Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Ik heb een prachtige, nieuwe Grando keuken van de vestiging Zaandam! Ben enorm tevreden over de service (advies mbt ontwerp en materiaal/apparatuur keuze). De adviseurs nemen echt de tijd en zijn buitengewoon flexibel. Ook de installatie van de keuken verliep vlekkeloos en conform afspraak. Helemaal top-blije klant!
OH
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 27 maart 2018
Prima winkel met leuk personeel die professioneel bezig zijn.
E. Boendermaker
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 26 maart 2018
Het aanschaffen van een keuken is niet zomaar iets. Veel mogelijkheden en dus even zoveel keuzes te maken. Bij Grando Purmerend zijn we uitstekend door Gijs-Jan geholpen. Er werd goed meegedacht alternatieven aangedragen en goede adviezen gegeven. Resultaat een keuken precies zoals door ons voorgesteld en gewenst. Het is een plaatje geworden Niet in de laatste plaats ook door de vakkundige technische voorbereiding en uiteindelijk installatie. Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen vergeet dan zeker niet om een bezoek aan Grando Purmerend te brengen. Erik en Monica de Vries Purmerend.
Erik de Vries
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 27 januari 2018
Mijn ervaring met Grando was erg goed ben goed geholpen en zeer tevereden met mijn nieuwe keuken. Miste een afdek onderdeeltje en heb ik gratis erbij gekregen. Dank jullie wel team van Grando Keukens :).
Roshwita
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 januari 2018
Prima keukenzaak, goed assortiment en medewerkers
Kees
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 18 januari 2018
Ik wil hierbij aangeven dat ik de service ook na de verkoop van Eveline filiaal Purmerend excellent is
Wendy Ravensbergen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 11 januari 2018
Wij zijn erg blij dat we voor de 2e keer een keuken van Grando hebben gekozen. Wij zijn voor de 2e keer erg tevreden. Goede afspraken, nette installateurs.
H. van der Molen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 december 2017
Goede ervaring met Grando Zaandam vanaf de oriëntatie tot aan de after sales zijn wij tevreden. Zowel de levering als de elektricien kwamen op de afgesproken tijd.
W J Lautenbach
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 14 december 2017
Goede afspraken welke ook werden nagekomen, ook met derde partijen.
W lautenbach
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 december 2017
Onze keuken is prachtig! We zijn trots en blij. De levering was goed en compleet, het tijdstip van levering was helaas wat laat.
R. Zandbergen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 december 2017
We hebben zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Zaandam. De mensen van Grando hebben het geweldig gedaan. Top. Dit bedrijf is supergoed en willen we iedereen aanraden. We genieten er iedere dag van.
Marion en Marijke
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 6 november 2017
Zeer goed geholpen door de adviseur. Daarna door ervaren monteurs geplaatst. Prachtige keuken geworden.
Kees Bruin
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 4 november 2017
Zeer goede ervaring met Grando Zaandam. Van te voren een ontwerp laten maken dat steeds aangepast werd naar wens. De levering was precies zoals het hoort, we werden duidelijk van te voren geinformeerd wanneer deze werd afgeleverd. Komen hun afspraken na en geven goed en eerlijk advies! Keuken is keurig geplaatst en de afhandeling was ook erg netjes! Kan niet anders zeggen dan top! Een dikke 10
Houtgraaf
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 mei 2017
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.Keuken is zeer vakkundig geplaatst.
Arie Vervenne
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 21 april 2017
Prima, goed geholpen. Deskundige monteur. Door de ingekorte levertijd van ons huis heeft grando Zaandam er alles aan gedaan om de keuken op tijd te leveren. Dit is op enkele dagen na gelukt. Keuken is perfect geplaatst. 1 passtuk moest opnieuw besteld worden om dat het aanrechtblad iets ingekort moest worden.
BA lindeboom
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 maart 2017
Prima service. Alke zorg uit handen genomen. Problemen die zich voordoen zijn al opgelost voor je het weet. Prijs/kwaliteit zal het iets duurder zijn dan gemiddeld. Maar daar krijg je voldoende voor terug
Dennis
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 maart 2017
Prachtige keuken voor een goede prijs. Service is uitstekend. We zijn zeer goed door verkoper geholpen. Hierna nog een gesprek gehad met een andere medewerker om alles nog een keer door te nemen en om te kijken of er niets vergeten was. Dus ook een zeer goede controle of alles klopt. Ook de montage was zeer vakkundig. De verkeerde grepen waren geleverd maar dit is zeer snel opgelost.
Smit
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 25 maart 2017
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt nog heel wat kijken. bij Grando aangekomen zie je zoveel staan in de showroom maar we werden keurig na wat te hebben rondgekeken geholpen met o.a. wat onze wensen waren. Hierop krijgen we na uitleg wat de mogelijk heden zijn. We waren zeer tevreden met de uitleg en we kwamen samen tot een besluit. Ook zeer tevreden over de monteurs zij werkten heel netjes. Alles was volgens afspraak. Nogmaals een zeer tevreden familie Brouwer.
Familie Brouwer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 21 maart 2017