Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn zeer tevreden over Grando en in het bijzonder over ondernemer Marcel. Marcel luisterde goed naar onze wensen en gaf ons de rust en ruimte om na te denken. Totaal niet opdringerig, zoals je soms in andere zaken ziet. Vwb de montage liep één en ander minder soepel, maar daar heeft Marcel ook een bemiddelende rol gepakt. Wij hebben nu onze droomkeuken. Bedankt!
Sharon
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 28 september 2022
Wij werden voor de aankoop van onze keuken goed geïnformeerd.konden voor de bestelling vaak nog wat aanpassen,niets was teveel.voor de levering werd tijdig een datum afgesproken. De keuken werd door een vakman Michel geplaatst,hij dacht mee en plaatste de keuken vakkundig. jammer dat het stenen blad niet paste, deze wordt opnieuw gemaakt,en dan kan de keuken afgemaakt worden.
Te loo
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 8 augustus 2022
We zijn goed geholpen, geïnformeerd en geïnspireerd door Marcel op de vestiging in Hengelo. De keuken is nog mooier dan verwacht. Een prachtige, maar ook fijne praktische keuken.
Mark
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 6 december 2021
Zó blij met onze nieuwe keuken! Licht, helder, overzichtelijk! Totaal iets anders dan het 'bruine aanrecht met bovenkastjes' zoals we dat van vroeger uit gewend waren. Samen met Marcel Zeggelink van Grando Keukens Hengelo hebben we lang nagedacht over de indeling hiervan. Dat lange denken was overigens geen enkel probleem, Marcel nam alle tijd en had alle geduld van de wereld. En toch was het spannend toen het eindelijk zover was en de keuken geplaatst werd. Want hoe zou het resultaat zijn in de praktijk? En vooral: gaat het allemaal goed? Nou, daar hadden we ons geen zorgen over hoeven te maken. Michel Beld uit Haaksbergen is een vakman pur sang! Met zijn originele en vooral ook praktische creativiteit wist hij, zelfs bij een keuken die tot op de laatste centimeter is uitgedokterd, nog het nodige toe te voegen. Handig, snel, vriendelijk en in goed overleg met timmerman en stukadoor maakte hij een ´plaatje´ van onze keuken. Echt vakmanschap! Marcel en Michel, allebei enorm bedankt! José Mangelsdorf, Markelo december 2021
José Mangelsdorf
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 3 december 2021
Er werd goed naar onze wensen geluisterd en werd mee gedacht naar mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Aanvulling 2 december 2021: De keuken is afgelopen dinsdag en woensdag gemonteerd door een ervaren monteur, is ons heel goed bevallen.
Mulder
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 29 november 2021
Ze waren heel vriendelijk en luisterden goed naar onze wensen.
M. Bannink
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 28 juni 2021
Hier dan het mooie resultaat�. Onze mooie keuken van Grando Hengelo!! Vanaf het 1e moment dat wij bij Grando Hengelo naar binnen stapten, voelden wij ons op ons gemak. We werden vriendelijk ontvangen, deden ons verhaal en dit verhaal werd op papier gezet. Alles werd op tijd en compleet geleverd. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Het goede advies en geduld van Marcel (Grando Hengelo) en de vakmanschap van Michel, die de keuken vakkundig  heeft geplaatst, heeft er toe geleid dat wij een geweldige keuken hebben gekregen.
Familie Kötter
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 19 september 2020
Na een lange oriëntatie voor een nieuwe keuken zijn wij op zaterdag een keer bij Grando binnen gestapt. Na een lang en fijn gesprek met de adviseur zijn wij met gedegen plannen naar buiten gegaan. Door het advies en de kennis daar de keuken gekocht. Alles is mogelijk in keukenland, dan is het fijn dat je een adviseur hebt die je op weg helpt en grenzen durft te stellen! Dat maakt het aanbod en zoekgebied kleiner. Na diverse afspraken en wijzigingen nog steeds uiterst vriendelijk geholpen. Een echte aanrader om de keuken bij Grando in Hengelo te kopen.
Veronique
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 8 juni 2020
Onze ervaring bij Grando keukens en bad in Hengelo was super we werden netjes ontvangen en de medewerkers waren behulpzaam en hadden goede adviezen. Alles was prima geregeld! De keuken is perfect afgeleverd en gemonteerd . Het montage bedrijf waar Grando mee samenwerkt was ook perfect alles is prima gemonteerd.
Jacqueline ter Haar
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 29 april 2020
Recentelijk nieuwe keuken gekocht bij Grando in Hengelo. Wij zijn heel erg tevreden. Service en kwaliteit was super. Monteur was gewoon top. Grando beveel ik zeker aan.
Murat & Hatice
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 22 maart 2020
Een zeer goede begeleiding tijdens het zoeken naar een keuken goede uitleg over de werkwijze van de plaatsing van de keuken de indeling van het keukenblok zelf en de levering en de planning.
D. Kluiter en J.J. Steffens
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Feedback Company - 5 februari 2020
Wij hebben onze keuken bij Grando Hengelo gekocht. De verkoper was bekwaam. Kwam met goede ideeën. Dik tevreden. Top
Nobbenhuis
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Feedback Company - 13 januari 2020
We hebben een mooie design keuken gekocht. De keuken is eind augustus geplaatst, maar de achterwand en enkele andere onderdelen waren niet geleverd. De achterwand en de rest van de materialen werden nageleverd, maar de maatvoering van de achterwand klopte helaas niet. We konden de keuken gelukkig wel gebruiken want alle apparatuur was geïnstalleerd en alles werkte naar behoren. Uiteindelijk is ca. 1,5 maand na installatie van de keuken alles toch geleverd en afgemaakt door de zeer ervaren installateur! De keuken is super mooi en we zijn tevreden over de afhandeling van alles.
Ida den Hamer
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 13 oktober 2019
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hengelo, we zijn hier super goed begeleid. Het hele traject is super verlopen, van het uitzoeken van de keuken tot aan de montage. Geen problemen gehad. Echt een aanrader! Alles netjes op tijd geleverd en vakkundig geïnstalleerd.
J Nijmeijer
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 30 september 2019
We zijn top geholpen door Marco. In totaal zo'n 3/4 bezoeken gehad omdat het best een moeilijke keuze was. 3 tekeningen, rustig nadenken en meedenken. Fijne er ervaring met ook nog eens een prachtig resultaat! Ook ervaren keuken montage
Max Kaptein
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 23 augustus 2019
Zeer prettig geholpen door Marcel Zeggelink, kundig en eerlijk advies, juiste levertijd, na plaatsing nog paar kleine dingetjes: hier netjes nog een keer voor terug geweest en keurig afgewerkt door Nico. Bedankt allemaal, onze complimenten! Heel blij met onze keuken!
Annette Toetenel
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 7 augustus 2019
Ben op een juiste manier geholpen. Heb dit als prettig ervaren.
sjaak brokelman
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 7 juli 2019
Een hele mooie en strakke keuken gekocht! Goed en gedegen advies gekregen van medewerkers en de keuken is netjes gemonteerd. Afspraken perfect nagekomen. De volgende keuken koop ik zonder twijfel weer bij Grando in Hengelo.
Jurian Haasjes
Beoordeling van Grando Hengelo
Bron: Qasa - 6 juni 2019