Passie voor het vak én resultaat

Leon Kunnen - Ondernemer Grando Assen

Passie voor het vak én resultaat

Leon Kunnen - Ondernemer Grando Assen

Grando Assen

Borgstee 10B, 9403 TV Assen | T: 0592-749009

Bij Grando Keukens & Bad Assen vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. In de showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. De deskundige adviseurs van Grando Keukens & Bad brengen u graag op de beste ideeën en adviseren u met plezier. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Voor persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Léon Kunnen en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Assen!

Profiteer nú bij Grando!

Nu 20% korting + Quooker of Sunshower cadeau + Win en beleef uw droomreis naar keuze!

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Leon Kunnen.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 10:00 - 17:30
  Dinsdag 10:00 - 17:30
  Woensdag 10:00 - 17:30
  Donderdag 10:00 - 17:30
  Vrijdag 10:00 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 29 oktober12:00 - 17:00
 • feestdagen
 • 5 december10:00 - 16:00
 • 25 decemberGesloten

Bel mij terug

Of bel direct

0592-749009 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuisbezorgd!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 23 reviews »
Een uitstekende ervaring opgedaan met Grando in Assen. Ik kreeg goede voorlichting over de mogelijkheden van een nieuwe badkamer; deze is vervolgens ontworpen volledig naar mijn zin. Ook het plaatsen is in een geweldig tempo en super goed gedaan. Complimenten!
Geschreven op: 02/06/2017
Bron: Qasa.nl
KarinAssen
10 uit 10
Na een vervelende ervaring bij een andere badkamerspecialist was het gesprek bij Grando in Assen een verademing. De adviseur luisterde goed naar onze wensen, deed een passend voorstel en was in staat het ontwerp gaandeweg goed aanpassen aan onze voorkeuren. Goede, vakkundige begeleiding tijdens het proces en geen opdringerige verkoper. Helaas bleek bij levering een onderdeel beschadigd, dat direct opnieuw werd besteld door de leverancier. Daarnaast was er wel iets mis gegaan in het bestelproces, maar ook dit is goed opgepakt. De fout werd erkend en hersteld. Het blijft vervelend als dingen niet in een keer goed gaan, maar de manier waarop dit opgepakt werd door de adviseur in Grando is erg prettig.
Geschreven op: 28/05/2017
Bron: Qasa.nl
N. de BoerAssen
8 uit 10
Zeer goede ervaring met Grando Assen. De adviseur begreep ons direct en kwam zelf met goede input. Uiteindelijk is de keuken zelfs een week te vroeg geleverd. Dit kwam goed uit. Wij zijn uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat.
Geschreven op: 21/02/2017
Bron: Qasa.nl
DJ de VriesAssen
10 uit 10
Ik ben zowel door de adviseur als door de monteur geweldig geholpen om een droomkeuken te krijgen. Het is een geweldige zaak in Assen. Ik raad dan ook iedereen aan daar eens te gaan kijken! Als alleenstaande ben je toch veel op jezelf aangewezen en alle twee de heren hebben mij met raad en daad bijgestaan. Het is een prachtige keuken geworden. Hiervoor mijn dank
Geschreven op: 30/01/2017
Bron: Qasa.nl
MarjaAssen
10 uit 10