Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Duidelijk en helder advies. Niet opdringerig
de Groot
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 14 januari 2014
Wij hebben precies gekregen wat ij in ons hoofd hadden
Roest
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 14 januari 2014
Precies zo als wij het wilden hebben
M. Lustenhouwer
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 14 januari 2014
Overzichtelijke en ruime showroom
K.J. de Poel
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 14 januari 2014
Goed advies betreffende apparatuur
Marine Verbeek
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 14 januari 2014
Mooie ruime showroom
G. Stavenuiter
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 6 januari 2014
Goede adviezen gekregen
I Kessel
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 6 januari 2014
Showroom was heel ruim en overzichtelijk met diverse stijlen.
P. de Boer
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 9 april 2013
Een mooie ruime en strakke inrichting van de showroom waarin de vele mogelijkheden overzichtelijk zijn vormgegeven.
M.F. Lakenman
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 8 april 2013
De showroom was nog niet helemaal af er was nog een hoek die opnieuw moest worden ingericht. Verder Overzichtelijk en een goed idee hoe bepaalde onderdelen bij elkaar passen.
George Collet
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 5 april 2013
Grando Zwaag heeft een hele grote showroom waar altijd wel iets voor iedere smaak bij staat.
Kuperus
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 21 januari 2013
Ik ben bij Detlef Kok voor advies geweest. Hij was zeer behulpzaam en dacht mee hoe ik mijn met kleine budget evengoed een mooie badkamer kon realiseren.
AK
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 21 januari 2013
De keukens staan heel ruim en overzichtelijk opgesteld met veel variatie aan modellen
M. Pronk
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 26 november 2012
Mooi assortiment van keukens en inmiddels zelfs badkamers. Hier konden wij vrij makkelijk bepalen wat het beste bij ons paste.
Martijn van der hert
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 12 november 2012
Een overzichtelijke showroom goed verzorgd met een groot assortiment in verschillende kwaliteits- en prijsklasses
Frieda Ruitenberg
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 8 november 2012
De showroom was compleet we konden een goede keuze konden maken
R.J. Gubbels
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 6 november 2012
De showroom van Grando Hoorn is prachtig. Goed verzorgd en ruime keus.
M. de Kok
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 24 augustus 2012
Mooi ruim voldoende verschillende opstellingen en modellen
F.A. Dumas
Beoordeling van Grando Hoorn
Bron: Feedback Company - 23 augustus 2012