uit. Ook na de offerte wordt er geen druk uitgeoefend om de aankoop te doen. Deze Grando is zeker een bezoek waard.
Peter Schenk
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 31 januari 2022
Wij zijn ontzettend tevreden met de aankoop van onze keuken bij Grando Heerhugowaard. Nadat wij wekenlang gezocht hadden naar onze droomkeuken, kwamen wij uiteindelijk bij Grando terecht. Het hele team heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden met onze ruimte. Het is een kastenwand geworden met een groot eiland. De levering en installatie was zoals gepland. Wij kunnen nu eindelijk genieten van onze prachtige nieuwe keuken. Wat ook fijn is aan Grando: er zijn veel keukens in verschillende stijlen en de kwaliteit is zeer goed.
Familie Öztürk
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Er werd goed meegedacht met onze wensen. We hebben meerdere gesprekken gehad, aanpassingen waren tot het laatste moment nog mogelijk. Proces van bestellen tot en met plaatsen is soepel gegaan. Ook de monteurs hebben mooi werk afgeleverd. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken!
Winter
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 19 december 2021
Goed geholpen, duidelijke uitleg, navraag of we de goede wasemkap hadden gekozen, alles was prima geregeld! Een op en top vestiging, zeker het aanraden waard. Hartelijk dank aan allen die ons geholpen hebben en een compliment voor de monteurs!
M. Wesseling
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 18 november 2021
Er wordt de tijd voor je genomen, meegedacht en staan open voor wat veranderingen! De keuken is precies geworden wat wij voor ogen hadden!
I.dekkee
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 8 november 2021
Goede hulp gehad bij het uitkiezen en meegedacht met mogelijkheden voor een lagere keuken. Reeds aanwezige oven keurig meegenomen en door de monteurs is een prachtige keuken neergezet!
J. Augustijn
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 22 juli 2021
Onlangs een prachtige donker grijze keuken gekocht. Verkoper dacht goed mee zodat alles wat wil wilde binnen ons budget paste. Helemaal top Aanvulling ontvangen 23 maart 2021: Keuken door Grando geleverd maar door onszelf gemonteerd.
Nathalie Hoosemans
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 23 maart 2021
Grando Heerhugowaard is zeker een bezoek waard, daar weten ze wat service en kennis is op het gebied van keukens die we daar gekocht hebben. Keuken met een kookeiland in mat zwart is echt een top keuken geworden in ons huis in Den Helder. Goed geholpen door Jeff en zijn team, en de plaatsing is ook goed geregeld. Ik geef dit bedrijf en dikke 10 !
Richard en Jennifer de Jong
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 8 maart 2021
Jeff voelt precies aan wat de wensen zijn en komt zelf met ontzettend goede ideeën. Hij denkt mee zonder iets op te dringen, werkt heel pecies en bovenal neemt hij écht de tijd om een fantastisch eindresultaat te bereiken en hij legt ook duidelijk uit waarom hij iets wél of niet doet. Open en eerlijke adviezen. Grando Heerhugowaard is een échte aanrader.
Ard Dijkman
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 24 oktober 2020
Dankzij een deskundig advies en een perfecte montage hebben wij nu een droom van een badkamer. Monteur Virgil had het niet makkelijk maar hij bleef rustig en alles ging in overleg. We hoefden nergens voor te zorgen van vuilcontainer tot eindschoonmaak was allemaal dik voor elkaar. Dikke pluim!
Corry Pronk
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 20 oktober 2020
Een goed en deskundig advies. We hebben in totaal 6 keukenwinkels bezocht maar wisten eigenlijk meteen dat de eerste het zou worden, Dat was Grando Keukens in Heerhugowaard. Fijne mensen daar en vaklui die de keuken kwamen plaatsen! Dank voor de goede service!
N. Ridder
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 8 oktober 2020
Goed meedenkend verkoopteam en zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden. Aanvulling ontvangen 8 oktober 2020: De keuken is al geleverd.
Frank en Regina Bloem
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 8 oktober 2020
In juli 2019 een keuken uitgezocht. Prima geholpen door Jeff. In november 2019 is die geplaatst. Dit is door de monteurs prima uitgevoerd. Na enige maanden begon de spatrand achter het gasfornuis te verkleuren. (brandplek). I.o.m. Jeff hebben we in de zaak een ander type spatrand uitgezoch via een klein proefstuk. Tijdens plaatsen hiervan bleek er een kras op een van de delen zat. De helft was al geplaats, maar voor de andere helft zou een nieuwe plaat komen. Al na een dag vonden we de nieuw gekozen spatrand totaal niet passen bij het aanrechtblad. We hebben de plaatsing weer stop laten zetten. Uiteindelijk gekozen voor een glazen achterwand bij het fornuis, en de rest weer het zelfde materiaal als het aanrecht blad. Omdat Grando de glazen achterwand niet kon leveren, deze zelf aangeschaft en het overige deel opnieuw laten plaatsen door de monteurs van Grando In het geheel dus prima opgelost.
Astrid en Peter
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 2 september 2020
Zeer tevreden de keuken die wij gekocht hebben bij Grando is van begin tot en met plaatsing een feestje geweest. Alle lof voor de dame en heren die hier een aandeel in gehad hebben en daar bedoel ik mee het ontvangst in het filiaal alles naar wens kunnen regelen en de heren die de plaatsing hebben uitgevoerd zijn vakmensen petje af.
John en Anja Houwen
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 24 augustus 2020
Inmiddels al meerdere keukens aangeschaft via Grando. Er wordt altijd goed mee gedacht, levertijd en kwaliteit is echt super. Aanvulling ontvangen 19 augustus 2020: Het is reeds geleverd, wij hebben de keuze gemaakt zelf de montage te doen.
Shirley Wesselingh
Beoordeling van Grando Heerhugowaard
Bron: Qasa - 18 augustus 2020