Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Keuken gekocht in het filiaal in Zaandam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 15 maart 2019
In september 2018 keuken gekocht bij Grando in Zaandam. In de winkel super geholpen door Michael. Levering keuken ook op de afgesproken datum en zelf binnen de afgesproken tijd. De keuken is gewoon in één woord geweldig. Zo tevreden dat we daar ook gaan kijken voor een nieuwe badkamer. Groetjes Eszter en John.
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 3 februari 2019
In september 2018 keuken gekocht bij Grando in Zaandam, In de winkel super geholpen door Michael, Levering keuken ook op de afgesproken datum en zelf binnen de afgesproken tijd, De keuken is gewoon in één woord geweldig, Zo tevreden dat we daar ook gaan kijken voor een nieuwe badkamer, Groetjes Eszter en John,
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 3 februari 2019
Ik heb Grando als een professioneel en ook flexibel bedrijf ervaren, Alle gesprekken en afspraken verliepen punctueel en prettig, Er werd goed geluisterd naar de wensen en qua eventuele veranderingen was er veel mogelijk, Na montage werden nog wat kleine klachtjes snel en vakkundig aangepakt,
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 17 januari 2019
Ik heb Grando als een professioneel en ook flexibel bedrijf ervaren. Alle gesprekken en afspraken verliepen punctueel en prettig. Er werd goed geluisterd naar de wensen en qua eventuele veranderingen was er veel mogelijk. Na montage werden nog wat kleine klachtjes snel en vakkundig aangepakt.
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 17 januari 2019
Grando Zaandam heeft mij bijzonder goed geholpen, De adviseurs denken mee, denken in oplossingen, Ik ben op gevoel de winkel binnen gestapt, Was een goede keus, Niets was ze teveel,
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 11 januari 2019
Grando Zaandam heeft mij bijzonder goed geholpen. De adviseurs denken mee, denken in oplossingen. Ik ben op gevoel de winkel binnen gestapt. Was een goede keus. Niets was ze teveel.
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 11 januari 2019
Mooie keukens en goede service top zaak in Zaandam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 22 december 2018
Mooie keukens en goede service top zaak in Zaandam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 22 december 2018
Wij zijn ontzettend tevreden over Grando Zaandam. Ten eerste al de aanpak van Dennis bij de aankoop van de keuken was heel prettig, er werd echt de tijd voor je genomen. En de montage door Danny: uitmuntend!! Iemand die goed meedenkt met de klant en heel praktische ideeën heeft. Grandoioso!
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 7 december 2018
Wij zijn ontzettend tevreden over Grando Zaandam, Ten eerste al de aanpak van Dennis bij de aankoop van de keuken was heel prettig, er werd echt de tijd voor je genomen, En de montage door Danny: uitmuntend!! Iemand die goed meedenkt met de klant en heel praktische ideeën heeft, Grandoioso!
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 7 december 2018
Wij hebben een keuken gekocht. De kennis en service was hartstikke goed. Op tijd met leveren. Alles paste in 1 keer alleen de Plinten waren wel in de verkeerde kleur geleverd, maar zonder problemen direct opgelost. Ik zou Grando zeker aanraden aan vrienden en kennissen.
B harmens
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 juli 2018
Grando heeft een goede service, waarbij ze meedenken met de klant. Ze zijn een van de weinige keukenleveranciers die een tafelblad op een bestaande keuken leveren. Het tafelblad is keurig ingemeten door een professioneel. Dat is te zien aan de perfecte pasmaat. Naast het werkblad hebben we een wastafel laten leveren. Deze is iets groter en stijlvoller dan de originele van IKEA, wat logischer is met de kraan en het gebruik van grotere pannen of zwaardere klusjes. Je ziet ook duidelijk een kwaliteitsverschil. Kortom, we zijn tevreden en hopen nu nog jaren met onze keuken vooruit te kunnen.
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 23 juli 2018
Grando heeft een goede service, waarbij ze meedenken met de klant, Ze zijn een van de weinige keukenleveranciers die een tafelblad op een bestaande keuken leveren, Het tafelblad is keurig ingemeten door een professioneel, Dat is te zien aan de perfecte pasmaat, Naast het werkblad hebben we een wastafel laten leveren, Deze is iets groter en stijlvoller dan de originele van IKEA, wat logischer is met de kraan en het gebruik van grotere pannen of zwaardere klusjes, Je ziet ook duidelijk een kwaliteitsverschil, Kortom, we zijn tevreden en hopen nu nog jaren met onze keuken vooruit te kunnen,
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 23 juli 2018
Onze ervaring met Grando was heel positief. De kwaliteit van de keuken en de kleur is wat wij hebben uitgezocht. Wij zijn erg tevreden op de manier waarop wij zijn geadviseerd door het verkooppersoneel. Danny Peters, keukenmonteur heeft onze keuken vakkundig gemonteerd. Een ervaren monteur. Kortom, wij zijn erg tevreden, en hebben waar voor ons geld gekregen.
De Boer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 juli 2018
We hebben een keuken gekocht. Erg tevreden. Ze denken goed mee bij het opstellen van je keuken. Echte vakmannen die hem kwamen plaatsen, als er een aanpassing nodig was, kwamen ze met goeie ideeën. Erg tevreden tot nu toe over alles.
Pekel
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 25 juni 2018
Ik heb een prachtige, nieuwe Grando keuken van de vestiging Zaandam! Ben enorm tevreden over de service (advies mbt ontwerp en materiaal/apparatuur keuze). De adviseurs nemen echt de tijd en zijn buitengewoon flexibel. Ook de installatie van de keuken verliep vlekkeloos en conform afspraak. Helemaal top-blije klant!
OH
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 27 maart 2018
Prima winkel met leuk personeel die professioneel bezig zijn,
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 26 maart 2018