Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij hebben een badkamer en een toilet aangeschaft. Inspitatie in de showroom van Grando Zaandam opgedaan. Vervolgens samen met Nick en Evelien een heel mooi plan gemaakt. Jonathan Vega en zijn team hebben een fantastische prestatie geleverd door alles perfect te maken en te plaatsen.
Arnold Schouten
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 18 oktober 2019
Je wordt vriendelijk en kundig behandeld. Ze nemen de tijd voor je.
Joke Thepass
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 16 oktober 2019
Als zeer prettig De mensen die er werken zijn heel vriendelijk en kundig. Werken samen als een hecht team en die sfeer voel je als klant. We zijn er erg in de watten gelegd zelfs een heerlijk warm pistoletje tussen de middag en hebben samen een mooie badkamer en keuken uitgezocht. We wilden eigenlijk niet gelijk beslissen maar het bezoek aan de winkel beviel zo goed dat we er eigenlijk snel uit waren. Ons vertrouwen hebben ze. Na de aanschaf kwamen ze bij ons meten. De afspraak maken ging prima. Na het meten nog een keer afgesproken in de winkel om alles door te nemen. Gelijk een montagedatum gepland voor beide onderdelen super want zo ver van te voren plannen is erg fijn met onze agenda . Tussendoor nog een paar keer contact gehad van onze kant uit. Hier werd steeds de tijd voor gemaakt. Het plaatsen ging ook allemaal goed De monteurs zijn heel vriendelijk en werken hard. Overduidelijk veel ervaring. Dit geldt zowel voor de keuken als voor de badkamer. Al met al een zeer positieve ervaring en wij kunnen en zullen Grando dan ook bij iedereen aanbevelen Een dikke vette en verdiende 10
Ria ter Broeke
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 4 oktober 2019
Keuken gekocht. Super! Vakkundig personeel zeer klantvriendelijk zelfs tot na de plaatsing.
w. de jong
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 september 2019
Zeer klantvriendelijk personeel, er is goed geluisterd naar wensen, flexibele opstelling en professioneel/kwalitatief geadviseerd. De keuken uitzoeken en plaatsen gaf geen enkel probleem, zoals wel veel in zijn algemeenheid wordt gehoord.
Lex van Rooijen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 3 september 2019
Wij hebben een keuken gekocht, op basis van de bouwtekening en deze is super mooi uitgevallen, mooi geplaatst en eventuele problemen direct opgelost.. Zijn blij met Grando
Bianca Maas
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 juli 2019
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer aangeschaft. Na verschillende winkels gehad te hebben uiteindelijk bij Grando Zaandam terecht gekomen. Hier zeer vriendelijk en enthousiast geholpen door Maikel. Maikel dacht goed met ons mee en kwam met goede tips en ideeen. Na het inmeten nog 1x langs geweest om te kijken of alles nog naar wens was en of er nog aanpassingen gemaakt moesten worden. Voor vragen tussen door konden wij ook continu bij Grando terecht. Het plaatsen van de badkamer is zeer vakkundig gedaan door Jonathan Vega en zijn team. Vooraf duidelijk alles nog is door genomen zodat er geen verrassingen waren. Tijdens het plaatsen is er ook duidelijk gecommuniceerd wat de te nemen stappen waren. Bij vragen/onduidelijkheden is er ook gelijk contact opgenomen. De badkamer is op professionele wijze geplaatst. Petje af voor zowel Grando Zaandam en Jonathan Vega en team. Eindelijk een badkamer waar wij van kunnen genieten.
Jordy en Birgit
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 19 juli 2019
Keuken...fijn geholpen en we zijn nog steeds helemaal blij met onze gave mooie keuken! Personeel allemaal heel vriendelijk en goed geïnformeerd en geluisterd naar onze wensen...het inbouwen van de keuken ging ook top!!en als ik vragen heb of wat te klagen word er geluisterd en gezocht naar een oplossing. Al met al dik tevreden dus! Ga zo door!
Liesbeth
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 14 juni 2019
Wij hebben een prachtige keuken gekocht. Adviseur heeft goed naar onze wensen geluisterd en heeft onze wens nog meer versterkt door juiste advies/ goede ideeën
Vince
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 17 mei 2019
Wij zijn zeer tevreden over jullie.Goeie service duidelijke uitleg en natuurlijk de prachtige uitstraling van onze keuken..wij zijn er heel blij mee...de monteur die de keuken heb geplaatst erik heb ons goeie tips gegeven over het onderhoud en alles keurig netjes gemonteerd en opgeruimd.een vakman...
liesbeth visser
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 7 april 2019
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Zaandam. Vriendelijk personeel / mooie badkamers / komen hun afspraken na.
Fens
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 1 april 2019
Geweldige vestiging: helpen goed en zonder veel druk stellen ze je droomkeuken samen. Genoeg keuze en met een geweldig advies, denken ook echt mee met ons. Doen er ook alles aan om alles aan jouw wensen te voldoen. Ook bij levering en services is alles perfect geregeld, aftersales krijg van mijn een 10+. Zou ook iedereen aanraden om zeker naar deze winkel te gaan. Mocht ik weer een keuken nodig hebben ga ik hier ook weer zeker naartoe.
Lion Hiemenz
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 maart 2019
Keuken gekocht in het filiaal in Zaandam
J Mangnus
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 15 maart 2019
In september 2018 keuken gekocht bij Grando in Zaandam. In de winkel super geholpen door Michael. Levering keuken ook op de afgesproken datum en zelf binnen de afgesproken tijd. De keuken is gewoon in één woord geweldig. Zo tevreden dat we daar ook gaan kijken voor een nieuwe badkamer. Groetjes Eszter en John.
Eszter
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 3 februari 2019
Ik heb Grando als een professioneel en ook flexibel bedrijf ervaren. Alle gesprekken en afspraken verliepen punctueel en prettig. Er werd goed geluisterd naar de wensen en qua eventuele veranderingen was er veel mogelijk. Na montage werden nog wat kleine klachtjes snel en vakkundig aangepakt.
Martin Overbeek
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 17 januari 2019
Grando Zaandam heeft mij bijzonder goed geholpen. De adviseurs denken mee denken in oplossingen. Ik ben op gevoel de winkel binnen gestapt. Was een goede keus. Niets was ze teveel.
Sonja Koster
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 11 januari 2019
Mooie keukens en goede service top zaak in Zaandam
P. Weeland
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 22 december 2018
Wij zijn ontzettend tevreden over Grando Zaandam. Ten eerste al de aanpak van Dennis bij de aankoop van de keuken was heel prettig er werd echt de tijd voor je genomen. En de montage door Danny uitmuntend Iemand die goed meedenkt met de klant en heel praktische ideeën heeft. Grandoioso
Dinkla
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 7 december 2018