Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Goede ervaring met Grando Zaandam vanaf de oriëntatie tot aan de after sales zijn wij tevreden. Zowel de levering als de elektricien kwamen op de afgesproken tijd.
W J Lautenbach
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 14 december 2017
Onze keuken is prachtig! We zijn trots en blij. De levering was goed en compleet, het tijdstip van levering was helaas wat laat.
R. Zandbergen
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 december 2017
Goede afspraken welke ook werden nagekomen, ook met derde partijen.
W lautenbach
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 8 december 2017
We hebben zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht bij Grando Zaandam. De mensen van Grando hebben het geweldig gedaan. Top. Dit bedrijf is supergoed en willen we iedereen aanraden. We genieten er iedere dag van.
Marion en Marijke
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 6 november 2017
Zeer goed geholpen door de adviseur. Daarna door ervaren monteurs geplaatst. Prachtige keuken geworden.
Kees Bruin
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 4 november 2017
Zeer goede ervaring met Grando Zaandam. Van te voren een ontwerp laten maken dat steeds aangepast werd naar wens. De levering was precies zoals het hoort, we werden duidelijk van te voren geinformeerd wanneer deze werd afgeleverd. Komen hun afspraken na en geven goed en eerlijk advies! Keuken is keurig geplaatst en de afhandeling was ook erg netjes! Kan niet anders zeggen dan top! Een dikke 10
Houtgraaf
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 15 mei 2017
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.Keuken is zeer vakkundig geplaatst.
Arie Vervenne
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 21 april 2017
Prima, goed geholpen. Deskundige monteur. Door de ingekorte levertijd van ons huis heeft grando Zaandam er alles aan gedaan om de keuken op tijd te leveren. Dit is op enkele dagen na gelukt. Keuken is perfect geplaatst. 1 passtuk moest opnieuw besteld worden om dat het aanrechtblad iets ingekort moest worden.
BA lindeboom
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 31 maart 2017
Prima service. Alke zorg uit handen genomen. Problemen die zich voordoen zijn al opgelost voor je het weet. Prijs/kwaliteit zal het iets duurder zijn dan gemiddeld. Maar daar krijg je voldoende voor terug
Dennis
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 26 maart 2017
Prachtige keuken voor een goede prijs. Service is uitstekend. We zijn zeer goed door verkoper geholpen. Hierna nog een gesprek gehad met een andere medewerker om alles nog een keer door te nemen en om te kijken of er niets vergeten was. Dus ook een zeer goede controle of alles klopt. Ook de montage was zeer vakkundig. De verkeerde grepen waren geleverd maar dit is zeer snel opgelost.
Smit
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 25 maart 2017
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt nog heel wat kijken. bij Grando aangekomen zie je zoveel staan in de showroom maar we werden keurig na wat te hebben rondgekeken geholpen met o.a. wat onze wensen waren. Hierop krijgen we na uitleg wat de mogelijk heden zijn. We waren zeer tevreden met de uitleg en we kwamen samen tot een besluit. Ook zeer tevreden over de monteurs zij werkten heel netjes. Alles was volgens afspraak. Nogmaals een zeer tevreden familie Brouwer.
Familie Brouwer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 21 maart 2017
Alles klopt prima geen klachten op tijd geleverd in 1 dag geplaatst zelfde avond konden we alles al gebruiken vakbekwame monteur Top
Holt
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 18 maart 2017
Alles klopt , levertijd prima op tijd ,1 deurtje en plintje beschadigd gezien door monteur zelf , word nageleverd en geplaatst , prima winkel , keuken in 1 dag geplaatst afgekit alles aangesloten dus alles meteen te gebruiken.
R, holt
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 24 februari 2017
Adviseur stond ons correct te woord. Begeleiding van het hele oriëntatie- en aankooptraject was prima. Kennis van zaken was duidelijk aanwezig. Materialen zijn in goede orde ontvangen. Montage is netjes geregeld. Ik raad deze winkel zeker aan.
Richard van der Schoot
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 21 februari 2017
Toen ik de showroom zag ik het idee van de keuken die ik zelf in mijn hoofd had, daarop wat wijzigingen met de adviseur aan gebracht en het was precies wat ik wilde. Nu de keuken geplaatst is, is het dan ook meteen goed en mooi, en voldoende opbergruimte.
Annemiek van Asten
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 1 januari 2017
Vriendelijk ontvangen goed ontwerp gemaakt over het algemeen erg tevreden
M. Slinger-Ligthart
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 8 november 2016
Een nieuwe keuken uitgezocht bij Grando Zaandam; een heel plezierig gesprek en advies dat tot stand komt door heel goed te luisteren naar onze wensen. Zo hoort het! De medewerkers zijn enthousiast en servicegericht en ik kan het een ieder aanbevelen om hier de nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken.
A. Agema
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 14 oktober 2016
Eerste ervaring van 24 juni 2016: Ik heb een hele mooie showroomkeuken gekocht die ik op marktplaats zag staan. Ben met mijn moeder heen gegaan en heb hem meteen gekocht. Graag wilde ik in plaats van een inductie kooplaat die erin zat een gaskookplaat. Dit was geen probleem en deze hebben ze voor me besteld en daardoor kreeg ik ook nog wat extra korting, omdat die kookplaats iets goedkoper was dan de inductie. De verkopers zijn vriendelijk en helpen je goed. Het is een aanrader om bij deze winkel te gaan kijken voor een nieuwe keuken. Aanvulling ontvangen op 3 oktober 2016: De keuken staat nu en is ook in gebruik. Ik ben zeer tevreden, hij heeft genoeg ruimte en ook de inbouwapparatuur werkt fijn.
Angelika Bleij
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 4 oktober 2016