Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Na een lange oriëntatie voor een nieuwe keuken zijn wij op zaterdag een keer bij Grando binnen gestapt. Na een lang en fijn gesprek met de adviseur zijn wij met gedegen plannen naar buiten gegaan. Door het advies en de kennis daar de keuken gekocht. Alles is mogelijk in keukenland, dan is het fijn dat je een adviseur hebt die je op weg helpt en grenzen durft te stellen! Dat maakt het aanbod en zoekgebied kleiner. Na diverse afspraken en wijzigingen nog steeds uiterst vriendelijk geholpen. Een echte aanrader om de keuken bij Grando in Hengelo te kopen.
Veronique
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Onze ervaring bij Grando keukens en bad in Hengelo was super we werden netjes ontvangen en de medewerkers waren behulpzaam en hadden goede adviezen. Alles was prima geregeld! De keuken is perfect afgeleverd en gemonteerd . Het montage bedrijf waar Grando mee samenwerkt was ook perfect alles is prima gemonteerd.
Jacqueline ter Haar
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 29 april 2020
Recentelijk nieuwe keuken gekocht bij Grando in Hengelo. Wij zijn heel erg tevreden. Service en kwaliteit was super. Monteur was gewoon top. Grando beveel ik zeker aan.
Murat & Hatice
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 22 maart 2020
Een zeer goede begeleiding tijdens het zoeken naar een keuken goede uitleg over de werkwijze van de plaatsing van de keuken de indeling van het keukenblok zelf en de levering en de planning.
D. Kluiter en J.J. Steffens
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Feedback Company - 5 februari 2020
Wij hebben onze keuken bij Grando Hengelo gekocht. De verkoper was bekwaam. Kwam met goede ideeën. Dik tevreden. Top
Nobbenhuis
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Feedback Company - 13 januari 2020
We hebben een mooie design keuken gekocht. De keuken is eind augustus geplaatst, maar de achterwand en enkele andere onderdelen waren niet geleverd. De achterwand en de rest van de materialen werden nageleverd, maar de maatvoering van de achterwand klopte helaas niet. We konden de keuken gelukkig wel gebruiken want alle apparatuur was geïnstalleerd en alles werkte naar behoren. Uiteindelijk is ca. 1,5 maand na installatie van de keuken alles toch geleverd en afgemaakt door de zeer ervaren installateur! De keuken is super mooi en we zijn tevreden over de afhandeling van alles.
Ida den Hamer
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 13 oktober 2019
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hengelo, we zijn hier super goed begeleid. Het hele traject is super verlopen, van het uitzoeken van de keuken tot aan de montage. Geen problemen gehad. Echt een aanrader! Alles netjes op tijd geleverd en vakkundig geïnstalleerd.
J Nijmeijer
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 30 september 2019
We zijn top geholpen door Marco. In totaal zo'n 3/4 bezoeken gehad omdat het best een moeilijke keuze was. 3 tekeningen, rustig nadenken en meedenken. Fijne er ervaring met ook nog eens een prachtig resultaat! Ook ervaren keuken montage
Max Kaptein
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 23 augustus 2019
Zeer prettig geholpen door Marcel Zeggelink, kundig en eerlijk advies, juiste levertijd, na plaatsing nog paar kleine dingetjes: hier netjes nog een keer voor terug geweest en keurig afgewerkt door Nico. Bedankt allemaal, onze complimenten! Heel blij met onze keuken!
Annette Toetenel
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 7 augustus 2019
Ben op een juiste manier geholpen. Heb dit als prettig ervaren.
sjaak brokelman
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 7 juli 2019
Een hele mooie en strakke keuken gekocht! Goed en gedegen advies gekregen van medewerkers en de keuken is netjes gemonteerd. Afspraken perfect nagekomen. De volgende keuken koop ik zonder twijfel weer bij Grando in Hengelo.
Jurian Haasjes
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 6 juni 2019
We hebben een nieuwe keuken gekocht, advies,levering en plaatsing waren perfect, we zijn erg tevreden.
Peters
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 29 maart 2019
Keuken gekocht bij Grando Hengelo. Erg tevreden! Helaas was er wat waterschade ontstaan in het spoelkastje, maar dit wordt netjes opgelost (door zowel de monteur als door Grando).
Inger
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 15 maart 2019
Keuken gekocht, circa 2 jaar geleden, en zeer tevreden met het meedenken qua ontwerp, de prijsstelling en het vakmanschap (complimenten aan Michel). Nu merken we wat het voordeel is dat we voor Grando gekozen hebben: na 2 jaar blijkt een defect in de verlichting te zitten. Een lastig verhaal, maar werd direct verholpen op vakkundige wijze, geen kosten, vandaar deze ervaring. Aanrader.
Marco Leijen
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 14 maart 2019
Mijn ervaring met Grando Hengelo is erg goed. Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. De afhandeling is netjes. Ben erg blij met mijn keuken en zal Grando zeker aanbevelen.
Manon de Jong
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Feedback Company - 14 maart 2019
Wij hebben een keuken gekocht. Als ook de achterwand er is, zijn we vast heel tevreden. Het geheel ziet er op dat na erg mooi uit. We zijn prima geholpen.
H.J.M. Konhuurne
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 1 maart 2019
Prettige service van zowel het winkelpersoneel als de monteur. Ik ben blij met mijn nieuwe aanrechtblad.
HE
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 15 februari 2019
keuken prima service en hoop dat de vensterbanken er op tijd zijn fijne monteurs die goed overleggen en ook tips geven
mevr smit
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 13 februari 2019