Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Na een keuken uitgezocht te hebben en onze wensen kenbaar gemaakt te hebben heeft Dimitri een 3D tekening gemaakt. Helemaal top. In de week van 3 oktober is de keuken op professionele wijze geïnstalleerd door Robert. We hebben nu echt onze droomkeuken en maken er elke dag met veel plezier gebruik van.
Bill en Liny Pronk
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 oktober 2022
In december een keuken met eiland gekocht bij Grando Hilversum. Goed geholpen en goed advies gekregen. Voelde meteen goed en dat maakt toch het verschil. Keuken werd optijd geleverd en communicatie verliep goed. De monteur dacht mee bij de voorbereidingen en het plaatsen verliep soepel. We wachten nog op de vriezer maar daarover worden we goed geïnformeerd. Kortom dik tevreden.
Evelien
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 5 september 2022
Grando Hilversum heeft onze keuken, 2 badkamers en 2 toiletten volledig vervangen/geïnstalleerd. We zijn erg tevreden over het hele traject vanaf de eerste schetsen tot en met het eindresultaat. Toen er na de installatie in de keuken iets niet goed leek te zijn, is dat snel en goed opgelost. Wij bevelen Grando Hilversum van harte aan!
familie Does
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 31 juli 2022
Nieuwe wandkeuken super snel en vakkundig geplaatst. Voldoet 100% aan de verwachtingen. Oude keuken binnen enkele uren gesloopt en afgevoerd. Keuken in 2 dagen geplaatst door vakkundige meedenkende vaklui. Goede adviezen van verkoper Dimitri Hulshof. Wij zijn heel tevreden over onze aankoop bij Grando.
Jacques
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 22 juni 2022
We kochten een badkamer die door de heer Justin Jones geïnstalleerd werd. We hebben hem als zeer kundig ervaren met oog voor detail, planning en uitvoering. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor. Een prettig mens waar het goed toeven mee was. We genieten o.a. volop van de heerlijke rainshower, ruime wastafel en prachtige spiegelkast.
Haye & Magda Strikwerda Samson
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 15 mei 2022
Goede ontvangst, tijd voor fasen in ontwerp. (Bijna) alles op tijd en accuraat verwerkt. Mooi en goed werkbaar resultaat.
Vera
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 11 april 2022
Top bedrijf. Met professionele ervaren medewerkers. Die goed zijn in meedenken en adviseren en het vervolgtraject van levering en plaatsen keuken perfect organiseren. Geeft mij als klant rust en vertrouwen in het verloop van het proces.
M.F.de Nooij
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 1 maart 2022
Wij werden in de vestiging in Hilversum heel vriendelijk en kundig te woord gestaan door de verkoper. Hij nam alle tijd voor ons en dacht goed mee in alles wat wij zouden willen. We kregen een mooie 3D tekening mee naar huis. Het hele proces vanaf eerste afspraak tot oplevering van de keuken hebben wij als zeer positief ervaren. Heldere communicatie en afspraken worden nagekomen. Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst werkte heel netjes en dacht ook mee met oplossingen. Al met al zijn wij zeer tevreden over het hele aankoopproces en we zijn heel blij met onze keuken.
A. Schraverus
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 14 februari 2022
prettige ontvangst, goede informatie en advies, goed meedenken. geen onzinprijs met veel korting maar volgens verwachting prijs aanbod gedaan. zeer goede monteur, die alles erg precies en nauwgezet installeerde.
Ben Schuwer
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 12 januari 2022
In één woord wat een geweldig bedrijf van kopen van een keuken tot aan afbreken oude keuken en installeren nieuwe keuken. Zij denken constant mee. Zeker een top aanrader, ze doen zoveel meer. de afwerking is perfect en als je later toch nog iets wilt bij laten zetten is dat totaal geen probleem.
Fam. J. Brunner te Almere
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 11 januari 2022
Top adviseur en installatieteam! Terzake kundig, betrokken en klantgericht! Zijn zeer tevreden!
de Vroet
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 20 december 2021
Een compliment voor de klantvriendelijkheid en service. De verkoper neemt echt alle tijd en moeite om gezamenlijk tot het optimale ontwerp en de invulling van de keuken te komen. De afspraken worden keurig nageleefd. De levering en montage van de keuken is vakkundig. Het resultaat is echt naar volle tevredenheid.
R. Lokker
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 3 november 2021
Na aankoop van ons appartement besloten wij de keuken aan te passen aan onze wensen. Door een nieuw keukenblad en kook eiland en een zeer kundig advies is het gelukt om onze keuken een hele nieuwe uitstraling te geven.
Laszlo Horvath
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 25 oktober 2021
De verbouwingswerkzaamheden zijn prima uitgevoerd. De werknemer heeft de oude keuken afgebroken, opgeruimd en de nieuwe opgebouwd. Dagelijks werd het afval opgeruimd.
Lenie Beckers
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 10 juni 2021
Grando heeft voor onze nieuwe badkamer uitstekend werk geleverd; afspraken zijn precies nagekomen, het tegelwerk is perfect, de gebruikte materialen, badkamermeubilair, douchewanden etc, zijn van de allerhoogste kwaliteit. De monteurs zijn top-vaklui! We genieten iedere dag weer van onze nieuwe badkamer. Het kost wel wat, maar het is de investering meer dan waard.
Kees Noort
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 26 april 2021
Wij hebben voor een appartement een keuken gekocht met alle apparatuur. Wij zijn op een deskundige en erg prettige manier ontvangen, te woord gestaan en geadviseerd. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn bevestigd en zijn op tijd nagekomen. Geen enkele vraag was te veel gevraagd. Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en hopen nog lang plezier te mogen hebben van de keuken. Ik zal zeker GRANDO aanbevelen bij mijn vrienden en bekenden.
Pieter Pouw
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 8 januari 2021
Ik heb een nieuwe keuken gekocht. Ik wilde iets aparts. Heb heel goed advies gekregen van Grando, ik ben blij dat ze goed met mij meegedacht hebben. Uiteindelijk een prachtige keuken uitgezocht, gekocht en geleverd gekregen.
Elise van der Heijden
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 14 september 2020
Wij hebben een geheel nieuwe keuken besteld met verbouwing. O.a. nieuw plafond, vloer, isolatie en openslaande deuren. Een hele klus dus. Na een aantal prettige gesprekken met de geduldige adviseur (Marja) hadden we besloten om met Grando in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van: de verbouwing begon op afgesproken tijdstip, er konden nog wat wijzigingen plaatsvinden tijdens de bouw en Marco heeft na het slopen de boel geweldig opgebouwd. Schilder Johan heeft de boel uitstekend gekleurd in de keuken. Kortom echt een aanbeveling! geschilderd , en de nazorg was er ook., Kortom geweldig
Linda en Marco
Beoordeling van Grando Hilversum
Bron: Qasa - 8 september 2020