Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Adviseur heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wens nog meer versterkt door juiste advies/ goede ideeën
Vince
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 mei 2019
Wij zijn zeer tevreden over jullie.Goeie service duidelijke uitleg en natuurlijk de prachtige uitstraling van onze keuken..wij zijn er heel blij mee...de monteur die de keuken heb geplaatst erik heb ons goeie tips gegeven over het onderhoud en alles keurig netjes gemonteerd en opgeruimd.een vakman...
liesbeth visser
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 7 april 2019
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Zaandam. Vriendelijk personeel / mooie badkamers / komen hun afspraken na.
Fens
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 1 april 2019
Geweldige vestiging: helpen goed en zonder veel druk stellen ze je droomkeuken samen. Genoeg keuze en met een geweldig advies, denken ook echt mee met ons. Doen er ook alles aan om alles aan jouw wensen te voldoen. Ook bij levering en services is alles perfect geregeld, aftersales krijg van mijn een 10+. Zou ook iedereen aanraden om zeker naar deze winkel te gaan. Mocht ik weer een keuken nodig hebben ga ik hier ook weer zeker naartoe.
Lion Hiemenz
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 maart 2019
Keuken gekocht in het filiaal in Zaandam
J Mangnus
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 15 maart 2019
In september 2018 keuken gekocht bij Grando in Zaandam. In de winkel super geholpen door Michael. Levering keuken ook op de afgesproken datum en zelf binnen de afgesproken tijd. De keuken is gewoon in één woord geweldig. Zo tevreden dat we daar ook gaan kijken voor een nieuwe badkamer. Groetjes Eszter en John.
Eszter
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 3 februari 2019
Ik heb Grando als een professioneel en ook flexibel bedrijf ervaren. Alle gesprekken en afspraken verliepen punctueel en prettig. Er werd goed geluisterd naar de wensen en qua eventuele veranderingen was er veel mogelijk. Na montage werden nog wat kleine klachtjes snel en vakkundig aangepakt.
Martin Overbeek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 17 januari 2019
Grando Zaandam heeft mij bijzonder goed geholpen. De adviseurs denken mee denken in oplossingen. Ik ben op gevoel de winkel binnen gestapt. Was een goede keus. Niets was ze teveel.
Sonja Koster
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 11 januari 2019
Mooie keukens en goede service top zaak in Zaandam
P. Weeland
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 22 december 2018
Wij zijn ontzettend tevreden over Grando Zaandam. Ten eerste al de aanpak van Dennis bij de aankoop van de keuken was heel prettig er werd echt de tijd voor je genomen. En de montage door Danny uitmuntend Iemand die goed meedenkt met de klant en heel praktische ideeën heeft. Grandoioso
Dinkla
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 7 december 2018
Wij hebben een keuken gekocht. De kennis en service was hartstikke goed. Op tijd met leveren. Alles paste in 1 keer alleen de Plinten waren wel in de verkeerde kleur geleverd, maar zonder problemen direct opgelost. Ik zou Grando zeker aanraden aan vrienden en kennissen.
B harmens
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 juli 2018
Grando heeft een goede service waarbij ze meedenken met de klant. Ze zijn een van de weinige keukenleveranciers die een tafelblad op een bestaande keuken leveren. Het tafelblad is keurig ingemeten door een professioneel. Dat is te zien aan de perfecte pasmaat. Naast het werkblad hebben we een wastafel laten leveren. Deze is iets groter en stijlvoller dan de originele van IKEA wat logischer is met de kraan en het gebruik van grotere pannen of zwaardere klusjes. Je ziet ook duidelijk een kwaliteitsverschil. Kortom we zijn tevreden en hopen nu nog jaren met onze keuken vooruit te kunnen.
Huijgen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 23 juli 2018
Onze ervaring met Grando was heel positief. De kwaliteit van de keuken en de kleur is wat wij hebben uitgezocht. Wij zijn erg tevreden op de manier waarop wij zijn geadviseerd door het verkooppersoneel. Danny Peters, keukenmonteur heeft onze keuken vakkundig gemonteerd. Een ervaren monteur. Kortom, wij zijn erg tevreden, en hebben waar voor ons geld gekregen.
De Boer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 juli 2018
We hebben een keuken gekocht. Erg tevreden. Ze denken goed mee bij het opstellen van je keuken. Echte vakmannen die hem kwamen plaatsen, als er een aanpassing nodig was, kwamen ze met goeie ideeën. Erg tevreden tot nu toe over alles.
Pekel
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 25 juni 2018
Ik heb een prachtige, nieuwe Grando keuken van de vestiging Zaandam! Ben enorm tevreden over de service (advies mbt ontwerp en materiaal/apparatuur keuze). De adviseurs nemen echt de tijd en zijn buitengewoon flexibel. Ook de installatie van de keuken verliep vlekkeloos en conform afspraak. Helemaal top-blije klant!
OH
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 27 maart 2018
Prima winkel met leuk personeel die professioneel bezig zijn.
E. Boendermaker
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 26 maart 2018
Het aanschaffen van een keuken is niet zomaar iets. Veel mogelijkheden en dus even zoveel keuzes te maken. Bij Grando Purmerend zijn we uitstekend door Gijs-Jan geholpen. Er werd goed meegedacht alternatieven aangedragen en goede adviezen gegeven. Resultaat een keuken precies zoals door ons voorgesteld en gewenst. Het is een plaatje geworden Niet in de laatste plaats ook door de vakkundige technische voorbereiding en uiteindelijk installatie. Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen vergeet dan zeker niet om een bezoek aan Grando Purmerend te brengen. Erik en Monica de Vries Purmerend.
Erik de Vries
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 27 januari 2018
Mijn ervaring met Grando was erg goed ben goed geholpen en zeer tevereden met mijn nieuwe keuken. Miste een afdek onderdeeltje en heb ik gratis erbij gekregen. Dank jullie wel team van Grando Keukens :).
Roshwita
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 januari 2018