"Geniet van onze totaalservice"

Marc Bartels, ondernemer Grando Delft.

"Geniet van onze totaalservice"

Marc Bartels, ondernemer Grando Delft.

Grando Delft

Schieweg 3, 2627 AN Delft | T: 015-2611994

Welkom bij Grando Keukens & Bad Delft! Bij Grando Delft vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en inspiratie. Wij zorgen ervoor dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. In onze showroom ziet u met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied; vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Daarbij bieden wij keukens en badkamers in diverse stijlen, van klassiek tot modern. Kortom, ontelbaar veel mogelijkheden en ideeën die u helpen om uw droomkeuken en of badkamer te realiseren.

Bij Grando Delft staan de adviseurs voor u klaar om u optimaal te adviseren. U wordt altijd geholpen door een deskundige adviseur die zijn vak verstaat. Voor een realistisch beeld wordt er een prachtig 3D ontwerp gemaakt. De adviseurs nemen écht de tijd voor u. Ook wanneer u ervoor kiest om uw huidige keuken/badkamer te renoveren.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Marc Bartels en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Delft!

Profiteer van de Jubileumactie!

Grando Keukens & Bad levert betaalbaar keuken- en baddesign, al sinds 1965. Wij vieren de afsluiting van het jubileumjaar. Daarom ontvangt u nú 25% korting en profiteert u van spectaculaire jubileumacties.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Marc Bartels.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 13:00 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 17:30
  Vrijdag 9:30 - 21:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 6 november11:00 - 17:00
 • 4 december11:00 - 17:00
 • feestdagen
 • 25 decemberGesloten

Bel mij terug

Of bel direct

015-2611994 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuis!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 16 reviews »
Goed meedenken en niets was teveel. Tevreden over het gehele traject en het enthousiasme van de keukenadviseuse Sandra Grootscholten. Geen druk en/of dwang opgelegd gekregen en dat is wel eens anders.
Geschreven op: 24/06/2016
Bron: Qasa.nl
K. EerbeekDelft
8 uit 10
Service bij Grando Delft is goed. Goeie monteur met veel kennis. Hij moest ter plekke de keuken aanpassen en heeft dat perfect gedaan. Het gat voor de kookplaat was te groot gezaagd waardoor er een nieuw blad moest komen. Dit is echter snel geregeld en kon in de tussentijd de keuken gewoon gebruiken. Al met al zeer tevreden. De keuken is erg mooi geworden.
Geschreven op: 13/05/2016
Bron: Qasa.nl
Dennis DonathDelft
8 uit 10
20 jaar na onze eerste keuken wederom bij Grando een nieuwe keuken en badkamer gekocht. Prima advies in de winkel op gebied van ontwerp en materiaal keuze. De installateurs zijn vak bekwaam en denken tijdens de uitvoering mee om tot het gewenste resultaat te komen. Al met al zijn wij zeer tevreden over het resultaat !
Geschreven op: 23/01/2016
Bron: Qasa.nl
P. NieuwenhuisDelft
8 uit 10
We zijn goed geadviseerd in de winkel. De montage van onze badkamer verliep snel, netjes en probleemloos. Het eindresultaat is prachtig! We kunnen Grando Delft zeker aanbevelen bij anderen. We hebben bij dezelfde vestiging ook een keuken besteld. We hopen dat dit net zo goed gaat.
Geschreven op: 05/01/2016
Bron: Qasa.nl
SmitDelft
8 uit 10