Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Na binnenkomst een fijn gesprek gehad met Erwin na het maken van een 3d tekening waar wij onze wensen in hadden vermeld met een goed gevoel weg gegaan. Nadat wij een specifieke datum wisten van de sleuteloverdracht wederom contact opgezoch. Onze extra wensen aangegeven en na het ontvangen van de offerte geen gepush en dwingende verkoop om de keuken te verkopen. Levering ging uitermate goed. Nette chaufeur en hulp die praktisch nadachten en alles werd netjes gecontrolleerd en uitgelegd. De 2 dagen later kwam het montage team wat ongelovelijk netjes werkte. Grando is voor ons een bedrijf waar wij een goed gevoel bij hebben. Spontaan creatief team met een goeie aftersale
Rick Conijn
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 12 november 2015
Alle keukenmaterialen zijn op tijd en in goede staat afgeleverd. De keuken is zorgvuldig en met vakmanschap geplaatst. Op een later moment zijn de bovenplinten achterkeukenwand en vensterbank geplaatst.
M. Verweij
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 11 november 2015
Grando heeft afgelopen zomer onze keuken geleverd en geplaatst. Het uitzoeken in de showroom en het proces van ons laten adviseren verliep erg aangenaam. De service van het plaatsen monteren en afkitten was vakkundig en goed. De enige hiccup zat in het afwerken na de plaatsing maar dit kwam door de vakantieperiode van de monteurs. We hebben het gevoel dat elke opmerking en elk verzoek serieus werd genomen en adequaat werd opgevolgd. De keuken zelf bevalt ontzettend goed en voelt solide en luxe aan.
Erik Slik
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 11 november 2015
Inderdaad wij hebben sinds mei 2015 een nieuwe badkamer van Grando en genieten elke dag. De ontvangst op de eerste dag bij Grando was uitnodigend en inspirend. Het ontwerp is prachtig en efficient. De mensen die de badkamer gebouwd hebben zijn vaklui. toch is het jammer dat de afwerking schoonheidsfoutjes laten zien die wij later pas opmerkte. Vlak na de oplevering wilde de ventilator niet werken na reparatie opnieuw niet. Geen warm water in de doucheruimte. De afdichting met siliconenkit gebeurde op de laatste werkdag en werd slordig gedaan en sommige plaatsen zijn vergeten. Ik heb een aantal malen Grando gebeld om hulp. Na vier weken geen actie. Toen ben ik zelf aan het werk gegaan en de meeste problemen opgelost. Behalve het kitten dat kan ik niet.
A. Schurink
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 11 november 2015
Wij hebben in 2009 bij Grando Zaandam een keuken gekocht en door hen laten plaatsen. Na ruim 5 jaar gaat de vaatwasser kapot en bel ik een monteur. Deze constateert dat de vaatwasser door een montagefout niet uit te bouwen was. Op zijn advies heb ik hierover contact met Grando opgenomen, vervolgens is er in overleg een Bosch monteur geweest die hetzelfde constateerde. Tijdens het aantal keer heen en weer bellen met Grando, omdat dit leek op een vrij onmogelijke fout, kwamen wij erachter dat herstelkosten voor de vaatwasser ook zeer royaal waren (pech voor ons). In overleg met Grando hebben wij toen besloten om voor een nieuwe vaatwasser te gaan. Zij hebben ons een nieuwe vaatwasser met korting geleverd, de helft van de monteurskosten van Bosch terug bezorgd en kosteloos de oude vaatwasser verwijderd en de nieuwe geplaatst (de volgende dag al). Dit is een compliment waard, goede service, zelfs na ruim 5 jaar. Dankjewel Jeremy Cheron van Grando Zaandam
Corina Dames
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 5 november 2015
Voor de 2e keer een keuken gekocht bij Grando in Zaandam. Goede service Adviseur is ervaren en klantvriendelijk prijs en kwaliteitsverhouding is prima Over de 1e keuken was ik al tevreden vandaar weer terug gekomen bij Grando Als ik nog een een nieuwe keuken aanschaf zal ik zeker weer voor Grando Zaandam kiezen.
Tineke Pover
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 31 oktober 2015
Mooie showroom niet heel groot maar toch hebben ze wat we zochten
Slagt
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 15 oktober 2015
Super vriendelijk, creatief en gul personeel! Ietwat lange oplevertijd, maar informatieverstrekking is in orde! Dus dat maakt een positief cijfer voor Grando Zaandam! Succes daar heren en wie weet tot snel.. Vriendelijke groet, Majoor van Buuren ;)
Jessica vB
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 28 september 2015
Service zeer goed tijdens werkzaamheden steeds informatie gevraagd over verloop. Garantie weten we nog niet.
de Jong
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 26 september 2015
We zijn weer helemaal blij met onze nieuwe badkamer. We zijn prima geholpen door Grando Zaandam. Zowel bij het samenstellen en installeren, als ook bij de nazorg. We hadden een lijstje met badkamer zaken. Grando was de eerste die we bezochten en daar is het bij gebleven. De andere zaken hebben we niet meer bezocht.
Fred Block
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 18 september 2015
Wat een fantastisch mensen. We kwamen voor een kastje voor de badkamer en kochten ten slotte bij hen een keuken. Iedereen bij Grando Zaandaam van verkopers tot monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam. We hebben in december de keuken gekocht. En zijn nog steeds erg tevreden. Nazorg is uitstekend.
S. Schoemaker
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 1 september 2015
Er werd bekeken wat de beste en efficientste opstelling van de keuken was. Er werd ruim de tijd genomen om alles te bespreken. De keuken is vakkundig door een monteur geplaatst. We zijn erg tevreden en raden anderen aan om een keuken bij Grando te kopen.
A. Verweij-Honingh
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 14 augustus 2015
Het kopen van een nieuwe keuken is een zeer intensief traject waar je de tijd voor moet nemen. Zowel in de aanschaf als tijdens het plaatsen passeren honderden details de revue waarover je moet nadenken en beslissen. Dan heb je vakmensen nodig om je te begeleiden. Dat heeft Grando erg goed gedaan; zij hebben die mensen. Het gezamenlijke resultaat is dat er nu een TOPKEUKEN staat die aan alle wensen voldoet.
Marion Bregman
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 27 juni 2015
Fijne , persoonlijke service. Voelde wel de druk om snel te beslissen, ons advies denk er nog een nachtje over. Kom je er ook vast uit. Ik heb de keuken gekocht en deze is inmiddels geplaatst. Ik ben best tevreden.
Gert Mathlener
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Qasa - 4 mei 2015
uitstekend
R van Kleef
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 6 april 2015
Uitmuntend
Vijncke Lieselot
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 18 maart 2015
een goede en snelle service en klantvriendelijk
Fam Toirkens
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 18 maart 2015
Behulpzaam snelle re actie en keurige afwerking van bestelling.
Kramer
Beoordeling van Grando Zaandam
Bron: Feedback Company - 29 december 2014