Reviews Grando Keukens & Bad

Beoordelingen van echte klanten.


Reviews

Alle
Prettig contact persoonlijke betrokkenheid en goede service.
Geschreven op: 13/07/2015
Marcel WassenaarTilburg
10 uit 10
Prima geholpen met goed advies en we zijn zeer tevreden over de keuken.
Geschreven op: 12/07/2015
AnoniemMijdrecht
10 uit 10
Geweldige vakmensen
Geschreven op: 12/07/2015
W. de WitUden
10 uit 10
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Mooi en praktisch. We kregen goed advies in de showroom. De adviseur nam alle tijd. Ook de levering en montage van de keuken verliep vlekkeloos. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Geschreven op: 11/07/2015
Bron: Qasa.nl
P. GanzeboomHoogvliet
10 uit 10
Grando Hoorn is echt een aanrader. Ze denken mee geven advies met het budget in gedachten en zonder opdringerig te zijn. Je word op de hoogte gehouden van de vorderingen en een goede service ook na het installeren Niet alleen de keuken maar ook toilet en badkamer zijn gedaan en alles is prima verlopen van planning tot uitvoering.
Geschreven op: 11/07/2015
Bron: Qasa.nl
i van der burgHoorn
8 uit 10
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando Naaldwijk en zijn hier erg gelukkig mee. Voor onze nieuwe keuken hebben we ons goed georiënteerd op de markt en zijn bij diverse zaken geweest. Grando Naaldwijk beschikt alle kwaliteiten die je zoekt. Top kwaliteit, verschillende designs en zeker niet onbelangrijk, klantvriendelijkheid van de medewerkers. Vooral dhr. Johan Hofman, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en denkt altijd met je mee. Als je op zoek bent naar kwaliteit en goede service, dan zit je bij Grando Naaldwijk op het juiste adres. Wij zijn laaiend enthousiast!
Geschreven op: 10/07/2015
Bron: Qasa.nl
Familie BouzidiNaaldwijk
10 uit 10
Wij hebben een goed ervaring met het kopen en installeren van een badkamer. Ramon heeft ons goed begeleid door de vele keuzes en mogelijkheden waar je over na moet denken. Door het ontwerp te bekijken in 3d gaat het leven en wordt je zeker van je beslissingen. De montage wordt gedaan door deskundige vakmensen. Al met al een prima kwaliteit voor een goede prijs.
Geschreven op: 10/07/2015
Bron: Qasa.nl
Ton en Leonie de HaanHoorn
8 uit 10
Quooker en nieuwe vaatwasser aangeschaft. Prima service en advies. Adviseur nam uitgebreid de tijd om een advies op te stellen dat paste bij onze wensen. Het inbouwen van de vaatwasser en de Quooker ging zonder problemen, zelfs de door mij zelf op maat gezaagde plank in het kastje werd opnieuw op maat gezaagd.
Geschreven op: 09/07/2015
Bron: Qasa.nl
Ronald RuiterHoorn
8 uit 10
Goed advies en prima begeleiding bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd volop meegedacht over vorm en gebruik van de diverse apparaten en de plaatsing hiervan voor wat betreft een goed en doelmatig gebruik. De keuken werd vakkundig geplaatst en de fout die bij het inmeten is gemaakt ten aanzien van het keuken blad is achter af na behoren afgehandeld en opgelost. Nazorg en aftersales dik in orde
Geschreven op: 08/07/2015
Bron: Qasa.nl
I.J.B. van der WerffHoorn
8 uit 10
Goede ervaring bij Grando Hoofddorp met het kopen van onze keuken. Goede tips en een mooi resultaat door advies van onze verkoper. We hebben wel 5x een afspraak gehad om onze keuken aan te passen naar onze wens, en altijd even aardig en netjes. De montage is ook perfect gedaan, op wat nabestelfoutjes na. Maar nu echt een topkeuken!
Geschreven op: 08/07/2015
Bron: Qasa.nl
Joyce K.Hoofddorp
10 uit 10

Pagina's