Passie voor het vak én resultaat

Leon Kunnen - Ondernemer Grando Assen

Passie voor het vak én resultaat

Leon Kunnen - Ondernemer Grando Assen

Grando Assen

Borgstee 10B, 9403 TV Assen | T: 0592-749009

Bij Grando Keukens & Bad Assen vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Voor persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Léon Kunnen en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Assen!

Profiteer van de Jubileumactie!

Grando Keukens & Bad levert betaalbaar keuken- en baddesign, al sinds 1965. Wij vieren de afsluiting van het jubileumjaar. Daarom ontvangt u nú 25% korting en profiteert u van spectaculaire jubileumacties.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Leon Kunnen.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag Gesloten
  Dinsdag 10:00 - 17:30
  Woensdag 10:00 - 17:30
  Donderdag 10:00 - 17:30
  Vrijdag 10:00 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen

Bel mij terug

Of bel direct

0592-749009 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuis!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 18 reviews »
Zeer fijne zaak. De eigenaar neemt de tijd om samen te kijken naar een nieuwe badkamer en de indeling hiervan. Dit onder het genot van een luxe kopje koffie of thee. De monteur zijn wij ook zeer over te spreken. Werkt snel, vakkundig en zeer netjes. Topper! Houden zich goed aan afspraken. Alle werkzaamheden worden door hen gedaan of geregeld. Je hebt er zelf geen zorgen of omkijken naar. Zeker aan te bevelen.
Geschreven op: 19/08/2016
Bron: Qasa.nl
A.L. van DamAssen
10 uit 10
Goede hulp bij het indelen van een lastige ruimte (badkamer). Helaas bleek later dat de aannemen niet van alle ins en outs op de hoogte was. Door zelf goed op te letten en te overleggen zijn 'knulligheden' voorkomen. er kan nog beter gelet worden op punten als afzuiging, stopcontact. Resultaat is mooi.
Geschreven op: 13/07/2016
Bron: Qasa.nl
Jan JonkerAssen
8 uit 10
Super goed eindresultaat van onze nieuwe keuken! Perfect geholpen in de winkel door Leon, scherpe prijs, prima meedenken en uiteindelijk oplossen van details super naar tevredenheid. Monteur heeft oog voor detail en werkt super snel en netjes. Totaalplaatje een 10! Ook voor de badkamer een super oplossing bij Leon in Assen. Ook daarbij net als bij de keuken een nette monteur die oog heeft voor detail en alles netjes afwerkt! Helemaal top! Kwaliteitsproducten voor een nette prijs!
Geschreven op: 24/05/2016
Bron: Qasa.nl
De JongAssen
10 uit 10
keurig ontvangen, nemen de tijd voor je, snapt wat je wilt, keuken is precies zo geworden zoals hij op het plaatje stond (in het echt nog mooier). Monteur werkt erg netjes, wij zijn meer dan tevreden met de keuken.
Geschreven op: 30/04/2016
Bron: Qasa.nl
zuidemaAssen
10 uit 10