Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Onze badkamer is met goede hulp van de adviseuse bedacht en door bekwame installateurs waargemaakt. De 3D tekeningen gaven ons een goed beeld van hoe het ging worden. Alles precies volgens de planning geleverd en geïnstalleerd. We zijn erg blij met onze badkamer! Hier gaan we nog jaren van genieten! Wij raden Grando Hoofddorp zeker aan bij vrienden en familie!
Silvana
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 22 april 2016
Prima geholpen in de winkel, mooie producten en alles is soepel verlopen. Wel tijdens offerte opletten of alles wel staat, je moet op dat moment veel keuzes maken en wij hadden niet aan het schilderwerk gedacht. De aannemer zijn we heel tevreden over.
M.Kapiteijn
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 15 april 2016
Goed advies tijdens aankoop meegedacht werd over beste indeling. 3D filmpje werd gemaakt en toegemailed, aflevering badkamer conform afspraken. Monteurs werkten netjes en snel en dachten in oplossingen service was prima.
Patricia
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 10 april 2016
Er is uitstekend werk verricht. De oude badkamer moest inclusief tegels etc. worden verwijderd, afgevoerd, leidingen verplaatst, kortom een flinke klus. De montage van nieuw is heel nauwkeurig gedaan en het resultaat is om erg blij mee te zijn.
Hannie Ruth
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 19 maart 2016
Vanaf het eerste contact was er een klik. De adviseur luisterde goed naar onze wensen en mogelijkheden. Hij kwam met ideeën, liet voorbeelden in de showroom zien en dacht goed met ons mee. Nadat we onze wensen in kaart hadden gebracht, liet hij middels een 3D tekening zien hoe de keuken eruit komt te zien. Na het sluiten van de overeenkomst zijn wij goed op de hoogte gehouden over de status van de leveringsdatum. Het plaatsen van de keuken heeft zeer deskundig en vakbekwaam plaatsgevonden. Wij zijn erg tevreden en genieten nu volop van onze mooie keuken.
Ed
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 11 maart 2016
wij zijn erg tevreden met Grando in Hoofddorp, vooral met ons verkoopster Dhr Kok. hij heeft zo goed geluisterd naar onze wensen en wij zijn echt zo blij mee. Alles binnen ons budget, en dat was /is belangerijk. Het afwerking is ook heel professional. wij kunnen geen fout vinden in het resultaat.
Mw Diepgrond
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 24 februari 2016
De adviseur, Ferry van de Berg, heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van onze badkamer. Hij is creatief en oplossingsgericht. Samen hebben wij met hem een mooie badkamer ontworpen, die geheel aan onze verwachtingen voldoet! Wij kunnen nu genieten van een heerlijke comfortabele mooie badkamer!
Jolanda Bijlhouwer
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 11 december 2015
Wij zijn zeer tevreden met de door Grando geleverde materialen. Onze nieuwe badkamer straalt kwaliteit en klasse uit.
Linda van Veenendaal
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 25 oktober 2015
Grando is een aanrader Goed advies bij indeling van de keuken en er wordt rekening gehouden met het budget van de klant. In andere keukenwinkels werd ik niet opgemerkt door verkopers of had het idee niet het voordeligste advies te krijgen. Alles bij plaatsen soepel verlopen. Grando Klusjesman dacht goed mee in oplossingen Bij levering een klein deukje in één van de kastjes. Deze is netjes vervangen. Heel blij met mijn nieuwe keuken
Lin Zu
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 24 oktober 2015
We zijn professioneel tot een voor ons juiste keuze gekomen het eindresultaat is een mooie badkamer die aan onze verwachting voldoet.
Joop Kaatee
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 18 oktober 2015
De verkoper heeft een realistisch beeld gegeven over wat we konden verwachten. Heeft de zaken niet onnodig opgeklopt om te koop te verleiden en hij was bereid mee te denken en oplossingen te zoeken om in de buurt van het budget te blijven. Er werd ook tussendoor kontact opgenomen om te checken of zaken liepen zoals verwacht.
Th van der Prijt
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 17 oktober 2015
Denken goed mee over de keuzes en dragen ook auggesties aan waar je zelf niet op komt of vergeet. Plaatsing keuken ging uiterst soepel. Binnen t wee weken was de oude keuken gesloopt alles gestuct nieuwe wanden geplaatst en nieuwe keuken geplaatst. Alles paste en niets was kapot of vergeten.
Mariejose Tonino
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 17 oktober 2015
Prijs verhouding is goed. Verkoopster Samira vinden wij opdringerig en legt graag haar keuze op. Niet altijd even beleefd. Gaat met grapjes over de schreef.
almekinders
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 17 oktober 2015
Heel goed
Brinkman
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Feedback Company - 16 oktober 2015
In tegenstelling tot andere keuken leveranciers heb ik ervaren dat Grando Hoofddorp niet met vooroordelen een klant benaderd. ( Dit heb ik bij andere leveranciers gemerkt en daarom niet bij hen besteld). Het is uiteraard een persoonlijke afweging, omdat ik het een belangrijke voorwaarde vind. Naast inhoudelijke kennis, kwaliteit en prijs heb ik dus bewust hierop gelet bij de aankoop. Resultaat: een hele mooie keuken die bij mij past! Zelfs bij kleine miscalculaties (die ik over het hoofd heb gezien) heeft de adviseur creatief met mij mee gedacht.
Nalini
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 7 augustus 2015
Prima service en meedenken met de klant. Professioneel en eerlijk in mogelijkheden. Geen verassingen achteraf. Enigste kleine puntje van kritiek is het verslappen van de aandacht bij vragen wanneer de handtekening is gezet.
k van embden
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 24 juli 2015
Goede ervaring bij Grando Hoofddorp met het kopen van onze keuken. Goede tips en een mooi resultaat door advies van onze verkoper. We hebben wel 5x een afspraak gehad om onze keuken aan te passen naar onze wens, en altijd even aardig en netjes. De montage is ook perfect gedaan, op wat nabestelfoutjes na. Maar nu echt een topkeuken!
Joyce K.
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 8 juli 2015
Geweldig leuke adviseur en instaleur die erg meent met mijn wensen. Zeer tevreden met met eindresultaat van de keuken. Ik raad zeker Grando Keukens aan voor eventuele aanschaf van een nieuwe keuken. Ik heb helaas al een nieuwe badkamer bij een andere leverancier laten leveren en installeren anders had ik zeker ook mijn badkamer bij Grando keukens besteld.
Marc Lunenburg
Beoordeling van Grando Hoofddorp
Bron: Qasa - 2 juli 2015