Bij Grando Heerhugowaard helpen wij u graag verder.

Maak een afspraak

Ontmoet de ondernemer.

Jeff Wiggers

PERSOONLIJK ADVIES op maat.

Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies. Kies voor private shopping in onze showroom of een adviesgesprek bij u thuis, online of telefonisch.

Maak een afspraak

Grando Heerhugowaard

H.P. Berlageweg 7
1703 DG Heerhugowaard

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  09:30 - 17:30
 • Woensdag
  09:30 - 17:30
 • Donderdag
  09:30 - 17:30
 • Vrijdag
  09:30 - 17:30
 • Zaterdag
  09:30 - 17:00
 • Zondag
  gesloten

Tijdens de hierboven genoemde openingstijden staan wij u graag persoonlijk te woord. Dat kan via private shopping in onze showroom (alleen op afspraak!), telefonisch, via een videogesprek óf bij u thuis. Maak een vrijblijvende afspraak.

"Wij zorgen dat alles naar wens wordt geregeld."

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Bezoek dan de showroom van Grando Keukens & Bad in Heerhugowaard. Op ruim 1000 m² tonen wij u alle denkbare wensen op keuken- en –badkamer-gebied. Naast de vele keuken- en bad mogelijkheden, heeft u ook de keuze uit een ruim aanbod fronten, werkbladen, apparatuur, sanitair en tegels.

Laat u inspireren! Voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bent u van harte welkom. Ondernemer Jeff Wiggers en zijn team staan voor u klaar, om uw droomkeuken en/ of –badkamer te realiseren. Tot ziens bij Grando Heerhugowaard!

Jeff Wiggers

Ondernemer Grando Heerhugowaard

PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT.

Vakmanschap en inspiratie staan bij Grando Heerhugowaard hoog in het vaandel. Bovendien bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat om uw keuken- of badkamerdroom te realiseren. Dat kan via private shopping, online, telefonisch of bij u thuis. Vanzelfsprekend respecteren wij in de showroom, bij u thuis én bij het inmeten, leveren en monteren van uw keuken en/of badkamer alle veiligheidsvoorschriften.

BEKIJK DE VIDEO EN MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK >

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.8