Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Vanaf het moment dat we de zaak binnen kwamen tot aan het moment dat we de keuken gekocht hebben is er volop aandacht geweest van zowel de vestigingsmanager Sander als ook de andere verkopers. Aangezien ik nogal een besluiteloos type ben, heb ik meerdere keren de opstelling veranderd, alsmede het uiterlijk van de keuken. Sander bleef even vriendelijk en met me meedenken / adviseren. Geen gesprek vond hij te lang of vermoeiend. Uiteindelijk ben ik dan ook zeer tevreden met de keuken en de service. Ook de monteurs Danny en Danny krijgen een dikke pluim. Erg klantvriendelijk en vakkundig! Grando Zaandam zal ik zeker aanraden als het om klantgerichtheid, vakkundigheid en service gaat! Daarbij is er ook zeker sprake van goede prijs-kwaliteitverhouding
Familie Krekko, Amsterdam
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 februari 2021
Grando Zaandam heeft ons van begin tot eind geholpen bij het realiseren van onze badkamerdroom. Wij hadden een aardig beeld van wat we graag wilden, maar de medewerkers bij Grando hebben ons geholpen met adviezen en de concrete vertaalslag van onze wensen, uiteindelijk heeft het geresulteerd in een prachtige badkamer, een heerlijke aanvulling op ons nieuwe appartement.We genieten er elke dag van. Ook zijn we onder de indruk van de door Grando geselecteerde aannemer en zijn vakmensen die het project hebben uitgevoerd. Overbodig te zeggen dat u voor een badkamer dus bij Grando aan het juiste adres bent.
Hendrik & Roy
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 7 februari 2021
Met een beperkte ruimte toch een complete badkamer met veel kastruimte. Er werd goed meegedacht en bij vragen was Grando makkelijk bereikbaar. Het bouwbedrijf waar gebruik van werd gemaakt werkte erg netjes.
Claudia Koomen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 22 januari 2021
Erg tevreden met de keuken, helemaal goed geplaatst en super blij.
Mevr Hoekstra
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 12 januari 2021
Keuken door vakmensen geplaatst en helemaal afgewerkt naar wens.
Servaas
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 4 januari 2021
Wij hebben na 21 jaar een nieuwe L vormige keuken gekocht bij Grando. Het is opgemeten, de maten zijn keurig doorgegeven. Woensdag werd onze keuken gebracht. Keurig in dozen. Op 10 december is onze grijze keuken geplaatst. Naar onze tevredenheid. Een mooie inductie plaat, een combi oven/magnetron/gril/stoomfunctie en een afzuigkap. Vaatwasser en koel/vrieskast waren al aanwezig. Die zijn netjes in de nieuwe ombouw geplaatst. Alle lof!
Petra Remmers-Cool
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 29 december 2020
Sander van der Meer heeft een prachtige keuken voor ons ontworpen, deze is conform afspraak geleverd en geplaatst. De nieuwe keuken was op papier al geweldig maar in het echt helemaal fantastisch! Mocht ik ooit weer een keuken willen kopen, kom ik zeker terug.
Sandra Smit-Schmersel
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 december 2020
Super mooie keuken gekocht ben zeker tevreden. Duidelijk verschil met andere keukens. Mijn dank aan de super klantvriendelijke bedrijfsleider Sander. Toppp man. Aanvulling ontvangen 2 december 2020: Mijn keuken is geleverd en ben zeer tevreden. Grando heeft zn best gedaan.
Illy
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 2 december 2020
wij hebben een mooie keuken gekocht bij grando zaandam. Personeel was serieus en hielp ons goed. Alles kwam op de afgesproken tijd en ook over de monteurs waren wij goed te spreken.
J.G Koopman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 9 november 2020
Wij zijn erg blij dat onze keuken er weer prachtig uitziet met nieuwe frontjes. Wij hadden wat klachten in overleg werd het gelijk opgelost nu ziet het er weer heel mooi uit. Dennis hartelijk bedankt voor de bemiddeling.
A.H van Rooijen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 25 oktober 2020
Heel goed geholpen, vriendelijk, behulpzaam in oplossingen zoeken, vakkundig en belangrijk; zonder te pushen. Ik zou er weer een nieuwe keuken gaan kopen (hoewel dat voorlopig natuurlijk even niet hoeft!) Aanvulling ontvangen 29 oktober 2020: De keuken is al wel geplaatst maar er zijn een paar dingen nog niet klaar. Ik was misschien wat voorbarig met m'n review. Ben nog steeds positief - maar de afwerken (6 weken wachten op nieuwe afzuigkap die kapot geleverd was wel lang) en er zijn nog paar dingentjes, is wel behoorlijk traag.
Akke
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 23 oktober 2020
We hadden zelf al bijna alles uitgezocht. De adviseur was zo enthousiast over onze keuze, dat het net leek alsof het zijn eigen keuken betrof. Leuk om te horen. Bij vragen snel antwoord, ook van de overige medewerkers. De keuken werd op tijd geleverd en geplaatst door super goede monteurs die ook nog goed mee dachten voor een oplossing bij een kleine misser. Chapeau.
Fred en Sonja Ossebaar
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 oktober 2020
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Grando Zaandam. De keuken is nog mooier dan op de tekening. Wij zijn super blij! Hiernaast is het personeel erg vriendelijk, leuk, vakkundig, denken mee, verstrekken duidelijke informatie en hebben veel geduld:). Het aankoopproces is zorgvuldig. Er zitten meerdere controle momenten op de offerte met de verkoper en met een medewerker (niet zijnde een verkoper). Afspraken worden goed nagekomen. We hadden eerder geen ervaringen met Grando keuken maar zijn spontaan de vestiging in Zaandam binnen gelopen. En daar hebben wij geen spijt van.
Monique
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 oktober 2020
We zijn goed geholpen en zijn goed geslaagd om een nieuwe keuken te kopen bij Grando.
Fam. Slieker
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 2 oktober 2020
Onze huidige keuken voorzien van een nieuw blad en extra kastruimte. Prima geholpen en met ons meegedacht. Snelle levering. Goede service.
M. E. Van de Werff
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 28 september 2020
fantatische advies van Nouska in Zaandam gehad. dacht echt goed mee. De monteur had het zo druk maar kwam dan op zaterdag hele prettige monteur die de keuken fantastisch inelkaar heeft gezet. Kan niks bedenken wat ik niet goed vond. Iedereen is even aardig en vriendelijk. Hoge service dat voel je aan alles.
Marijn
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 27 augustus 2020
Een keuken gekocht bij Grando in Zaandam. Service was Top en de adviseurs echt klantvriendelijk. Ben uiterst tevreden met de keuken, levering en montage. De Grando keuken tot tweemaal toe bezocht en mijn keuze was al gemaakt door de vriendelijke medewerkers. Top
M. Watson
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 16 augustus 2020
Helaas er was een probleem met onze keuken omdat onze huis had geen Perilex stopcontact en niemand heeft het ons verteld tot de dag van de bouw. Wellicht iemand heeft het ons verteld en misschien het ging verloren in de vertaling. Dankbaar, het was uiteindelijk opgelost met de advies van een Grando medewerker om een IR kamera te gebruiken. Uiteindelijk zijn we erg blij met onze mooie keuken.
JB Lee
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 11 augustus 2020