Bij Grando Amersfoort helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet het team.

Lees meer

Persoonlijk advies op maat

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Maak een afspraak

Grando Amersfoort

Euroweg 93
3825 HB Amersfoort

Openingstijden

 • Maandag
  09:30 - 17:30
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 17:30
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  11:00 - 17:00

Speciale openingstijden

 • 1e Pinksterdag
  gesloten
 • 2e Pinksterdag
  11:00 - 17:00

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden is onze showroomgeopend. Wilt u ons op een doordeweekse avond bezoeken? Maak hiervoor een afspraak door ons te bellen of het afspraakformulier in te vullen op de website.

"Ik kan echt genieten van de details."

Welkom bij Grando Keukens & Bad Amersfoort! Bij Grando Amersfoort vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens in diverse stijlen, van nostalgisch en klassiek tot modern en design. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken en of -badkamer te realiseren.

Bij Grando Amersfoort staan alle adviseurs voor u klaar om u volledig te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/ badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Het team staat voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Amersfoort!

Team

Grando Amersfoort

PERSOONLIJK ADVIES.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Amersfoort hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in onze showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.
 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

Bekijk onze klant beoordelingen

Bekijk onze klant beoordelingen