Passie voor het vak én resultaat

Leon Kunnen - Ondernemer Grando Assen

Passie voor het vak én resultaat

Leon Kunnen - Ondernemer Grando Assen

Grando Assen

Borgstee 10B, 9403 TV Assen | T: 0592-749009

Bij Grando Keukens & Bad Assen vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Voor persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Léon Kunnen en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Assen!

Profiteer nú bij Grando!

Nu 20% korting op uw keuken of badkamer + zomers deals 

 

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Leon Kunnen.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag Gesloten
  Dinsdag 10:00 - 17:30
  Woensdag 10:00 - 17:30
  Donderdag 10:00 - 17:30
  Vrijdag 10:00 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 5 december10:00 - 16:00
 • feestdagen
 • 25 decemberGesloten
 • 26 december12:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

0592-749009 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 6 reviews »
Na een vervelende ervaring bij een andere badkamerspecialist was het gesprek bij Grando in Assen een verademing. De adviseur luisterde goed naar onze wensen, deed een passend voorstel en was in staat het ontwerp gaandeweg goed aanpassen aan onze voorkeuren. Goede, vakkundige begeleiding tijdens het proces en geen opdringerige verkoper. Helaas bleek bij levering een onderdeel beschadigd, dat direct opnieuw werd besteld door de leverancier. Daarnaast was er wel iets mis gegaan in het bestelproces, maar ook dit is goed opgepakt. De fout werd erkend en hersteld. Het blijft vervelend als dingen niet in een keer goed gaan, maar de manier waarop dit opgepakt werd door de adviseur in Grando is erg prettig.
Geschreven op: 28/05/2017
Bron: Qasa.nl
N. de BoerAssen
8 uit 10
Goede hulp bij het indelen van een lastige ruimte (badkamer). Helaas bleek later dat de aannemen niet van alle ins en outs op de hoogte was. Door zelf goed op te letten en te overleggen zijn 'knulligheden' voorkomen. er kan nog beter gelet worden op punten als afzuiging, stopcontact. Resultaat is mooi.
Geschreven op: 13/07/2016
Bron: Qasa.nl
Jan JonkerAssen
8 uit 10
De verkoper was behulpzaam en heeft naar onze wensen geluisterd. Badkamer is door de monteur erg vakkundig geplaatst en hij gaf zelf aan als er dingen waren die beter anders konden ivm functionaliteit.
Geschreven op: 25/03/2016
Bron: Qasa.nl
JM. WigmanAssen
8 uit 10
Prima. Probleempjes werden goed opgelost.
Geschreven op: 17/02/2016
BrinkAssen
8 uit 10