Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Marcel en Paul. Prima adviezen, een goed luisterend oor, fijne korting en geen loze verkooppraatjes. Vaste monteur - prima geïnstalleerd! Wij hebben onze zoon en schoondochter die ook een nieuwe keuken wilden aanschaffen geadviseerd vrijblijvend naar Grando te gaan (zij hadden al meerdere zaken bezocht). Ook zij hebben inmiddels een bestelling geplaatst. Zegt genoeg toch?
Geschreven op: 18/05/2015
Bron: Qasa.nl
Hugo SmitHengelo
8 uit 10
Van A tot Z goede service en ondersteuning onze keuken is helemaal naar onze wens ontworpen en gemonteerd.
Geschreven op: 17/05/2015
AnoniemMiddelburg
8 uit 10
Alles is perfect gelopen en de keuken is fantastisch.
Geschreven op: 15/05/2015
F DuranHoogvliet
10 uit 10
In het begin behoorlijk wat opstart problemen gehad. De tekening van de Badkamer was niet opgeslagen, hierdoor 3 uur voor niets geweest. Bij de tweede afspraak, helaas verkeerde meubelen op de offerte. Dit is allemaal wel goed gekomen, alleen jammer van de extra tijd wat wij kwijt waren. Het resultaat is er wel. De badkamer is mooi geworden.
Geschreven op: 15/05/2015
Bron: Qasa.nl
VeenRotterdam
8 uit 10
Badkamer gekocht bij Grando Hoofddorp. Zeer tevreden met resultaat! Je hoort wel eens horror-verhalen maar alles verliep keurig. Aanlevering voor de verbouwing was perfect: volledig en volgens afspraak (afspreken om 7.30 uur en er dan ook precies zijn). Verbouwing precies binnen 3 weken opgeleverd. Een paar puntjes nog af te ronden na aflevering maar ook allemaal gedaan. Kortom, tevreden en op basis van onze ervaringen zou ik Grando zeker aanbevelen.
Geschreven op: 15/05/2015
Bron: Qasa.nl
Marrc VerweijHoofddorp
8 uit 10
Vriendelijke ervaring die ons aanspreekt met no nonsens info
Geschreven op: 14/05/2015
Gerard booneMiddelburg
8 uit 10
Alles was netjes verzorgd er werd vakkundig gewerkt bijna zonder te pauzeren. Zeer tevreden over het personeel
Geschreven op: 12/05/2015
ten Oever - van de KarUden
10 uit 10
Goed advies mooi ontwerp snelle levering
Geschreven op: 12/05/2015
Cornelis MarijsMiddelburg
8 uit 10

Pagina's