"Geniet van onze totaalservice"

Marc Tesselaar, ondernemer Grando Heerhugowaard

"Geniet van onze totaalservice"

Marc Tesselaar, ondernemer Grando Heerhugowaard

Grando Heerhugowaard

H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard | T: 072-5744207

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Bezoek dan de showroom van Grando Keukens & Bad in Heerhugowaard. Op ruim 1000 m² tonen wij u alle denkbare wensen op keuken- en –badkamer-gebied. Naast de vele keuken- en bad mogelijkheden, heeft u ook de keuze uit een ruim aanbod fronten, werkbladen, apparatuur, sanitair en tegels.

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8.8
Kijk voor alle reviews op klantenvertellen.nl

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Marc Tesselaar en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Heerhugowaard!

 

Lees meer

Onze adviseurs adviseren u graag over de indeling van uw keuken/badkamer en de vele mogelijkheden die er op keuken- en –badkamer-gebied te bedenken zijn. Wij begeleiden u in het ontwerp en maken dit zichtbaar door een 3D tekening te maken. Tevens verzorgen wij uw project van A tot Z. Met name het weghalen van uw oude keuken/badkamer, het verleggen van leidingen en kleine verbouwingen behoren tot de vele mogelijkheden.

Profiteer van de Jubileumactie!

Grando Keukens & Bad levert betaalbaar keuken- en baddesign, al sinds 1965. Wij vieren de afsluiting van het jubileumjaar. Daarom ontvangt u nú 25% korting en profiteert u van spectaculaire jubileumacties.

Maak nu een afspraak

Hart voor mijn zaak.

Als zelfstandige ondernemer help ik u graag en bent u verzekerd van:

 • Eén aanspreekpunt tijdens het
  ​gehele traject.
 • Jarenlange ervaring en vakkennis.
 • 200% inzet voor uw tevredenheid!

Vriendelijke groet,
Marc Tesselaar.

Maak direct een afspraak!

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van keukens en/of badkamers, vul dan nu het formulier in en maak direct een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw droomkeuken en/of -badkamer.

uw grando vestiging

 • Openingstijden
 • Maandag 13:00 - 17:30
  Dinsdag 9:30 - 17:30
  Woensdag 9:30 - 17:30
  Donderdag 9:30 - 17:30
  Vrijdag 9:30 - 20:00
  Zaterdag 9:30 - 17:00
  Zondag Zie koopzondagen
 • koopzondagen
 • 30 oktober12:00 - 17:00
 • 4 december12:00 - 17:00
 • feestdagen
 • 26 december12:00 - 17:00

Bel mij terug

Of bel direct

072-5744207 Bereikbaar tijdens openingstijden

Inspiratie nodig?

Vraag nu gratis aan. Binnen 3 werkdagen bij u thuis!

Aanvragen

Eigen zaak.

Elk filiaal is een eigen zaak. Bij ons helpt de eigenaar u bij het samenstellen van uw droomkeuken of badkamer. Hij is pas tevreden als u dat bent!

Klantenbeoordelingen Grando Keukens & Bad

Bekijk alle 8 reviews »
Voorfront spoelbak van belgisch hardsteen viel eruit geen garantie meer. Nieuwe spoelbak van composiet besteld met watergeulen en gefrijnde randafwerking. Kosten 985 euro. Werd geleverd zonder watergeulen en niet de juiste randafwerking. Was mondeling afgesproken maar door de heer Tesselaar niet op de factuurbon gezet. Mochten na onaangename gesprekken de juiste spoelbak bestellen maar niet met de gewenste gefrijnde randafwerking want dat deed de fabriek al lang niet meer.Dat had de heer Tesselaar vergeten ons te vertellen. Ook moesten we nog 250 euro bijbetalen. We zijn daar niet op in gegaan en voelen ons flink bedonderd Voor ons geen Grando meer
Geschreven op: 19/09/2016
MarthaHeerhugowaard
2 uit 10
Mooie showroom en een zeer vriendelijke heer die ons hielp. Dacht met ons mee, gaf goede adviezen. Kon direct een begroting maken welke heel erg dicht in de buurt lag van de offerte. Ook het bedrijf dat onze badkamer heeft gerenoveerd heeft dat schitterend gedaan. Misschien betaal je iets meer dan bij een ander, het was voor ons geen reden om weg te gaan. Wij zijn super tevreden! Wij willen hen allen bedanken en zullen hen aan iedereen aanbevelen.
Geschreven op: 14/04/2016
Bron: Qasa.nl
Fam. SchoutenHeerhugowaard
10 uit 10
Top service en de beste keukenboer die goed luistert en de tijd neemt . Wij zijn super blij met de keuken die in ons huis staat. We wilde nog wat na leveren wat geen probleem is en word meteen geregeld.
Geschreven op: 19/03/2016
Bron: Qasa.nl
sanneHeerhugowaard
10 uit 10
2e keer een keuken gekocht bij Grando en 2 keer super goed geregeld alles.
Geschreven op: 17/02/2016
Rick GerritsenHeerhugowaard
8 uit 10