Moderne keuken

Strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking. Voelt u zich hiertoe aangetrokken? Dan past de moderne keuken goed binnen uw perfecte plaatje. Puur design en optimale functionaliteit. Dat zijn de kernwoorden waarmee Grando van uw moderne keuken de fijnste plek van het huis maakt. Maar voor welke materialen en keukenapparatuur kiest u, en bovenal: hoe combineren?

Combineren in de moderne keuken

De uitstraling van uw moderne keuken wordt bepaald door de juiste combinatie van kleuren en materialen. Maar welke kleuren zijn typerend, hoe kiest u het juiste werkblad en welke keukenkastjes en frontjes passen daarbij? Die beslissing hoeft u niet alleen te maken. Met de hulp van uw Grando adviseur bent u verzekerd van een uniek resultaat: de moderne keuken van uw dromen.

Moderne tinten in uw keuken

Wit, wit en nog eens wit. Voor veel mensen maakt ‘wit’ nog steeds een keuken modern. Niet verwonderlijk: de ruimte oogt hierdoor ruimtelijker én strakker. Wilt u toch extra warmte creëren? Kies dan voor houttinten in combinatie met bescheiden kleuren als taupe, zandkleur en groen. Voor een bijzonder effect kiest u naast witte hoogglans fronten voor kleurcontrast middels een aantal felgekleurde accessoires. Liever een andere kleur? Uiteindelijk bepaalt u zelf wat ‘modern’ is. Laat u daarom uitgebreid informeren over de mogelijkheden!

Voorbeelden van moderne keukens

Bent u liefhebber van een luxe eilandkeuken? Dan past de keuken Vivo volledig in uw straatje. Groots in uitstraling, werk- en opbergruimte en symmetrie. Een flinterdun composiet werkblad op een ultrawit eiland, gecombineerd met een massief eiken basalt grijze kastenwand. Een schitterend staaltje greeploos design, voor een exclusieve uitstraling. Een mooie compacte uitvoering, zeer geschikt wanneer u niet al teveel ruimte beschikbaar heeft. In de keuken Bardi is een schitterende apparatenset toegevoegd van Miele.

Modern materiaalgebruik

Hoe creëert u een serene, rustige en overzichtelijke ruimte, zonder dat deze saai oogt? Kies voor werkbladen zonder rondingen, greeploze keukenkasten en brede laden. Voor een extra modern effect kiest u voor glanzende fronten met scherpe hoeken. Hoogglans, in combinatie met contrasterende materialen als werkbladen van graniet of composiet: dat is wat het verschil maakt. Hoogglans versus mat, RVS versus hout. Uiteraard gecombineerd met (hypermoderne) apparatuur.

De sociale moderne keuken

De moderne keuken is sociaal! De ruimtelijkheid van moderne keukens maakt deze plek niet alleen modern, maar ook bijzonder gezellig: de nieuwe woonkamer van uw huis. Grando presenteert u de droom van iedere hobbykok: moderne keukens met kookeiland! Een kookeiland nodigt uit om meteen aan te schuiven. U kookt, borrelt en ontvangt uw bezoek op één plek: pure luxe. Niet voldoende ruimte? Samen met uw Grando adviseur bepaalt u de gewenste keukenopstelling en indeling!

Moderne keukenapparatuur

Met een praktische indeling krijgt iedereen de ruimte. De moderne keuken is als een Zwitsers zakmes met verborgen functies zoals extra kastruimte boven de hoge combi-magnetron, verborgen opbergruimte dankzij een carrouselkast en mooie brede opberglades. Grando helpt u niet alleen bij het praktische ontwerp van uw nieuwe keuken, uw adviseur voorziet u ook van advies op het gebied van de meest hypermoderne keukenapparatuur. Zo voorziet de Quooker u in één handomdraai van kokend water. Helemaal modern is de inductiekookplaat met een groot vlak - zet uw pan waar u maar wilt! – of geïntegreerde gasbranders in het werkblad. Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van apparatuur?

Laat u inspireren door Grando Keukens & Bad

Houdt u van landelijk, modern, greeploos of een combinatie van verschillende stijlen? U bepaalt natuurlijk zelf welke kleuren, materialen en keukenopstellingen u het mooiste vindt. Eén ding is zeker: het opdoen van inspiratie brengt u tot de beste inzichten. Om u te helpen bij het samenstellen van uw gepersonaliseerde droomkeuken introduceren wij het Grando Inspiratie Magazine.

 

Dit magazine staat boordevol praktische tips die u ondersteunen bij de zoektocht naar uw favoriete keuken. Zo vindt u informatie over welke (ergonomische) indeling het beste bij u past, wat voor u de ideale werkhoogte is, hoeveel kastruimte u nodig heeft en, niet te vergeten, wat er mogelijk is op het gebied van keukenverlichting. U leest over de laatste trends, de nieuwste technische keukenapparatuur én u neemt een kijkje in de keuken van tevreden klanten die u voorgingen. Vraag het magazine nu aan!