Bij Grando Heerenveen helpen wij je graag verder

Maak een afspraak

Ervaringen van onze klanten.

Laat je inspireren

Grando Heerenveen

Beurtschip 37
8447 CL Heerenveen

De openingstijden konden niet worden geladen. Onze excuses voor het ongemak. Graag verwijzen we u door naar onze openingstijden op Google.

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij je graag persoonlijk te woord. Dat kan in onze showroom, telefonisch, online óf bij je thuis.

"Naast keukens nu ook badkamers!"

Op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? In de showroom van Grando Keukens | Badkamers Heerenveen zie je met eigen ogen wat er mogelijk is op keuken- en badkamergebied: vele prachtige opstellingen én voor ieder budget. Van landelijk modern tot design en greeploos. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en gieten dit in een prachtig ontwerp van je nieuwe droomkeuken en badkamer. Ook wanneer je ervoor kiest om je huidige keuken/badkamer te renoveren. 

Grando Keukens | Heerenveen streeft naar perfectie en 100% tevreden klanten. Dit betekent het ontwerpen en leveren van kwalitatieve keukens en badkamers welke aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en design. Uiteraard kunnen wij als keukenadviseurs je een praktisch en passend advies geven over zaken waar je zelf misschien niet aan hebt gedacht. 

Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies ben je van harte welkom bij Grando Keukens | badkamers Heerenveen op Bedrijvenpark Nijehaske. De adviseurs staan voor je klaar om uw droomkeuken te realiseren. Tot ziens bij Grando Keukens | Badkamers Heerenveen!

Albert Van der Meulen en André Bijker

Ondernemers Grando Heerenveen

Persoonlijk advies.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Heerenveen hoog in het vaandel. Bovendien ben je verzekerd van een persoonlijk advies op maat om je keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan in onze showroom, online, telefonisch óf bij je thuis. 

Maak een vrijblijvende afspraak >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.4

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.4