Reviews

Beoordelingen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Complete luxe keuken gekocht. Na goed naar wensen geluisterd te hebben, volgt een verrassend ontwerp; die verder gaat dan onze wensen. Pro actief meedenken, super begeleiding. Aantal apparaten niet leverbaar ten tijde van levering; geweldig hoe naar oplossingen wordt gezocht. Super installatie. Ontwerp was een feestje, levering super, installatie een feestje en nu volop genieten. Super zaak.
Haasjes
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 16 mei 2022
Door een goed advies van Mike Laros zijn we heel blij met onze nieuwe keuken. Topkwaliteit - en het geheel is eigenlijk mooier dan wij hadden verwacht.
Jan en Corrie Leeuwenburg
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 april 2022
Heb een badkamer gekocht, ik heb aparte smaak en daar werd naar geluisterd en ideeën gegeven. Mijn badkamer is niet al te groot maar ben er heel blij mee.
Carla
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 april 2022
Alles volgens afspraak gegaan. Wat kleine onderdelen die nog nageleverd moeten worden. Eén lade van elk badkamermeubel is het enige wat verkeerd geleverd is. De monteur was super, deskundig, denkt mee en hij heeft overal een oplossing voor. Heel fijn is dit.
Gwendolyn Ritmeester
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 11 april 2022
Fantastische zaak, aan alles wordt gedacht. Van a tot z alles perfect geregeld!
Carina Bakker
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 10 maart 2022
Super geholpen bij de vestiging in Barendrecht met het uitzoeken van een badkamer en toilet. Er is echt goed geluisterd naar mijn wensen en een oplossing voor het naar boven brengen van tegels is ook prima opgelost. Heel erg bedankt voor alles
Marja de Groot
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 7 maart 2022
Geweldige service, mee denkend, vertrouwd en erg behulpzaam, ze hebben een geweldige keuken en badkamer gerealiseerd in samenwerking met ons en wat ons betreft onze droom verwezenlijkt.
AJ Wieriks
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 7 maart 2022
Voor de 3e keer een keuken gekocht bij Grando en voor de 3e keer alles top. Het afleveren, de monteurs en de keuken. Alles was compleet, echt top !
Suzanne de Zwart
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 21 februari 2022
Op zoek naar een badkamer kwamen wij uit in Barendrecht. Heel fijn geholpen door Michelle die met een mooie opstelling voor de ruimte kwam. Kleine tegenslag met een verkeerde schuifdeur maar de afspraak staat al dat er een nieuwe deur geplaatst gaat worden. Eindresultaat zijn we heel tevreden mee.
Maarten van Dijk
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 16 februari 2022
Lang nagedacht of we de badkamer en toilet zouden vernieuwen, niet alleen qua kosten maar vooral ook om drie weken in de verbouwing te zitten en niet te kunnen douchen, zagen we erg tegenop. Uiteindelijk gedacht we gaan ervoor, en na op internet te hebben gekeken naar een zaak in met goede beoordelingen, hadden we gelijk bij het eerste bezoek aan Grando Barendrecht een goed gevoel. De verkoper was sympathiek en dacht echt goed mee. In een tweetal gesprekken een mooi nieuwe badkamer en toilet uitgekozen. Uiteindelijk was het positieve gevoel op dat moment voor ons de doorslag. Wellicht niet de goedkoopste maar voor ons belangrijk alles wordt door Grando zelf gedaan (montage etc.) Eind januari is door Grando zowel onze badkamer en toilet vernieuwd en alles is goed gegaan. Het belangrijkste is natuurlijk de montage zelf, de door Grando ingehuurde aannemer (Marco). Vakkundig, meedenkend en in drie weken tijd ook netjes alles iedere dag opgeruimd. Uiteindelijk is het daardoor reuze meegevallen. Wat in het gehele proces mij is opgevallen Grando is zeer klantgericht. Kleine dingen als de laatste dag even bellen of alles goed is gegaan, dat is de juiste service! Kortom kan echt Grando Barendrecht aanbevelen.
Perry E.
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 13 februari 2022
Op het moment dat we de showroom in kwamen lopen was de service al gelijk goed. De verkoper heeft goed naar onze wensen geluisterd en iets heel moois gecreëerd in 3D. De werkelijkheid is nog mooier dan het uitgewerkte 3D tekening.
Berry Reijerkerk
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 22 januari 2022
Gisteren is onze keuken opgeleverd. Het was twee weken afzien van sloop oude keuken tot opbouw nieuwe keuken. Toen wij destijds in de showroom kwamen zijn wij perfect geholpen. Ook wordt er meegedacht om uiteindelijk echt het idee te krijgen dat je iets nieuws krijgt. Ik zou iedereen aanraden om hier zij of haar keuken te kopen
Patrick van Dijk
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 15 januari 2022
Vanwege onze verhuizing waren we op zoek naar een nieuwe keuken en nieuw sanitair (badkamer en twee separate toiletten). Na wat online oriënteren kwamen we uit bij Grando Barendrecht. Vanaf het eerste tot en met het laatste contact (met diverse medewerkers) zijn we zeer tevreden. We zijn goed begeleid door de vakkundige medewerkers naar - wat na montage direct bleek - de juiste keuzes in stijl, kleuren en ontwerp. Ook zijn we zeer te spreken over de afhandeling van een klein issue met een niet geleverd onderdeel. Dit werd na constatering direct opgepakt en alsnog geleverd en gemonteerd. Voor een onderdeel dat vertraging opliep kregen we netjes een alternatief aangeboden. Top!
Mark den Hooglander
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 5 januari 2022
Afgelopen week is onze keuken gezet die we hebben laten ontwerpen bij Evert. Buiten het feit dat we super zijn ontvangen, heeft Evert goed naar onze wensen geluisterd. Het resultaat liegt er niet om!! Waanzinnig! Tijdens de installatie zag de monteur een onevenheid in de gootsteenbak. Twee uur later stond er iemand van Grando met een nieuwe spoelbak voor de deur. Mooie keuken voor een eerlijke prijs, aanrader
Fam. Louis
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 4 januari 2022
Bij het uitzoeken en bestellen van onze nieuwe keuken werden we heel vakkundig geholpen door Bart en Michelle. Er werd heel goed meegedacht en we kregen heel goed advies. Niets was te veel. Keuken werd op tijd en keurig geleverd. De montage is door Grando verzorgd. De monteur was erg vakkundig en heeft mooi werk afgeleverd. Er was een probleem met de koelkast en dit werd keurig opgelost. De communicatie gaat erg soepel. Bij vragen kregen we altijd de juiste persoon aan de telefoon. Wij raden in alles Grando aan.
Fam. de Ruiter
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 3 januari 2022
Vriendelijk ontvangst in filiaal Barendrecht. Adviseurs zijn vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Monteur werkt netjes. Wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken.
Ron en Bianca
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 22 november 2021
Na het bezichtigen van verschillende keuken zaken zijn we uiteindelijk bij Grando Barendrecht uitgekomen. De benadering naar ons toe was het eerste wat op valt, we hebben rustig de tijd gekregen om in de winkel alles te bespreken wat onze wensen waren. Uiteindelijk hebben we een offerte gemaakt en hebben deze mee naar huis gekregen om er rustig over na te denken. De eigenaar van de winkel Evert heeft een week na de offerte met ons contact opgenomen en uiteindelijk is de keuken anders geworden dan dat wij in eerste instantie wilde. Juist om mee te denken in de toekomst is dit positief uitgepakt en hebben we een prachtige keuken die boven onze verwachtingen was. Prijstechnisch denkt Grando Barendrecht ook goed met je mee. Uiteindelijk hebben we een prachtige keuken inclusief een Bora kookplaat en quooker. Het leveren en plaatsen van de keuken is netjes en vakkundig gedaan. Onze complimenten gaan uit naar Grando Barendrecht. Het siert Grando Barendrecht hoe deze ons benaderd heeft. Familie Vlekke/ Nuiten.
Familie Vlekke/ Nuiten
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 8 november 2021
Na diverse keukenzaken bezocht te hebben kwamen we uit bij Grando Barendrecht. Wat een verademing! Er werd volop meegedacht met onze wensen en geen gedram om alleen maar het verkopen. De keuken gekocht in mei, vorige week alles op tijd geleverd en meer dan vakkundig gemonteerd door de Robert. Door negatieve verhalen die we op deze site hadden gelezen (Voor alle duidelijkheid: niet van Grando Barendrecht) was het toch wel spannend voor ons. Achteraf gezien helemaal niet nodig, het resultaat is nog mooier als we hadden gedacht en nu is het iedere dag genieten van onze hele mooie keuken. Dank je wel Grando Barendrecht!
Isabel en John
Beoordeling van Grando Barendrecht
Bron: Qasa - 31 oktober 2021